Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 08.06.04 07:35
« je to divné...
že by CLIa přestala mít jakékoliv problémy? Je fakt, že já si nemohu zatím stěžovat. Sic za 14 dní jsem objednaný u lakyrníka, ale to nemohu považovat za závadu, když před panelákem vám někdo poškodí lak... tj. závada některých vylýzaných mozků... ...nechápů... nikdy jsem se nedotkl osbně úmyslně cizího auta, abych jej poškodil... ...sám si všeho kolem sebe vážím... ...doufám, že aspoň ta oprava bude dobře provedena. Zjistil jsem, že ve dveřích je číslo barvy u mne 432, ale má 3 pododstíny, ale ten už ta¨m není vyražen. V prodejně, kde míchají laky, mne vypekli a namíchali mi jiný odstín, snad tenhle lakýrník už je na tom líp... uvidíme -
"-- skrytý --" 07.06.04 11:02
« ticho leci
musim neco napsat, at nespadneme do archivu, to by byla ostuda, jsme tu jeden z mala auditu, co tu je furt .. neco jako Cesi/Cechoslovaci v 1.skupine Davis Cupu :-) .. hmm .. anebo v hokeji :o) Koukal jsem v nedeli na sport na CT2, davali .. no jak se tomu rika .. trochu rally, trochu silnice, maly okruh sestkrat dokola :). tukacky o 106, .. hmm, rallycross? .. ale jednu skupinu vyhralo Clio s nejakym skandinavcem, tak jsem mel radost :-) -
"-- skrytý --" 28.05.04 20:29
« Oslava...
Tradáá, tradáá ... tak už mám za s sebou 50000 km. Mám 1,4i. Autu jsou tři roky. Tak trochu bilancuji. Zatím za celou dobu provozu nevznikla žádná závažná závada. Vyměnil jsem jen stěrače, drobná závada v zámku, výměna vzpěr u pátých dveří, baterie, ale jinak šlape jako hodinky. Uvidíme co se vyvrbí v další 50000. Uvidíme....... -
"-- skrytý --" 25.05.04 09:27
« U koho tankujete naftu?
Mě přišla nejlepší nafta od ARALu. Teď jezdím k MAKRU v Čestlicích. Pumpice je nová, ale jak kvalitní naftu tam dávám, tak to nevím. Poslední cena byla 23,80 a ARAL je o dost dražší.
Jinak poslední spotřeba byla 5,4 - tak teď zkouším jezdit na spotřebu, ale že bych to předtím nějak honil mi nepřišlo. -
"-- skrytý --" 20.05.04 10:12
« Dasial zavada :-(
Tak na aute mi vznikla dalsia zavada, ktora ma vobec netesi.
Dvere vodica nejdu zavret, cele su posunute o 5cm nizsie akoby mali. V servise to urcili tak, ze pant ktory je vnutri dverach treba znova navarit, stym ze je mozne ze to skonci lakovanim celych dvery (lak na vonkajsej strane sa asi poskodi) -
« Re: Re: nafta shell
No vyzera to ze to fakt menej zerie s tou shell naftou, sice len o nejake decka (tak 0,2 .. 0,3) ale je to dost opakovatelne, jazdim takmer denne tu samu trasu o tom samom case tym samym sposobom (krizom na druhu stranu bratislavy po petrzalskom obchvate ... karlovka - vajnory a naspet) a spotreba bola vzdy tak 5,5 az 5,8 teraz som uz mal aj 4,9 ale to je vynimka inak 5,2 az 5,6. A co som si este vsimol, tak na rozdiel od nafty JET v garazi nemam ten dusivy sadzovy dizlovy smrad, je tam len taky pracovnovy nedychatelny dunst ako keby to malo fap. ... divne, az to vyjazdim, skusim zase JET ci sa to zase otoci. -
« Re: Re: Re: Re: Re: nova hracka policie
To je mozne, ale ja som videl magora ktory presiel tetku na prechode prave preto ze myskoval medzi tymi pomalymi a vzal ju na kapotu na prechode ked nerozoznal ze ten vedla neho nejde "pomaly" ale slusne pusta tetku cez prechod. Chodca neprejdes tym ze ides rychlo ale tym ze nestihas, suvisly rychly prud nie je taky nebezpecny ako pomaly chaos. Ak tade ides 40tkou tak ti musi byt jasne ze je to mimo misu a to ze vodici nedodrzuju limity je skorej dosledkom nespravne urobenych limitov. To je predsa chore dat na taketo miesto 40tku a v strede mesta robit zony 50 nie? -
« Re: Re: Re: nova hracka policie
no ja hlavne nechapem ten policatsky alibizmus. Cas od casu sa tam vyrube auto iduce 150, alebo nejaky lepsi synacik tam zabije chodca alebo nieco podobne, a co vymyslia chlpati? znizia 60tku na 40tku. Co JA mozem porovnat, tak tych blaznov ktorych limity netrapia je rovnako vela, ale tych co vytecu z tej 40tky a zacnu myskovat okolo tych slusnych je daleko viac a o poznanie viac ohrozuju chodcov ... ale hlavne ze sa nieco urobilo , no, ... oni v tych uniformach proste nepochpopia ze sa nestaci schovavat v krickoch a merat rychlost ale ze sa tam proste treba postavit a drzakom robit dusno. -
"-- skrytý --" 17.05.04 14:10
« Re: Re: nova hracka policie
yyyyy: No jo a jsme u toho .. ta produktivita prace v Rakousku a v Cechach. U nas tam kvuli tomu saskuji celkem ctyri policajti a jeste maji auto na svezeni se, v Rakousku na to staci jeden zandar, ktery si pesky nebo mozna na horskem kole jen odskoci z mistni sluzebny k hranici mesta :-) -
matuS 17.05.04 13:43
« Re: Re: nova hracka policie
vcera som isiel v karlovke, tam kde je dolekopcom smerom do mesta 40tka a vsetci isli 40, tak som pozeral co sa deje :-) a videl som ze uplne v predu ide oktavia a za nou nalepena biela tempra :-) tak som hned vedel kolka bije a isiel som si ju obzriet, isiel so 45km/h a pomaly som sa priblizoval no a potom som si vsimol ze ta oktavia taha tu tempru na lane! >:D -
"-- skrytý --" 17.05.04 12:43
« nova hracka policie
Sice to tematicky nepatri do Clio fora, ale s Vami nejvernejsimi se podelim :-) V patek cestou domu me problikalo u Cernosic protijedouci auto. Protoze tak ucinil i u vozu prede mnou, zbystril jsem a trochu slevil ze 70tky na predpisovych 50. A udelal jsem dobre, v prikopu stali dva lide, muz a zena, ve stejnokroji a drzeli v ruce cosi, co pripominalo starou letitou osmickovou kameru a delali si "home-video" kolem jedoucich vozu :-) a po dalsich 200metrech uz to kasirovali. Patrne si zaskocili do nejake laser-game herny, zacinaji krusne casy na silnicich, tohle uz neni legrace .. auta s bradavicema celkem detailne znam, ale ucihat kazdeho homo-sapiens nekde zakempovaneho, to uz je za hranicema lidskych moznosti. :(
Mozna to chce delat po vzoru CounterStrike. Kam vidim na dalku, tam s odstrelovackou, kam nevidim za roh, tam nejprve hodit High Explosion Granate spolu s Flashbangem a az pak tam projet :-)))

ja by som bol schopny takemu cloveku ruky polamat