Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 16.03.04 20:40
« Co se děje....
Co se to stalo Lufovi tak je tu mrtvo. To ukradli všem co sem chodí CLIA, nebo držíte smutek za LUFa.... :-( No chápu, .... nestal se snad zázrak a LUFe nenašlo se to tvoje autíčko.... ??? Když jdu ke svému autíčku, tak si na tebe občas vzpomenu a představuji si, kdyby se to stalo mě...... :-( :( no hrůůůůzaaa!!! Jednoduše bych chodil už do smrti pěšky... těžko bych ušetřil na jiný.... ozvi se a napiš, jak jsi na tom.... jsem při tobě, Kdyby bylo v mé moci, tak ho půjdu hledat -
matuS 13.03.04 01:46
« Re: Moooc tě Luf lituji.... stát se to mě, chodím pěšky
ano, poistenie je obcas nahovno.
idem kupovat motorku a tiez VELMI vaham ci poistit alebo nie.
poistne na moje idealne moto je 48.000sk/rok.
Uz v prvy den vlastnictva strati moto podla mna okolo 40% z ceny, cize by mi vyplatili len asi 225.000sk
dalsi rok uz by som zaplatil takmer 100.000 za poistenie a dostal by som urcite pod 200.000sk. Tyn padom treti rok postenia bude tym vyrovnavacim - dostal by som rovnako ako som im zaplatil.
Takze v pripade kradeze alebo totalky sa to naozaj moc neoplati.
Ine je, ked mi motorka padne kazdy mesiac.
Musim si to este premysliet. -
"-- skrytý --" 12.03.04 21:15
« Moooc tě Luf lituji.... stát se to mě, chodím pěšky
:( :-( :-( zrovna ten den jsem měl narozeniny. Kdyby se mi to stalo..., bohužel nejsem pojištěn, podle mne to nemá cenu. Když se ohlídneš na to, kolik jsi narval té pojišťovně peněz a kolik ti teď dají, určitě v tom moc rozdíl nebude... jsou to parchanti všech parchantů .... všechny pojišťony. Vím, že riskuji, ale nemám pojištěno vůbec nic. V případě, žes např. dal za auto 400000 Kč a za tři roky by ti pojišťovna vyplatila asi 130000 tak je to hrůza a to ty tři roky bych platil asi 20000 ročně (to hádám nevím).
Je tu nějaký znalec, který zná tyto počty a dopočítal by to...... dík
PS: já vím, že nové auto je nové auto, ale mám pocit, že auto dva až tři roky do 50000 km najeto se mi musí vyplatit. I proto riziko krádeže..... -
"-- skrytý --" 11.03.04 15:08
« Re: Zla smutna sprava
:cry: Tak to mi je Te Lufe uprimne moc lito, k tomu se tezko neco dodava :((
Ja si parkrat tenhle pocit zazil, shodou okolnosti i na dnesek ... a vzdy jsem byl stastny, ze jsem se probudil, zvedl se z postele a kdyz jsem vykoukl ven, mel jsem Cliouse na zahrade. Jenze tohle jsou jen sny, Tebe potkala hnusna realita.
Ty jsi tam mel Lufe jake vsechno zabezpeceni? -
« Bez nadpisu
Ja netvrdim, ze klames. Ale to, ze ludia z poistovni casto ani netusia, co za blaboly hovoria. BTW poistiek su 2 druhy: na casovu cenu (tu som mal ja) a na nejaku uzneviemaku cenu, ktora by mala byt blizsie tej trhovej, ale nie je to trhova (samozrejme s podstatne vyssimi sadzbami). Trhova je totiz dost premenliva a podla nej by sa nedali robit kalkulacie a navyse je aj dost tazko preukazna, takze by sa tu podvadzalo este viacej, ako sa v poistovniach podvadza teraz. Nieco o poistnej matike viem, trosku som to studoval (asi 2 roky a aj napriek tomu ma ojekabatili :*) ) -
« Bez nadpisu
Spytaj sa. Ale IMHO matuSova info nie je celkom pravdiva. Totiz, hned ako sa to dozvedel jeden moj znamy, tak mi volal, ze mam udat co najmensi pocet km, aby som aspon nieco dostal. Bohuzial to nestihol a ja som mal kradez uz 2 hodiny nahlasenu. Podotykam, ze robi v inej poistovni a podla ich tabuliek, by som dostal priblizne tolko isto.
Este ale bude problem s tym, co ti povedia a z kadial tu info budu mat. Mam taky pocit, ze samotni ludia v poistvniach nevedia, aku cenu to auto bude kedy mat ani ti nevedia povedat, podla coho sa to da vypocitat. Alebo sa budu tvarit mudro a povedia ti uplnu blbost. -
« forum
neni toto nove forum nejake dosahane? V meganII su same skodovkarske stupidity, maily co som si nechal posielat pri novej sprave vo fore maju v sebe pointer na uplne inu sekciu, "predmet" sa stale rozsiruje o nove a nove "re: re: re:" ... to je ako s novou a novou verziou mrkvosoftu, zaplatis tazke prachy za "nove vylepsene vlastnosti a funkcie" a dostanes k nim pribalene "nove neodstranene chyby", spica -
« Re: Re: Re: Re: Re: Zla smutna sprava
luf> alarm proti kradnutiu je podla mna ftakovina, mas auto na kartu, nemas klucik, alarm je napojeny na kartu, tak ak sa ti dostanu cez kartu (neviem ako, nemam predstavu), co je nevyhnutne na nastartovanie, tak sa ti dostanu zaroven aj cez alarm, tak naco tam je. Podla mna potrebujes kombinovat existujucu elektroniku s niecim mechanickym, napriklad constructom (ale lepsie s garazou :idea: ) -
« Re: Re: Re: Re: Zla smutna sprava
Ja som za alarm. Podla ich slov je uz auto na alarm pripravene, fyzicka montaz trva cca. 1hod. Za tu dobu pol auta rozobrat nestihnu ;-) Ale sam viem, ze alarm moc toho nezachrani, takze rozmyslam aj nad niecim dalsim, mozno zamykanie radicky. BTW moje auto bolo pravdepodobne odtiahnute, toto ani zamykanie radicky ani ine trapne ficury znehybnujuce auto neriesia. Jednie si nosit so sebou priklepovu vrtacku a vzdy na mieste, kde parkujem auto prisrobovat k ceste bezpecnostnymi srobami >:D Rozmyslal som aj nad Lo-Jack ci ako sa to vola, ale je to nechutne drahe a zlodeji to vedia odstavit. Kua, ked niekto chce tvoje auto, tak ti asi nic nepomoze :'-(

:arrow: btw. zaujmalo by ma, ci ma niekto za sebou vymenu rozdoveho remena. Cas vymeny (120.000km) sa mi blizi. Nakolko je to asi dost narocna oprava, a mechanik by skutocne nemal nic odflaknut, mam trocha strach aj z autorizovaneho servisu :idea: