Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.07  12:24

« Re: problem so startovanim

Už se ti podařilo problém se startováním vyřešit? Moje Clio mi dělá to stejné, tak bych byl vděčný za jakékoliv info.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.07  11:57

« zimní pneu

Chtěl bych se zeptat na vaše názory, jestli se vyplatí si připlatit na dražší zimní pneumatiky nebo vybrat nějakou střední třídu či jít po těch levných. Dík za vaše názory
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.07  10:52

No nasiel som, ale to je robota pre gynekologa :) ja tam nedam ruky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.07  08:28

« Re: Thalia - ostrekovace

ich: OK, ostrekovace zase striekaju, klakson trubi, stierace stieraju ....

Sice nepomohla metoda striekania, ale pomohla metoda, ze som odpojil tu privodnu hadicku a potom som trysku po tryske zvonka precistil tlakom vzduchu (normalnou autopumpou) a ked ani to nepomohlo u vsetkych styroch, tak potom som zobral 20 ml striekacku a parkrat som tie trysky zvonka preplachol cistou vodou.
    Ale diky...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.07  07:58

Oprava:
    nefunguje ani druhy klucik, takze idem hladat to cidlo - ale pozeral som pod vzduchovy filter a nic som tam nevidel - mam Clio 1,2 16V 2003.

dik za odpoved, zatial som vymenil nahradny klucik a asi to pomohlo
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.07  17:53

Prva vymena bola pri nejakych 110 tisic, cca (mozno 112, neviem presne), este v Renaulte-Kestler na panonskoj v BA.

Potom som zacal chodit do jedneho garazoveho servisu (lacnejsi a lepsi), pri 195 tisic som ich vymenil znova - ten servisak vravel, ze menene rozvody (nie origos) odporucaju po cca 80 tisic km.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.07  17:51

ich: Diky za postreh - musim sa priznat, ze pri poslednom dolievani som aj ja zistil, ze nadrzka bola otvorena ... tak to skusim ... dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.07  10:27

A ked startujes tak kontrolka imobilizer ti normalne zhasne? Ak ano tak co som vysledoval Clio/Thalia ma casty problem s v servise to volaju "cidlo hornej uvrate" vyzera ako motylik. Nachadza sa pod vzduchovym filtrom. Je na 2 srouboch a jednom konektore. Skus ho jemne precistit. Tiez mi to auto robilo v servise mi ho za 2000 vymenili. Ale vraj staci len precistit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.07  10:24

Inac pozeram ze mas najazdenych 200tis. a robil si pri tom rozvody. Zaujmalo by ma kedy si robil prvy krat rozvody? pri 120 tisic km ako je v servisnej knizke? Alebo ich robis po 100tis.??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.07  10:23

Ja som problem z ostrekovacmi mal tiez velmi podobny. Az som zistil, ze pri poslednom dolievani som zabudol zavriet tu nadrzku a mesiac som jazdil s otvorenou a dostal sa mi tam asi nejaky neporiadok. Tak som to dolial do plna vodou a len tak si pocas jazdy striekal. Az to same preslo :)

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.07  13:50

« problem so startovanim

poslednu dobu zacinam mat problem ked startujem - starter toci ale nic sa nedeje. Vacsinou pomoze ked vytiehnem klucik zo zapalovania a zamknem/odomknem auto. Mam podozrenie na imobilizer, ale pri mojom stasti to moze byt zase riadiaca jednotka - ak ste sa s niecim podobnym stretli tak prosim poradte. dik.
    v.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.07  17:39

Zadny nemam - je to thalia. Vpredu je problem na vsetkych styroch tryskach.
    Odislo to v priebehu cca 2 dni - zacalo to tak, ze napr. z laveho ostrekovaca islo len z lavej trysky, z praveho neslo vobec, potom povedzme na dalsi pokus o nejaku chvilu isla prava tryska z oboch ostrekovacov a podobne ....
    Teraz uz to len tak "curka" zo vsetkych 4 trysiek ... :(
    Pred 2 tyzdnami som menil rozvody, vodnu pumpu, olej, brzdy a pod.... (proste auto cely den v servise - 200 tis. km), tak sa mi kvoli tejto veci moc nechce zase - ale ono mat ciste okno povazujem za dost dolezite, nastastie je teraz sucho, takze sa moc nespini....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.07  17:23

Poradil bych rad, ale tohle netusim, aniz bych neplkal vyslovene blbosti. Preci jen do automechanika mam daleko. :-) Mozna takovy dotaz .. stejny problem jako vpredu mas i na zadnim ostrikovaci? A v predu mas problem predpokladam na obou, na vsech ctyrech tryskach?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.07  15:53

Co by som mal pozriet, neporadis? :) (Dufam, ze nie analnu sondu - kvoli tej prostate :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.07  15:18

prostatu ? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.07  15:06

to skoro vypada na prostatu ostrikovacu ;-\ ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.07  14:34

« Thalia - ostrekovace

Zdravim. Nevie niekto poradit - prestali mi striekat ostrekovace - kvapalina vyteka, ale velmi slabo, cize nedostrekne na okno. Nejaka diagnoza? Samozrejme poskytnem veskere info - len neviem ake by bolo vhodne a relevantne ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.08.07  14:00

« Re: Dveře či sloupek

Na tech CPC2 jsem najezdil doted akorat necelych 29tis. km, a to jeste minulou letni sezonu. Cele tohle leto jezdim porad na tech zimakach, ktere dojizdim a musim rict, ze si to uzivam. Bude se mi po nich styskat .. ta urcita mira nestability, hlavne na vode, to bylo to prave jezdecke koreni. :-) Ty CPC2 me akorat ponekud zklamaly ve valivem odporu, zerou mi vic, nez kolik mi to zralo s "jednickama", jinak jizdni vlastnosti jsou ok. Ted budu o vikendu prezouvat na letnaky, tak si je jeste par tydnu a mesicu uziju, nez se opet vratim k zimakum ... uz na zimu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.07  22:02

A já jsem si myslel, že na zimu používáš 14" na plechových kolech jako já ;-) Já budu muset vlastně kupovat taky nové zimáky. Úplně mi to vypadlo z hlavy. A jak jsi spokojen s letňákama CPC2 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.07  16:27

Za chvili budes mit jubileum .. stovka .. jooo, taky si vzpominam, jak jsem se pred tim cislem uctive klanel, kdyz jsem ji dosahl. :o) No, dneska uz mam najeto 180500 km a pomalu se zacinam psychicky pripravovat na fakt, ze jsem dosahl svych prvnich 200tis.km za volantem. :-)
    Ale jeste pred tim me ceka pristi tyden "garancka", tak snad to bude jen obligatni vymenovani oleje a filtru + ta zarovka panelu. :-)
    Jo, abych nezapomnel, vcera jsem si objednal nove zimaky .. ty sve prvni, Marshal KW15 uz ted skutecne dolitavam, chuderky maji nalitano cca 73tis. km a pekne v zatackach piskaji jako prazsti filharmonici. :-) Mam objednane Micheliny Alpin A3, zase v mem oblibenem rozmeru 185/55 R15, v testech jsou vzdy mezi nejlepsimi a maji vyborny probeh, takze predpokladam, ze budou dobre i na valivy odpor.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…