Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.04  11:43

« Re: Re: Re: tak pisem pisem :)

Tak to je fakt škoda. Zrovna Tebe bych tam rád viděl včetně tý tvojí úžasný spotřeby. Tak snad někdy příště. Ostatní nereagují, takže tam budu jenom s klukama z autorevue.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.04  11:50

« Re: Re: tak pisem pisem :)

no dlabas, ted uz je to lepsi, tak se mi to libi, kdyz se tu posloucha >:D ;-)
    Jinak ten Tabor mi koliduje s jinymi povinnostmi, takze mi je lito :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.04  23:26

« Sraz - autorevue + clio

Co na to říkáte ???
    Je tu příležitost >:D
    [odkaz]
    Tak piště kdo by mohl. Bylo by to super, jen nevím jest-li klapne počasí.
    Dlabas
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.04  23:08

« Re: tak pisem pisem :)

Už je to lepší ??? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.04  22:26

« tak pisem pisem :)

to je hruza, uz skoro 10 dnu nic noveho, tak se koukejte polepsit! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.04  11:42

« Re: Re: Re: Re: 1.garanční prohlídka na Clio 1.5 dCi - cena

dlabas:Nejhorší je, že neexistuje seznam úkonů, které by měli proběhnout a ani doporučené věci kolem.
    ved v servisnej knizke mas zoznam ukonov co maju robit pri kazdej servisnej prehliadke.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.04  20:43

« Re: Re: Re: Re: 1.garanční prohlídka na Clio 1.5 dCi - cena

dlabas: No podle toho, ze mam psano vymena vlozky vzduchoveho filtru, tak usuzuju, ze ho tam nekde mam, ale kde? :roll: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.04  07:10

« Re: Re: Re: 1.garanční prohlídka na Clio 1.5 dCi - cena

To Bubo: neautorizovaný servis už jsem našel. Dokonce jsem s nimi mluvil před garancí, ale narovinu mi řekli, že jest-li je v záruce, tak ať jedu k Renaultu a pak k nim. Dohodil mi je jeden zákoš co má rok starýho Scenika 1.9 dCi
    To Ajvn: Amos-Otava na Praze 4
    Miro: já v tom autě nemám "vzduchový filter" a kdybych ho tam chtěl dávat, tak ten box do motorového prostoru stojí 22 tisíc bez montáže (mám namysli ten pylový do ventilace). Jest-li je někde vzduchový u dieselu nevím. Kdyžtak napiš, kde ho najít. Nebo možná AJVN by to věděl - ten má taky ropáka.
    Zkrátka dělají garančky kolem 6.000,- a nějak to do toho rozepíšou. Nejhorší je, že neexistuje seznam úkonů, které by měli proběhnout a ani doporučené věci kolem.
    Jinak u Clia B (poslední) si u 3-dveřové verze nepamatuje sedačka spolujezdce polohu. Není to chyba ikdyž předchozí model paměť měl. To je co? Renaulti asi neví kde by šetřili. Takže když jde někdo přes spolujezdce do zadu, tak dá nohy na strop a já mu pak sedačku o něco šoupnu dopředu 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.04  11:22

« Re: Re: 1.garanční prohlídka na Clio 1.5 dCi - cena

ja som len tak pre zaujimavost naratal pracu a vyslo 5.5h. Teda neviem, nemenili Ti aj rozvodovy remen a zabudol si nam to napisat :-) . Tak, tak, nedaj sa . Tiez si pozri kedy zacali a kedy skoncili s pracou na aute. Ale to uz asi nezistis, lebo ten technik urcite neobedoval. Asi zaucovali aj stojne.
    SÚ Vypuš. a napl. motor oleje, filtru (0,5hod) - 275,-
    SÚ Kont koncentrace nemrz. směsi (0,3hod) - 165,-
    Kontrola oleje převodovky (0,2hod) - 110,-
    Kontrola el. instalace (0,5hod) - 275,-
    Vyčištění + promaz zad. brzd (1hod) - 550,-
    toto su tiez dla mna prehnane veci. Inac som si vcera vsimol, ze mate ceny ako na slovensku, len nasich 555,-/h je menej ako ceskych 555,-
    Inac ako vravi Bubo, treba si najst lepsi servis, za rozumnejsie ceni. Aj ten Olej dla mna asi nadavaju moc lacno a kto vie, aky tam vlastne supli.
    Ale neviem co sa da vyhadat, pretoze urcite postupuju podla tabuliek. Len keby sa tej cinnosti aj tolko venovali ako pisu. Nauctuju 5h a pracuju na aute v lepsom pripade 3h. Ono je to len 110,- ale mal si tak zle nastavene svetla, ze Ti do toho museli sahat ? Podla mna sa na to len kukol o.k a supol cenu. Je to blbi.
    Teraz tak pozeram, ale nemali menit vzduchovy filter ??? No o benzinu sa chodi po 30 tkm a urcite sa meni kazdych 30tkm.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.04  10:59

« Re: 1.garanční prohlídka na Clio 1.5 dCi - cena

dlabas: Kdyz uz nic, tak bych jim asi omlatil o hlavu polozku SÚ Dem a zp mon 4 kol (0,4hod) - 220,- . To si snad delaji z Tebe srandu, ne? Co na tom dela 24 minut? Auto ma na zvedaku, urcite to nesroubuje rucne, to pro nej nemuze byt operace delsi nez 10minut, kdyz ma k tomu vsechno pripravene a po ruce, coz servis predpokladam ma.
    Mel jsi jim rict ... "No jo, to vim, Alonsovi byste to udelali za 5 vterin a mne tu takhle natahujete!" >:-[]
    Vecer se podivam doma do faktur, co tam tehda napocitali mne za ktere polozky ... ale uz ted Ti muzu rict, ze mne prvni garancka taky na 1.5dCi vysla na 3845,- vc. DPH. (vcetne prace) A z "dilu" mi tam menili olej.filtr, tesnici krouzky, vlozka vzduchoveho filtru a vymena stejneho oleje Exc. 5W40T. (Renault Kladno). Kde to delali Tobe?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…