Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

16.01.04  21:31

« -

Som tu dlhsie, - asi 3 dni nebol.
    Takze:
    - Ajvn, som absolutne presvedceny, ze pri Tvojich kontinualnych 1600 km si schopny nevyliezt z auta a stat do mikrotenoveho pytlika, len aby si sa nemusel znova zbytocne rozbiehat.
    - Ajvn, vzdy tu nahodis "lechtivu" poznamku a potom zmrdas toho, kto sa na nu chyti :o)
    (aj mna si uz...:o)
    - yyyyy - ano od sexu si treba niekedy aj oddychnut a odbavit sa za volantom (predvcerom na zamrznutom parkovisku)
    - MatuS tak, tak panvy len pri jebacke. Len medzi nami - s opacnym pohlavim.
    - chudaci naftaci - chcel som TD, vzhladom na dialnice a vyssiu rychlost s nizsim hlukom a spotrebou, ale pri 30 kkm/r sa neoplati. Mozno tak s Ajvnom za volantom a trasami ala Budapest - Sombately.
    - Datova mapa - pouziva sa len u DVD medii, co sa tyka motorov - nestretol som sa s tym, ze by sa program vstrekovania dynamicky menil podla sposobu jazdy. Tabulka je naprogramovana natvrdo.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.01.04  13:08

« Re: Příští týden servis

ked ta niekto nabura bez zakonnej poistky, ajtak ti poistovne nehodu zaplatia, je na to taky fond. len je to zevraj dost zdlhavy proces.

inak by ma zaujimalo co spravia s vinnikom. Ked este mala na zakonne poistky monopol slovenska poistovna, tak vinnik musel uhradit min.50% zo skody + doplatit zakonnu poistku za cely cas, co ju zaplatenu nemal.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.04  09:17

« Re: Příští týden servis

Upřímnou soustrast... chápu tě človíčku, člověk o to pečuje víc než o manželku :-) a někdo si z toho udělá terč... nechutné. Sám se snažím jezdit opatrně, ale nikdy nevím, kdy to může přijít, a to riskuji, že se do mne trefí někdo, kdo nemá zákonné pojištění - bohužel si nemohu dovolit platit havarijní pojištění. Tak to nechám pánubohu. Ta spotřeba je zajímavá. Já mám benzíňák 1,4 a do podzima jsem měl spotřebu 6,35. Teď v zimě to bude určitě k osmi, ale to ještě nevím.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.04  12:15

« Příští týden servis

Tak mám už po druhé nabourané clio. Na to, že je půl roku staré mě to docela štve. Nějaká ženská to do mě vrazila ze zadu na přechodu. Nárazník je skoro netknutý, ale zadní čelo se hnulo do vnitř a dokonce podlaha kufru. K Auto-Pilařovi už to dávat nebudu. Zkusím teď Otava servis na jižním městě. Snad mi v rámci záruky opraví ty vrzaní v interiéru - palubka, sedačka spolujezdce, dveře spolujezdce atd.
    Jinak s tím motorem 1.5dCI/48kW jsem spokojenej. Jenom jezdím pořád nad 5l. Průměr mám 5,3 až 5,5 l/100km. Až se dostanu na 4l jako AJVN, tak si budu pískat.
    Jinak ty Vaše příspěvky viz "Chudáci nafťaci" čtu s velkým úsměvem.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.04  09:22

« Re: Chudaci naftaci :o)

no ... aj u nas sa to moze pisat ftaci aj ftaky, ale naftaci sa nepise, pise sa iba naftaky ... vlastne s medzerou - na ftaky, ale niektori to niekedy robia aj bez (tych gumakov naftakov) ... ti co si plnia nie len svoje spolocenske povinnosti ale aj biologicke :-))) ... ja som si ale svoje biologocke uz splnil, tak sa venujem uz len tym spolocenskym :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:48

no ... a ted si mozna oddie rekne, ze uz chape, proc tu vydrzel ten nadpis "chudaci naftaci" :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:46

yyyyy: :-)))))))))) pozri na casy tych nasich dvoch prispevkov o tom istom :-))))))))) Nazorny dukaz toho, ze telepatie funguje od Cech az po Slovensko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:44

Teda chalani, mne to mozna neni jasne, ale to mi musi matuS vysvetlit. :-)) Kdyz yyyyy psal ... sex nie je korenim tvojho zivota, ty si len od neho obcas oddychnes ... tak to jako ze si obcas potrebujes odpocinout od zivota a utikas od reality k sexu? Anebo presne naopak? Zijes stale sexem, stale pred vrcholem za vrcholem, jako ta krivka od naftaku a kdyz si potrebujes odpocinout, tak vyhodis kvalt a jedes v te vzacne chvilce zivotem na neutral? :-))
    Ted uz mozna chapu volbu lufa a yyyyy, oni si rikaj, ze kdyz budou jako ten benzinak, tak se sice zadny extra veliky vrchol od nich neceka, ale zase tak rychle z toho vrcholu neodpadnou :-)))
    Hmm, no jo, z toho plyne, ze my, dieselaci, my jsme citlivejsi natury, my holt musime umet s tim plynem daleko citliveji, aby nam ty saze nechytly moc brzo. .... :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  21:44

ajvn> ale tak ma napadlo, to je ako s tym benzinakom, najdolezitejsie to vyvrcholenie na konci, nie ako s dizlom, ze najprv silne ramena a ked dojde na lamanie chleba tak odkvecne :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  21:40

ajvn> no a mne potom hovor se vsetko prekrutim, to som teda povodne vobec nemyslel o sexe :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:04

yyyyy: Ypsilonku, jak jsi myslel tu Tvou vetu ... ale vzdy lepsie ako ked to tam na konci odpadne nie?
    No v zasade souhlasim, protoze porad lepsi odpadnout na konci, nez pred koncem. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.01.04  20:13

:)) tak tak
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  20:04

inak na www.renault.sk sa daju najst tocaky skoro vsetkych renoltich motorov. Tam aj jasne vidno gde to dizel vyhrava a gde to prehrava, staci si pozriet vykon v maxime otacok a vykon v polovici otacok
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  19:59

matuS, sak mu povedz rovno ze sex nie je korenim tvojho zivota, ty si len od neho obcas oddychnes :-) ... tak co by si sa bavil o takych kazdodennostiach no nie? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.01.04  19:54

ja? ved ja som sa tu o sexe snad nikdy nebavil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  17:33

luf> ale vzdy lepsie ako ked to tam na konci odpadne nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  17:19

matuS: Zajimave, ze kdykoliv tu dam zaminku na peprne tema, Ty jsi prvni, kdo se toho chytne se vsi paradou! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  17:18

oddie: Rikas, ze takoveho mutanta, eko-tanecnika jsi jeste nevidel? :-) Tancovani ja rad, ale po pokracovackach jsem se tomu musel vazneji prestat venovat, nebyl cas .. jezis, to uz je let!. Ale naposledy jsem tancoval ted o vikendu kontrolovanym zpusobem s Cliousem na snehu na horach :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  17:03

Ajvn: ty jsi tanečník? Tohle by totiž laik nikdy neřek...
    All: Nechcete už změnit nadpis, "chudáci nafťáci" mě nějak tluče přes oči, já mám taky naftu... :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.01.04  16:57

pri tancovani je mi jedno ci sa panvy dotykaju. hlavne nech sa dotykaju pri jebacke :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…