Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.03  04:44

« pneu

Stále bych rád slyšel názor na zimní pneumatiky. Já jsem si koupil na zimu 14" plecháče a co romně drahýho koupit?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.03  14:02

« Re: Tak kde jste?

a ksakru, na Fabku jsem zapomnel :-)) Nojo, tak jsem to chtel rict jinak .. zahranicni vozy nizsi tridy :-))

Btw. jak Vas tesi vysledky Renaultu ve F1? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.03  13:00

Ajvn - si dost prestrelil, do tej istej triedy ako Clio patri aj Fabia. Je jedno, kam ju skodoka chce napchat, patri proste od nasej triedy. A musis uznat, ze tam je ovela zivsie ako tu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.03  10:17

no Citronku, podivej se napric celym MotorCafe a Clio je jedina mistnost venovana vozu nizsi tridy, ktera je tu bez vypadku dlouhodobe .. odpadlo NewPolo :), jen tu ted jeste vidam Getze, abych mu nekrivdil, ale to je proti nam mimino :))
  • 00 Reagovat !

foto

26.08.03  09:56

« Tak kde jste?

Koukám, že je tady nějak mrtvo. Asi jsem si měl raději koupit Pažouta 307, v jejich fóru mají pořád o čem psát....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  09:00

« Re: zavirani dveri

Je fakt že jsem žádnou Lagunu 2 nestudoval tak detailně, ale podle fotek mi přišlo že tam nejsou žádné zámky?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.03  09:53

« Re: Ranní bouračka

dlabas - ja som mal original auto obute na 14" gumach a toto leto som konecne presedlal na 15". A musim povedat, ze moc stratu komfortu nepocitujem. Skus si dat nafukat gumy plynom, mnoho ludi mi tvrdi, ze potom auto citelne zmekne ale nestrati nic zo stability. Neviem to posudit, lebo v 14" mam vzduch.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.03  09:50

Laguna ma v karticke schovany kluc :-) A ked sa uz dostanes dovnutra auta, karta sa nabija ked je vlozena v slote, takze ani nastartovat nebude problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  23:27

Jinak jak mám toho zapůjčenýho Cliouše s 1.2 motorem, tak má na sobě 14" pneu. Na naše silnice je to ohodně lepší. Mě to clio na těch 15" připadá dost tvrdý. Asi na těch 15" budou dřiv odcházet tlumiče a vůbec věci kolem náprav. Škoda, že nemáme lepší silnice - to by se jezdilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  21:39

Kdepak Benesov, co s nim vsichni mate? :-) Be je prece Berouuuun :-)) Barva modra metaliza, ale spis takova petrolejove modra.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  20:36

Jo, jde to z jeho ručení. On hned zastavil. Vzalo to lehce ještě střechu octavie. Takže Benešov nebo jiný kraj? A jakou máš barvu? Nejvíc mě štve, že to budu cvakat já a pak to vymáhat od pojišťovny :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  16:42

A jak se odemkne auto které klíče nemá (tuším např. Laguna 2), když umře akumulátor?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  15:49

« Re: ventilator po dojeti

luf: hmm, zajimava myslenka .. tak mozna se i toci, jen ho neslysime :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  15:48

luf: Jojo, odpoved na mou otazku je presna, presne tenhle postup jsem vydedukoval z manualu :-) .. a funguje :))

Neboj, baterka mi jeste nechcipla .. jen jsem premyslel, jak tohle resit, az to nastane. Nektera auta (P307) maj zamek jen u ridice, otocis a zafunguje jako central a zavre komplet vsech 5 dveri. To mi prijde sikovnejsi. No co, nemuze mit Clio vsechno nejlepsi :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  15:13

« Re: Ventilator (vnutorny)

K ventilatoru sa dostanes relativne lahko - odmontujes plastovy kryt pod stieracom spolujazdca (drzi ho taka plastova akoby zaslepka, treba najprv vlacit ten cudlik, co je v jej strede dovnutra a potom sa da lahko vybrat) a ventilaror na teba kuka v celej svojej krase. Uz si to celkom nepamatam, ale elektrina k nemu je konektorom, takze tam neni moc co pokazit. Za pokus to snad stoji...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  15:08

Nad takymi vecami sa moc nepozastavujem, ale pamatam si, ze som sa raz v zime vysmykal na nejaky kopec, tam som auto odstavil a ked som odchadzal od auta, zacala sa spod kapoty valit para. Nastastie sa to iba zapol ventilator na chaldici. Inak to nesledujem, lebo to na mojom Cliu neni vobec pocut. To na mojom starom R21 ventilator hucal ako turbina, tam sa to nedalo prehliadnut a po vytiahnuti klucika sa vypol, ci bolo dochaldene alebo nie.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  15:04

Lahko - strcim klucik do zamku a zamknem :-) BTW ako je mozne, ze ti uz zomrela baterka? Mne funguje od zacaitku stale ta ista.
    Riesenie bez kluca je tiez jednoduche. Vnutri je tlacitko na zamykanie dveri, treba ho zmacnut a potom vodicove dvere zamknut normalne klucom (mne sa otvorene predne dvere centralom zamknut nedaju). Vyriesil som to spravne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  12:25

« alarm Cobra Globe

Mate ho nekdo taky v Cliu namontovany? Dava se "snad?" v ramci oficialniho prislusenstvi ke Cliu. Navod k tomu pochopitelne mam, ale ackoliv se ridim krok za krokem pokyny, tak se mi nedari odblokovat vnitrni prostorova cidla. Typicky kdyz je vedro, tak aby clovek mohl nechat trochu pootevrena okna, bez strachu, ze dovnitr vlitne moucha a spusti alarm. Mne se to stejne vzdycky rozhouka, kdyz dovnitr strcim ruku :-) Tak nevim, kde je chyba.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  12:20

« zavirani dveri

Tak jsem resil dilema .. dam Vam to jako domaci ukol, jestli na to taky prijdete :-) Predpokladejme, ze Vam odesla baterka v dalkovem ovladani .. jak potom zamknete vsechny dvere, predevsim zadni pate? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  07:13

Teď jak byly ty vedra, stačilo zastavit po pomalejší jízdě a ventilátor chvilku (tak minutu) šel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…