Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

25.11.04  10:35

« Re: Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

luf: a sak si nekupoval daleko po mne. No a nieje na aute vela veci zhodnych s 5dv Meganom ? No a ten sa uz vyraba pekne dlho.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.04  10:33

« Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

nie, myslim tu tiahlu zakrutu z dialnice z bratislavy do vajnor, nie zo starej cesty od senca do vajnor ... su tam dva prudy a vnutorny vyzera ze je protismer, ale nie je, takze je stale volny (vnutorn stopa)
    mne nic nevrzga (okrem toho odzubu s bezp. pasom co som pisal) ... a este ineho odzubu co som riesil minuly tyzden - pri jazde mi nico "vrcalo" v palubovke pocas jazdy - cim rychlesie som siel, tym viac to vrcalo, za boha som nevel co to moze byt, nakoniec som nasiel spadnute take to semienko-vrtulu medzi stlpik predneho okna a kapotu (krasne to tam pasuje) ktore sa v zavislosti od rychlosti trepotalo a vnutri to vyzeralo ako v palubovke :-)
    ... ani sa nic neopravovalo ... ale este tam nemam ani 20 000
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.04  10:31

« Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

Zakruta dokopca a z kopca je dost velky rozdiel. Tu istu zakrutu smerom dokopca prejdem rychelsie ako smerom dolukopcom. A ked to tak citam, tak som rad, ze som kupil auto az po tom, co sa chvilku vyrabalo. Okrem nejakych pazvukov a toho sprosteho zadneho stieraca je to auto zatial v pohode. Ale deti v aute prekricia aj radio, nie len nejake trapne pukotanie a hrkotanie z palubky :D
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.04  10:15

« Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

niekedy si tu Tvoju zakrutu prejdem. Ale zakruta do kopca ? To je ta, do ktorej sa ide od NAY, poza pumpu a dojde do krizovatky tvaru T a mas poznost is vlado do Vajnor a vpravo smer dialnica Petrzalka ?
    No len mna to cislo 30tkm nasralo. Jazdim 90% pijanko a vydrz gum 30tkm si nepripustam. Hlavne ak vonkajsi kraj ma po 11tkm 5.5mm nieco za stredom( v 2/3) 7mm a vnutorny kraj 6.4mm. Proste hnus. Takto po 30tkm bude mat vonkajsi okraj do 1mm a stred 5mm. No som zvedavy na vysledok merania. Ale pristup teda.... . A to tam predsa niesom poprve. Tiekla voda, tahal volant, vymena pred. brzd, koroziu na obimke smerovky som si poriesil sam :-) . Pytal som sa na hlucnu palubku. Ubezpecil ma, ze je to normalne. Megan je v zime hlucny, je tam vraj 70 plastov. To mohli povedat pri kupe, ze bez radia sa jazdit v zime neda a radio davaju ako doplnok gratis :-). Ja Tichu si zakladam a nekupil by som to. To by asi vyhral Focus v kratkom prevedeni a TDCi.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.04  09:52

« Re: Re: sjizdeni gum a husteni

:D take reci ber s rezervou, nemoze ti povedat ze to vydrzi 50 000 lebo to je na hrane, ak ti povie ze 40 000 tak mu tie gumy oplieska o hlavu nejaky vrah co berie kazdu zakrutu smykom, tak ti povie 30 000 a ty si rad ze si to daleko presiahol
    no a o tej tvojej zakrute sme sa uz bavili, ja sa mam rad a na mieste kazdodennych buraciek a navyse s kopca nebudem skusat hrancne stavy ... tamtu zakrutu do vajnor mas malo vytazenu a je do kopca, tak to ides podplynom ... keby cosi tak stiahnute ritne svaly automaticky uvolnia lynovy pedal a vsetko sa rychlo samo spravi ... >:-[]
    BTW s tou fiatkou ma neberte za slovo, ja som nenapisal ze nepresla, ja som napisal ze v porovnani s tymto meganom bola neistejsia
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.04  09:27

« Re: sjizdeni gum a husteni

no ja som mal tiez Bravu 1.2 16v dovoz z Talianska a podvozok bol super. Teda trosku tvrdsi, ale zato sedela dobre. YYYYY: tu tvoju zakrutu nepoznam, tou som nesiel. Ale dnes sa mozno vse vyriesi. Auto je uz v servise a poobede budem vediet, ako je na tom geometria. Inac mozem povedat, ze prijmaci technik je ...... . Snazil sa mi nahovorit, ze dnesne pneumatiky vydrzia tak do 30tkm. Ja neviem, ale snad Michelin(pneumatiky s typicky najtvrdsou zmesou) sa to netika a nehovorim o tom, ako nas stale krmia reklamou, ze tato novinka vydrzi o dalsich 7% viac :-) . No proste ma pobavil, povedal som mu ,nech nekeca hluposti, ze mam viac nez 12 r. Takze si pockam na konkretne cisla a Istros budem musiet zmenit. Takyto pristup nemusim.
    YYYYY: ja mam vychytane ine zakruty, ako zjazd z pristavneho do Petrzalky cez lavotocivu zakrutu(tu mam pocit neistot uz pri cca 60-65km/h) a dalsie ine po ceste dom.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.04  23:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

to je nejaka nizkoobjemova verzia 1.2 alebo tak, ale neber to tak ze by to neslo, alebo to lietalo od mantinelu k mantinelu, len to nemalo tu istotu
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.11.04  23:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

v akom stave bol ten fiat? fiaty maju celkom dobre podvozky.
    inak ja som tam uz isiel parkrat na octavii 1, ma najazdene tusim 5000km-cize nove a 14tky brilianty, a ta zakruta sa da tiez prejst velmi rychlo! nahne sa to velmi ale drzi...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.04  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

nemyslel som tym ze by auta sli do smyku alebo tak nejako, ale skorej ako ciste sli tou zakrutou ... napriklad co u toho dlheho megana nasadis a prejdes bez zavahania (ak poznas co robi ta zadna samoriadena naprava v takej zakrute), tak scenic nasadis, on sa nahne a musis skorigovat, fiatka sa vyslovene "zamrvila" a bolo treba korigovat 2x ... skoda ze som to neskusil so starym meganom, ten mal 14" kolesa ale ovela tvrdsi ako scenic ... nepametam si nejaku nestabilitu, len asi som uz znenil kriteria s novym meganom, tak sa neodvazim porovnavat
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.11.04  22:50

« Re: Re: Re: Re: Re: sjizdeni gum a husteni

hm, velmi zalezi od gum.
    s picassom tusim tych 90 neni az taky problem imho je to blizko hrany.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…