Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:29

« Re: Nasral ma Megane 1.5 dCi

dnes som rano jedneho megana kombika vyskusal, ale musim povedat ze 1.6 sa mi zdala ako moja 1.4, neviem ci bol moc novy, ale nemal som pocit silnejsieho auta, tiez sa tak dobre nevytacal do vysokych otacok ako moja 1.4, tak neviem ako si mohol mat za dizlakom problem??? mas ten samy motor co ja v mensom aute
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  13:21

Je jedno, kto v nom sedel, ale akceleroval tak rychlo ako ja, kruci spagat!!! Ako si to ti ropaci dovoluju, superit s nami benzinakmi! BTW Ajvn - kolko mas otacok pri 40km/h na trojku?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  12:28

« Re: Ajvn, MatuS

eeeh, krucis, pardon, ne Slovakovy, ale Slovakovi :)) .. chtel jsem naznacit, ze nejste zadne mekoty ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  12:26

mozna v tom Meganu 1.5dCi sedel nejaky druhy luf :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  12:25

« Re: kamínek... a FOTO...

lufe .. hmm, ted na to koukam, jak se u Vas na Slovensku rozezna dieta jako dite a dieta jako odtucnovaci kura? :)) Alebo su u Vas vsetky male baby vyhuble? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  12:23

« Re: Ajvn, MatuS

orin: Prijmi mou omluvu, ale mne ta slovencina naskakuje automaticky a musim se branit tomu, abych Slovakovy a jeho slovenskemu prispevku neodpovidal podvedome taky "slovensky", ikdyz jsem si vedom, ze mam ve Vasem rodnem jazyce jeste velke rezervy. :-)) Aspon vidis, ze Vas mame radi a chybite nam tu. :)
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:46

« Nasral ma Megane 1.5 dCi

Vcera ma vyslovene nasral novy Megane kombi - na pruzne zrychlenie zo 40 na 70 bol tak dobry ako ja! Isiel som tesne za nim, bol to rakusak a nepoznal to, tak kazdu chvilu brzdil viacej ako bolo treba, preto som ho chcel mat radsej za sebou. Nemal som nanho sancu na trojke! Vacsina aut predo mnou v tom mieste kapituluje (v tom mieste casto predbieham) ale on nie. Dufal som, ze to je 1.9dCi, ale nie. Bol to 80PS 1.5 dCi, sakra praca. Tie ropaky zacinaju byt vazne dobre...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:40

Ajvn - pis radsej dieta, lebo si tu vsetci budu mysliet, ze som suknickar (uz nie som :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  10:39

« Re: oprava se docela docela povedla... :)

Ja to aj tak trochu chapem, tiez som si na auto zarobil vlastnymi rukami (resp. hlavou) a tiez ma najskor vsetko sralo. Ale potom som si uvedomil, ze je to fakt iba stroj a moj sluha. S autom sa moc nerozpravam, iba sa mu obcas pekne podakujem, ked ma vytiahne z nejakeho maleru. Resp. si pritom pomyslim na konstrukterov, ze nie su uplne blbi a asi fakt vedia, co robia.
    Hanbit sa za auto ma ani nenapadne, nech je akokolvek spinave a obuchane! Neliecim si autom ziaden komplex. Mas pocit, ze niekto, kto auto vobec nema sa hanbi?

IMHO starat sa tak, aby sluzilo co najdalej neznamena pastovat ho kazdy druhy vikend :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.11.03  09:47

« Ajvn, MatuS

nekurvite tu prosim take pekne jazyky ako cestina a slovencina.
    MatuS, lyzovacka na Raci je super, tento rok pribudlo par novych vlekov. Celodenna permoska stala minuly rok 600 Sk, zacina sa to blizit Alpam :o(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  20:37

« oprava se docela docela povedla... :)

Chápu ty co jim slouží auto jako věc nebo jen prostředek ke svezení. Já znám lidi, kteří auto v zimě nikdy nepoužijí - mezi ně nepatřím, myslím si taky, že auto mi má sloužit právě když je nečas a plískanice. A znám lidi kteří auto používají jako popelník, hnojník apod. k těm taky nepatřím. Jsem spokojen když je auto čisté a napastované. Takže nevím, je fakt, že jsem na miláčka musel tvrdě pracovat, abych si jej mohl koupit, ale je taky fakt, že může přijít pár nepříjemných náhod a o auto přijdu... no hrůza. Ale myslím, že já budu žít dál a třeba si koupím Tráboše, když na nic jinýho mi nezbyde. Ale co, zatím patřím k těm co se o auto budou starat, tak aby, když pánbůch dá, mi sloužilo co nejdéle a vypadalo tak, abych se do něj nestyděl sednout a měl z něj radost :-) Ta oprava se docela podařila. Je fakt, že čersvý lak je od dvouletého poznat, ale myslím, že pár leštících úkonů a mělo by to postupně zmizet. Jestli pámbůch dá, na jaře budu pokračovat v opravách, a to od kamínků. Možná vyvinu novou technologii oprav. I dnes jsem použil teplomet, protože jsem to opravoval venku, uvidím, jak to bude vypadat na bílém světle. JEDNO VÍM, ŽE Z MÉHO AUTO POPELNíK NEBUDE!!!! Zdraví všechny příznivce už zase šťastný Sněženek.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.03  16:40

