Renault Clio (II)
« 175/60 R15
Možná blbý dotaz, ale nevím jestli se mi na Clio vejdou tyto zimní pneu. Teď tam mám 195/50R15(letní) a je to tak akorát. V techničáku mám doporučený jediný rozměr a to 185/55R15 ale kupovat pneu v tomto rozměru je o hubu. A 195/50 na zimu tam nějak moc nechci dávat. Tak co myslíte? Vejde se to tam? Jde to nějak změřit, nebo tak něco? S ráfkem, podle e-pneu, nebude problém... -
"-- skrytý --" 08.10.04 12:20
« Re: Re: Re: udrzovaci :-)
no jak jsem mel naznak tech problemu se spojkou, tak se to kratce na to uplne vytratilo a uz dlouhou dobu bez jakychkoliv problemu. Tak se jen modlim, aby to byl tehda vazne jen nejaky drhnouci bovden a ne ten dvouhmotnostni setrvacnik. Takze ano, zatim bez vaznych zavad ... to, ze jsem nedavno musel vymenit posledni, levy predni sterac, to pomijim, to je klasicky spotrebni material. :-) Mimochodem stale mi uspesne sviti obe Philips Premium. nechci to zakriknout, ale snad dopadnou s vydrzi lip, nez ty OSRAM at uz Silvestar, no to byl * na umrtnost, tak i ty Light&Day na celodenni sviceni. Ikdyz ty tak zle nebyly, 500hodin jsem s nima nasvitil, ikdyz deklaruji 1000 :o) S temahle mam uz 250 hodin a parne leto prezily, tak prez zimu doufam neprasknou :-)
S temi CPC jsem taky spokojeny .. uz maj najezdeno 58.200 km, no uz jsem sjel vzorek po ten kontrolni vlis :-), ale do konce letni sezony mi to vydrzi, na vlhku a vode s tim jezdim s tim vedomim opatrne. Kdyz si vzpomenu na ty debaty tady, ze nekomu trochu ostrejsimu vydrzeli jen 25tis km :-), tak to jsem mel docela obavu, ale kdyz vic jak tech 60tis. udelam, tak budu maximalne s nima spokojeny a planuju do nich jit znova. -
"-- skrytý --" 08.10.04 11:32
« udrzovaci :-)
Ja uz si tu pripadam jako udrzovak, ktery to tu drzi nad vodou, pred blizicim se archivem :-)
Horsi je, ze ani ne 500km a uz budu mit 80tis.km ... jooo, kde sou ty casy, kdyz nam tu novejm treba luf a spol "zavideli", ze mame nova auta .. to uz davno neni pravda :-) Kamarad me dneska popichl slovy .. no, to uz je stovka na spadnuti, to uz je pak zrale to postavit na skalu. >:-[] Kdepak, to bych Cliouskovi neudelal, do takovych 250tis. to musi jezdit bez vaznejsich servisnich zasahu >:D Musime to Toyotam natrit, at si z nas neutahujou. ;-)
A propos, nekoukali jste vcera na zpravy? Rikali tam o nejakem borci ve Francii s luxusnejsim Renaultem .. ze by asi Vel Satis? to nerekli ... kteremu se udajne zasekl tempomat na dalnici na rychlosti 200km/h a nesel mu vypnout. Pomalu se blizila mytnice, dokonce i stacil duchapritomne zavolat policii, aby mu vyklidili pruh v mytnici, aby se tam do nej strefil :), ale par km pred ni se mu to podarilo vyresit tim, ze vyrval kartu ze zapalovani a auto prestalo jet :-) A ted je to udajne u soudu, kde se soudi s Renaultem, kdo ma pravdu, jestli on, ze to opravdu neslo, nebo Renault, ze to jen neumel spravne ovladat, ze udajne na voze nic spatneho neojbevili. :o) Hm, tak to se mi s Cliem nestane, tempomat jsem nechtel a koukam, ze jsem dobre udelal >:D Cim bych to ted zbrzdil, kdyz nemam kartu do zapalovani? :-! >:D ;-)