Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 27.10.04  07:02

« Skrabance na karoserii

Jak se vyporadavate se skrabanci. Megane je sice nebourany a koroze zatim ani nezacina, ale po dukladne umyti jsem nasel par skrabancu a odrenin..
    Mam original kryci barvu od Renaultu a bezbarvy lak teze znacky, ale nevim, jestli bych pred jejich pouzitim nemel pouzit nejaky spec. pripravek proti korozi..
  • 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 27.10.04  07:00

« Cepy rizeni

Ahoj.
    kdyz jsem kupoval Megana, tak mi v servisu rekli, ze mam volnejsi cepy rizeni. Podle zaznamu ze servisu vsak byly tyto meneny nekdy pred rokem.
    To tak rychle odchazi? Je teda pravda, ze jeste najou dobu vydrzi, vule neni az zas takova a ty cepy nejsou znackove, ale stejne me to prekvapilo..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.04  21:19

« Re: Re: Re: Re: dneska

OT to Ajvn: To nebyl snad Lubos1 ale PavelPu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.04  17:55

« Re: Re: ...kolísá a kolísá... ...bolelo to, ale už jsem zase

Když otevřeš motor a zadíváš se na levou část, tak tam uvidíš 4 kabely + kabel se třemi či čtyřmi kontakty (já mám čtyři), které jsou připojeny na objekt z černé umělé hmoty(asi 10x15x10cm), a to jsou ty cívky. Bohužel jsou zapouzdřené právě v té umělé hmotě co nemá žádné šrouby. Prý je to vakuově uzavřené. Takže to vypadá, že to je neopravitelné. :((
    Stejně se do toho podívám. Některé vozy to mají dělené, aby se dala vyměnit půlka. Ta tří-čtyřkolíková zásuvka je přívod od řídící jednotky a ty 4 kabely jsou pro svíčky. Vždy prý pálí po dvojicích, takže jedna pálí naprázdno. Tj. vše co jsem zatí zjistil.
    Jinak mi zas aotíčko jezdí jako ďas. Teď přemýšlím, jestli mám dát už zimáky... ale myslím, že to o víkendu už udělám
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.04  12:28

« Re: ...kolísá a kolísá... ...bolelo to, ale už jsem zase šťa

Mna to tiez napadlo, ale az neskoro. Cievky som im tam nechal :-( Ak uz nie opravit, tak sa mozno daju cievky vymenit. Predpokladam totiz, ze ak sa mi to stane znovu, tak teoreticky by som mal k dispozicii 2 pokazene a 6 dopbrych cievok. Bohuzial ani netusim, ako tie cievky vyzeraju. Napis, ako si pokrocil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.04  10:38

« Re: Re: Re: dneska

No mozna, kdyby se mu ozval Lubos1, jestli nema ve sve nabidce i nejakeho Pazouta 307, tak by se v te jeho nabidce mozna objevil i ten jeho pred casem "nedobrovolne odebrany" ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.04  08:16

« Re: Re: dneska

neber ho prosimta vazne. Vsade tu vyskakuje, kolko ma aut a keby som to tak ratal, uz ich ma aspon 200 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.04  06:54

« Re: dneska

pošlete mi všechny informace o těch vozech (stáří, najeto, kdy a kde koupeno, barva, motor typ a najeto a další) na můj e-mail, takhle se těžko mohu zajímat janko_v@volny.cz
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.04  17:35

« dneska

mam 10 renaultu clio mel by nekdo zajem o kvalitni ojete auto?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.10.04  18:14

« ...kolísá a kolísá... ...bolelo to, ale už jsem zase šťastný

Tak jak jste mi předpověděli byla to jedna s civek jako u rozdělovače. Nakonec jsem zaplatil 5300,- V tom jsem měl tu součástku, výměnu oleje, svíček, kontrolu všech kapalin a kontrolu brzd.
    Tu součástku jsem si vzal domů a teď na ni koukám, jestli bych ji nezkusil nějak opravit. Vžyť v tom jsou cívky a jedna z nich je přerušená. Kdyby se mi to podařilo, měl bych ji do foroty.
    Myslíte si někdo, že to má smysl to zkusit????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…