no az tak velky dulek to neni, ze by to chtelo vykytovat :-) Ale uz to neni hladoucky a to me hrozne se... piiiiiiiiiip. Lufe, az budu mit baby jako Ty, mozna sve citove vazby prehodnotim, ale v tuhle chvili si u me Cliousek stoji citove docela hodne vysoko. :-)) Copak Ty si se svym autem nepovidas?? :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.11.03  12:29

presne taku obuchanu C5 som vcera videl! cela strecha, kapota, dokonca aj vrchy dveri...nemyslim si ze oprava je taka jednoducha. tych dier je naozaj vela, staci jedna dve horsie zagitovane a bude to po roku kvitnut a odlupovat sa
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  10:08

BTW chlapci, neberiete to moc vazne? Ze si vytlacate "bedary" z ksichtu pochopim, ale opravovat kazdu somarinu na laku je trosku chore :-). Ved je to len stroj, nebudujte si k nemu citovu vazbu! Lebo ked nahodou pride krupobitie, tak pojdete do cvokarne. Moje auto po krupobiti ma strechu dierkovanu ako golfova lopticka. A myslite, ze nejazdi? Jazdi! A nikto si to nema sancu vsimnut, ked ho predbieham! Tos tak.

ajvn - nic netreba vyklepavat, proste sa to zagituje a prestrieka cela kapota a mas auto ako nove. Ak neveris lakyrnikom a klampiarom tam u vas, pridi do Blavy, na Panonskej ceste maju vyborneho klapiara, ten ti to urcite neodflakne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  09:59

« Re: 100.000

Zatial nie, chyba mi este 4700km :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.03  23:20

« Scenic

Je to trochu mimo, ale před časem jsme se tu bavili - měl jsem objednán Scenic 1.5dci a nebyl jsem si jist výkonem, tak jsem na poslední chvíli objednávku změnil na 1.9dci... no a dnes jsem si vůz přebíral.
    Po něco málo najetých kilometrech mám takovýto pocit: S 1.9dci to jede tak akorát, ale motor má najeto asi 30km, takže jeho čas ještě přijde. Zajetá octavia tdi 81kW je svižnější. S 1.5 si to moc neumím představit... ale kdo ví:-) Scenic je super tichý, subjektivně předstihuje octavii, motor prakticky není slyšet, odhlučnění interiéru se skoro rovná S80, kterou znám. Zpracování vynikající, materiály na pohled i dotek příjemné (Privilege). Trochu mě rozladila převodovka, zatím jde dost ztuha a k exaktnímu chodu má poměrně daleko. Snad se to zlepší. Auto je veliký a prostorný, mých 195cm nemá vepředu problém, vzadu až na stísněný prostor kolem hlavy taky ne. Všude je spousta elektroniky, automaty na kdeco, malá nevýhoda palubní desky - stav kilometrů je jedním z údajů počítače, člověk se tam musí docvakat. Víc by se mi to líbilo jako samostatná položka.
    Tož tak:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.03  23:08

To Clio je ale pěkněj Megane:-) Ne, tak to nebude:-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  20:55

« kamínek... a FOTO...

Móóóóóóc s tebou soucítím. Zrovna zítra se připravuji, že budu opravovat drobné šrámy od kamínků a jedno škrtnutí z parkoviště, ale to jsou všechno drobnústky bez promáčknutí. Nejsem lakýrník, ale myslím, že by stálo za úvahu to zakytovat, zabrousit a zalakovat. Nevím... budu tě informovat o svých úspěších. Nechal jsem si namíchat orig. lak i orig. tužku a na vrch budu dávat bezbarvý lak. Už mne to stálo 700 Kč. A NAVÍC ... ZAUJALO MNE SPÍŠ TOTO FOTO -- NOVÉ CLIOIII: [odkaz] ..... zdraví Sněženek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  18:05

« Re: 100.000

no chcel som tym odkazat na tento obrazok:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  18:03

« 100.000

Podarilo sa niekomu z vas TOTO?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…