Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Uzamčení vozu DO za chodu motoru
Děkuji za reakci, asi máte pravdu. To tlačítko k uzamčení za jízdy (uzamčení se má aktivovat při rychlosti 7km/hod, ale aktivuje se prakticky ihned i bez pohybu) je u R- Thalie také. Deaktivuje se to zmáčnutím opačného konce tlačítka či otevřením dveří zevnitř. Snad by to mělo být funkční i u mnou nadhozeného případu t.j. uzamčení (při běžícím motoru) DO (druhým klíčem) zvenku čímž se současně aktivuje zabudovaný alarm. Imobilizer by měl být vyřazen tím, že je klíček ve spinací skříňce, respektive motor běží. -
« Re: Uzamčení vozu DO za chodu motoru
no ja mam megana ale myslim ze to bude to same, urcite som DOckom raz auto zavrel na krizovatke ked sa ku mne valil nejaky dzubo co sa tri mesiace neumyval a strasne sa so mnou chcel bavit ... BTW megan na to ma aj tlacitko aby sa nebolo treba hrat s klucom -
« Uzamčení vozu DO za chodu motoru
Měl bych k Vám dotaz. Je možné u vozu ( jde o R Thalie,což bude pro tento případ podobné Cliu) zamknout vůz s běžícím motorem (klíč v zapalování) pomocí druhého klíče s integrovaným dálkovým ovládání, které zamkne dveře a kapoty a sočasně aktivuje nainstalovaný originální alarm. Nezpůsobí se tím nějaké problémy vzhledem k ŘJ atd. Nemám odvahu to vyzkoušet. -
« Re: 100 000km je zivotnost Clia ???
to paty (ja pisem bez diakritiky, takze citaj to ako 5 y) - uz chapem, co je to decko - to nie akoze dieta, ale deci. Teraz mi to je jasne. Ja tiez pouzivam tekute, ale nie vsade sa ide nad 80 (od 80 mi to funguje) a nie vzdy prsi. Napriklad ked je len vlhka cesta zasrata od bordelu, tak ma ise slak trafit! BTW netusite, kde sa da zohnat pekne kridlo na stierac, na Maxime som mal a celkom to pomahalo. Za jazdy stierali dobre aj zle gumicky :-) -
staci 5y problem mojho nicku bol ze ked som zacal skusil som y, to bolo malo, tak to zostalo na yy ale postupom casu sa kdesi cosi vzdy posralo a musel som si spravit novy tak som vzdy pridal jedno "y" a bolo ... :-) ... BTW ja sa bavim o tekutych stieracoch a tie sa predavaju na deci a smuhu nenechavaju :-))) chodim skoro 100% dialnice a pri >150km/h normalne stierace nie su na nic, zatial co tekute su nezaplatitelne -
To je celkom dobre mozne. Na mojom starom R21 som nemenil ziarovku ani raz, teraz na tom jazdi foter a musel menit ziarovku a nedavno. To auto mame uz cca. 11 rokov. Mne v Cliu original ziarovky odisli po roku, takmer naraz obe. Vymenil som ich za Silverstarky a tie maju deklarovanu nizsiu zivotnost, takze sa tym netrapim, ze odchadzaju. Ale preco odisla ta parkovacka mi je zahadou.
Nahodim inu temu - gumicky v stieracoch. Som na to moc citlivy alebo mi fakt prd vydrzia? Mam necely rok original Valeo a uz nechavaju smuhy, ktore sice hned vyschnu a okno je OK, ale ta chvilka ma neuveritelne serie. Co vy, stieraju vam uplne super alebo vam nevadi, ked chvilku mate na okne vlhku smuhu? -
No neviem ludia, ziarovky som prestal menit odkedy som odpalil svoju poslednu skodu (mal som 4) odvtedy som menil len jednu ziarovku a to na espere - tak je treba vymontovat cele svetlo aby sa k tomu dalo dostat. Inak na ziadnom inom vehikli (skusil som fiat, ford, renolt, ale ani na Nexii) som ziarovku nemenil. ... ale uz sa tesim ako som toto napisal a ako sa prehupnem cez 100 000 ... uz aby som kupil celu sadu 2x ze? -
"-- skrytý --" 19.01.04 12:41
luf, tak teraz uz chyba len odist aj dialkove svetlo a mas to komplet, vlastne este hmlovky a blinkry :o) Hmm, 100.000km, to musi byt asi blby pocit. To ako ked zistis, ze Tvojmu psimu milacikovi je tolko lidskych rokov, ze ked to vynasobis sedmi, tak je to vlatne uz takmer dochodca a po stenatku ani vidu, ani slechu. :-) Hovor mi to, ja uz mam cez 55.000 a mam podobne smutne pocity uz teraz :-)