Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.04  12:35

« Re: Re: Renault Clio 3

hola hoj, po delsi odmlce opet tu .. a co nevidim, nove Clio. Hm, prvni, co mi to pripomnelo, byla taky 206ka. Prijde mi to vic uhlazenejsi .. rozumejte podoba se to na vsechny soucasne designersky sterilni vozy ... malo osobytosti. A ze autor v clanku vzpomenul, ze nove Clio bude mit hezcejsi zad a zadni svetlomety ... jedna z veci, co se mi na mem Cliu i po letech moc libi, je prave ta originalni prdelka :-) Taky jsem rad, ze mam co mam. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.04  19:59

« Re: Renault Clio 3

Nech je ako chce, ale vyzera o POZNANIE lepsie ako starsi bratricek megan (myslim kratku verziu) ... ale zda sa mi ze sa nechali dost inspirovat pg 206
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.12.04  19:50

« Renault Clio 3

[odkaz]
    Tak co mu říkáte?
    Já osobně jsem rád, že mám verzi II B >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.04  19:39

« Re: Re: Kde tankujete?

Ne nepřidávám. Vyzkoušel jsem si minulou zimu Aral, Shell a OMW. Nejvice me nadchl Aral, tak na něj jezdím. Ale zase nejsem takovej nadšenec, protože jejich aral konto nepoužívám :)
  • « 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 16.12.04  08:09

« Re: Kde tankujete?

A pridavas Aral aditiva do jejich aditivovanych paliv, jak rikali jeden rok v reklame? >:D
    Ja jezdim vetsinou k Shell nebo OMV.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.12.04  08:01

« Kde tankujete?

Já přes zimu jezdím pouze k Aralce. Mám pak dobrý pocit, že pro ten můj motůrek něco dělám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.04  10:01

« Re: hello

sorame, Hello hello, toz vitej mezi nami Clio-chalany :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.04  22:34

« Re: hello

To sorame: tak tě tady vítáme...
    To Ajvn: bylo by to bezva. U soukromníka můžeš být po celou dobu opravy a nikdo na Tebe nebude divně čumět. U autorizovaných jsem to radši ani nezkoušel. S láskou vzpomínám na mého servisáka na škodovky. Sice machroval a plná huba keců a narážek, ale uměl a za lidové ceny. Mohl jsem k němu přijet s kravinou i v neděli a nevyhodil mě. Dokonce vlastnil i počítač na kontrolu jednotky. Zkrátka balada. Nějakýho takovýho hledám na mého cliouše.
  • 00 Reagovat !

foto

08.12.04  17:47

« hello

zdravim, som sa odhodlal k registracii ako viacmenej stasny uzivatel klia 1.2 16v :-) tak len tak aby ste vedeli, ze sledujem
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.11.04  10:39

« Re: Re: sjizdeni gum a husteni

no mne chybi uz jen 6tis. km do treti garancky, tak me moooc zajima, za kolik bude tahle, co vsechno budou nebudou menit. :-/ No nekdy v unoru uvidim a poreferuju :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…