Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Bez nadpisu
Asi som sa zle vyjadril. To jedno "o" nastale zmizlo asi po 25 000 km od vymeny oleja a to druhe potom od 25000 do 30000 zmizlo iba niekedy.
Chodil som s tym do Istrosu (ale tam su strasne lenivy a vsetko predrazuju) a tak som isiel vyskust Kestler ale ani ten ma nepresvedcil. Nastastie na prehliadky staci chodit cca raz za rok. Inak ked nieco potrebujem tak idem do neznackoveho servisu a tam som bol zatial spokojny -
« Re:
martinez> kam s tym chodis do servisu? nie je to tak ze tam nenaliali plnu? asi by som si to nabuduce skontroloval ... ono by to fakt malo zacat ubudat az ked to ma uz volaco najazdene a nie hned od zaciatku ... ako hovorim, na dvoch autach mi ubudlo jedine "o" jediny raz na jednom aute pri zabehu tesne pred prvou vymenou (chodim do istrochemu v bratislave) -
« Re:
??? aka spotreba ??? :shock: NIGDY som olej nedolieval, vzdy vydrzal bez ubytku plny pocet kilakov (no, ked to bolo nove tak mi zmizlo jedno "o" tesne pred vymenou), myslim ze je to vec servisu aby to bolo OK, nech tam leju to co je na tych 30 000 predpisane a poftakach, je to s rezervou, tak to musi vydrzat aj ked clovek robi prasaciny -
« prehliadka po 90 000 km
Tak som dnes absolvovoval prehliadku po 90 000 na Thalii. Menili olej a filtre + 3 ziarovky, prekodovaly mi kluce a doliali chladiacu kvapalinu. Stalo ma to 5000 SK. Nahnevali ma ale, lebo som tam dosiel rano o 9 na objednavku a malo to trvat cca 4 hodiny a auto mi az po 4 urgenciach odovzdali o 16:30. Aspon mi ho umyli co som vobec neocakaval
Inac mi zistili volu na prednom cape, tak to asi budem musiet dat vymenit
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!