Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...
Prosim ta tvoje prizemne problemy, mne v piatok sada na Titane prva sonda (Huygens) co mi vymeria zaklady na hybernacnu komoru v tom tekutom metane, takze az JA budem stary, tak slova co si tu pisal ani nebudu :shock:
.... no teda pokial im to nespadne to tej ciernej dierky co o nej pisal Clark vo vesmirnej odisey, ale zevraj kecal, ziadna tam nie je ... www.eas.int je viac info ;-) -
« Re: Re: Re: Re: Re: oprava...
yyyyy - ty mas este ten stary model, ktory treba kontrolovat? To moj stimulator zivotnych funkcii sa riadi sam, len minule sa trosku sekol - naprogramoval mi erekciu, ale babkin v tom case mal akurat na programe "mesacny cyklus" >:D A s tymi solarnymi panelmi Reanultu to nie je take ruzove, mam auto v garazi a tak som musel minule poziadat suseda, aby mi ho pomohol vytlacit von. Ten jeho Mercedes so studenou jadrovou syntezou je spolahlivejsi :*) -
"-- skrytý --" 12.01.05 08:54
« Re: Re: oprava...
Dnes ráno jsem ho dal do servisu. V pondělí mi volali, že dorazil nový alternátor. Tak uvidíme. Palubku jsem nechal být. Ona si fakt vrže podle nálady a teploty. Ale když vidím ty naše silnice, tak se jí nedivím.
Zrovna kolegovi odešly na P-307 zadní stabilizátory - 2x 1500,- u neautorizovaného bez práce.