Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

08.10.04  16:54

« Bez nadpisu

195/50R15 co si tak pamatam mali este asi 1 cm rezervu aby nic nedrali. Sa kukni do podbehu kolko je miesta medzi gumou a tanierom pruziny. O ine veci sa bat asi nemusis (o zadne zastarky mozno)
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.04  15:03

« Bez nadpisu

Já vím, to byl jen příklad :)...co se vlastně stane, když tam třeba dám vyšší pneu? Když vjedu do díry, můžu poškodit auto?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.04  14:58

« Re: Re: Re: 175/60 R15

ked ja nemam Clio a to Tvoje nemozes porovnavat s verziou sport. Urcite na tusie pruzenie
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.04  14:39

« Re: Re: 175/60 R15

Jojo, právě, že jsou vyšší skoro o centimetr...na druhou stranu zase jsou užší než ty 195 tak při plném rejdu by to nemuselo škrkat o podběh ani o blatník. Ale Clio sport má v základu 16", ne? :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.04  14:33

« Re: 175/60 R15

su o 0.8 cm vysie . Tak neviem
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.04  14:17

« 175/60 R15

Možná blbý dotaz, ale nevím jestli se mi na Clio vejdou tyto zimní pneu. Teď tam mám 195/50R15(letní) a je to tak akorát. V techničáku mám doporučený jediný rozměr a to 185/55R15 ale kupovat pneu v tomto rozměru je o hubu. A 195/50 na zimu tam nějak moc nechci dávat. Tak co myslíte? Vejde se to tam? Jde to nějak změřit, nebo tak něco? S ráfkem, podle e-pneu, nebude problém...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.10.04  12:20

« Re: Re: Re: udrzovaci :-)

no jak jsem mel naznak tech problemu se spojkou, tak se to kratce na to uplne vytratilo a uz dlouhou dobu bez jakychkoliv problemu. Tak se jen modlim, aby to byl tehda vazne jen nejaky drhnouci bovden a ne ten dvouhmotnostni setrvacnik. Takze ano, zatim bez vaznych zavad ... to, ze jsem nedavno musel vymenit posledni, levy predni sterac, to pomijim, to je klasicky spotrebni material. :-) Mimochodem stale mi uspesne sviti obe Philips Premium. nechci to zakriknout, ale snad dopadnou s vydrzi lip, nez ty OSRAM at uz Silvestar, no to byl * na umrtnost, tak i ty Light&Day na celodenni sviceni. Ikdyz ty tak zle nebyly, 500hodin jsem s nima nasvitil, ikdyz deklaruji 1000 :o) S temahle mam uz 250 hodin a parne leto prezily, tak prez zimu doufam neprasknou :-)
    S temi CPC jsem taky spokojeny .. uz maj najezdeno 58.200 km, no uz jsem sjel vzorek po ten kontrolni vlis :-), ale do konce letni sezony mi to vydrzi, na vlhku a vode s tim jezdim s tim vedomim opatrne. Kdyz si vzpomenu na ty debaty tady, ze nekomu trochu ostrejsimu vydrzeli jen 25tis km :-), tak to jsem mel docela obavu, ale kdyz vic jak tech 60tis. udelam, tak budu maximalne s nima spokojeny a planuju do nich jit znova.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.04  12:06

« Re: Re: udrzovaci :-)

Ajvn: no vidis, bolo Ti to treba :-) Ale je fajn, ze Ti to jazdi bez vaznych zavad. Dufam nieco take uz bude cakat aj mna :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.04  11:36

« Re: udrzovaci :-)

No ja to tu neignorujem, ale keby si ty neignoroval Megan, tak bi si vedel ze sa tam rozoberalo :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.10.04  11:32

« udrzovaci :-)

Ja uz si tu pripadam jako udrzovak, ktery to tu drzi nad vodou, pred blizicim se archivem :-)
    Horsi je, ze ani ne 500km a uz budu mit 80tis.km ... jooo, kde sou ty casy, kdyz nam tu novejm treba luf a spol "zavideli", ze mame nova auta .. to uz davno neni pravda :-) Kamarad me dneska popichl slovy .. no, to uz je stovka na spadnuti, to uz je pak zrale to postavit na skalu. >:-[] Kdepak, to bych Cliouskovi neudelal, do takovych 250tis. to musi jezdit bez vaznejsich servisnich zasahu >:D Musime to Toyotam natrit, at si z nas neutahujou. ;-)
    A propos, nekoukali jste vcera na zpravy? Rikali tam o nejakem borci ve Francii s luxusnejsim Renaultem .. ze by asi Vel Satis? to nerekli ... kteremu se udajne zasekl tempomat na dalnici na rychlosti 200km/h a nesel mu vypnout. Pomalu se blizila mytnice, dokonce i stacil duchapritomne zavolat policii, aby mu vyklidili pruh v mytnici, aby se tam do nej strefil :), ale par km pred ni se mu to podarilo vyresit tim, ze vyrval kartu ze zapalovani a auto prestalo jet :-) A ted je to udajne u soudu, kde se soudi s Renaultem, kdo ma pravdu, jestli on, ze to opravdu neslo, nebo Renault, ze to jen neumel spravne ovladat, ze udajne na voze nic spatneho neojbevili. :o) Hm, tak to se mi s Cliem nestane, tempomat jsem nechtel a koukam, ze jsem dobre udelal >:D Cim bych to ted zbrzdil, kdyz nemam kartu do zapalovani? :-! >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…