Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 29.08.03 08:41
« jak nam to kouri :-)
Tak jsem vcera od Lahovic do Cernosic jel za novou Fabii RS v cerne barve. Asi uz byla upravena, ty siroke gumy, co trochu lezly z blatniku, asi nejsou z tovarny. :-) Dobre se necha poznat podle zadniho vyfuku, ale co me dostalo, jak to hrozne kourilo, skoro polovicni traktor :-) Ze by uz to nekdo stihl prechipovat? No nic ... tak az nekdo z Vas uvidi BEJ modrou (spis petroleovou) metalizu Clio v dCi, tak se mi juknete, jak to vlastne kouri/nekouri mne, a pak mi to sem napiste, ju? :-)) Ja si totiz porad namlouvam, ze takovy tovarni komin prece mit nemohu. :o) -
"-- skrytý --" 29.08.03 06:42
« Re: Klíč a pneu
Právě já taky nechci v zimě jezdit na hliníkových. A navíc mám na CLIu 195/50, což na zimu u nás NEJDE! No ty plecháče jsem koupil u nás v pneu servise. Jsou už starší, ale nejsou rezatý a stáli mne 4ks za 2800 Kč. Do toho pneu servisu se dostávají z Německa nebo někdy, kdo si koupí AL tak je tam prodává. Jinak se tam dají koupit i nové za 1350 Kč za kus i to je sic hodně, ale v orig. servise za ně chtějí 1600 Kč a to je už podle mne vrchol. :(( Děkuji všem za radu, jak vyměnit baterii v klíči a doufám, že to zvládnu za co nejmenší částku. Taky bohužel nepatřím mezi majetné.... -
"-- skrytý --" 28.08.03 23:21
« Re: Klíč
To Snezenek - polovicu umeliny, z ktorej nevychadza kluc (je na nej tlacitko otvarania a kontrolka)treba odsuvat smerom od kluca. Niekedy je treba dost velku silu. Baterka je typu 2016, cenu si uz nepamatam ale urcite menej ako 50 Sk. Len daj pozor, aby si novu baterku vlozil rovnako, ako bola stara. Do servisu je to skoda davat! -
Ja mam Hankook W400 a dobre. Viem si predstavit aj lepsie, ale naco zbytocne preplacat. V zime treba jazdit aj tak hlavou. Vysli ma na 5tis SKK komplet :-)
to element - vyliezol som s nimi hore na Bardosku, ked bola minulu zimu kalamita. To bol dobry test zaberu zimnych gum :-))) -
Ty Sněženku, to s tím DO nemyslíš vážně! Copak nemáš sekyrku?
Gumy vem co Ti radí Ajvn, já o nich taky uvažuju - Kumho KW15. Místní servis mi nabízí KW17 (cena stejná jako ty KW15 v e-pneu a navíc nazutí a vyvážení zadara), ale o KW17 se Ajvn nezmiňuje, tak váhám.
A kde a za kolik jsi vzal ty plecháče? Já zas tak zazobaný nejsem, abych si mohl dovolit oboje obutí na hliníku. -
"-- skrytý --" 28.08.03 08:42
« Klíč
Přestal mi fungovat klíč na dálkové otvírání. Zjistil jsem, že došla baterie. Začal jsem ten klíč zkoumat, jestli bych jej zkusil otevřít, abych koupil baterii a vyměnil ji, ale netroufl jsem si zatím. Poradil by mi někdo? Jestli to mám zkusit nebo raději někde nechat vyměnit? Sněženek
PS: Dík za radu na typ zimních pneu -
"-- skrytý --" 26.08.03 10:17
« Re: Tak kde jste?
no Citronku, podivej se napric celym MotorCafe a Clio je jedina mistnost venovana vozu nizsi tridy, ktera je tu bez vypadku dlouhodobe .. odpadlo NewPolo :), jen tu ted jeste vidam Getze, abych mu nekrivdil, ale to je proti nam mimino :)) -
« Re: Ranní bouračka
dlabas - ja som mal original auto obute na 14" gumach a toto leto som konecne presedlal na 15". A musim povedat, ze moc stratu komfortu nepocitujem. Skus si dat nafukat gumy plynom, mnoho ludi mi tvrdi, ze potom auto citelne zmekne ale nestrati nic zo stability. Neviem to posudit, lebo v 14" mam vzduch. -
"-- skrytý --" 20.08.03 23:27
« Re: Ranní bouračka
Jinak jak mám toho zapůjčenýho Cliouše s 1.2 motorem, tak má na sobě 14" pneu. Na naše silnice je to ohodně lepší. Mě to clio na těch 15" připadá dost tvrdý. Asi na těch 15" budou dřiv odcházet tlumiče a vůbec věci kolem náprav. Škoda, že nemáme lepší silnice - to by se jezdilo :-)