Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

kua fakt to nejde ... je to [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

no myslim ze problem bude u nich, do piatku sa tam bude rypat milion ludi, skusaj, ale mne to ide v celku svizne aj ked kusavo, hlavne ked taham vecsie obrazky
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

yyyyy - je ta linka spravne? Toto ma velmi zaujima, ale v browseri sa mi to neda otvorit.
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.05  15:15

« Ajvn, neobvinuj ma

Ajvn, neobvinuj ma, ze som sposobil nudu v Clio rubrike. Ja som rubriku o Meganoch nezalozil. A keby mi Clio neukradli, mohol by som vas tu este stale otravovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.05  13:48

« Re: Re: Re: Re: oprava...

To Ajvn: nevím, ale zítra bude v práci, tak Ti to zjistím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.05  12:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

Prosim ta tvoje prizemne problemy, mne v piatok sada na Titane prva sonda (Huygens) co mi vymeria zaklady na hybernacnu komoru v tom tekutom metane, takze az JA budem stary, tak slova co si tu pisal ani nebudu :shock:
    .... no teda pokial im to nespadne to tej ciernej dierky co o nej pisal Clark vo vesmirnej odisey, ale zevraj kecal, ziadna tam nie je ... www.eas.int je viac info ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.05  12:01

« Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

yyyyy - ty mas este ten stary model, ktory treba kontrolovat? To moj stimulator zivotnych funkcii sa riadi sam, len minule sa trosku sekol - naprogramoval mi erekciu, ale babkin v tom case mal akurat na programe "mesacny cyklus" >:D A s tymi solarnymi panelmi Reanultu to nie je take ruzove, mam auto v garazi a tak som musel minule poziadat suseda, aby mi ho pomohol vytlacit von. Ten jeho Mercedes so studenou jadrovou syntezou je spolahlivejsi :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.05  09:41

« Re: Re: Re: oprava...

dlabas: probuh, netusis, po kolika km mu ty stabilizatory odesly?? To s tim jezdil dennodenne po tankodromu? ... nebo po D1? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.05  08:54

« Re: Re: oprava...

Dnes ráno jsem ho dal do servisu. V pondělí mi volali, že dorazil nový alternátor. Tak uvidíme. Palubku jsem nechal být. Ona si fakt vrže podle nálady a teploty. Ale když vidím ty naše silnice, tak se jí nedivím.
    Zrovna kolegovi odešly na P-307 zadní stabilizátory - 2x 1500,- u neautorizovaného bez práce.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.05  11:41

« Re: Re: Re: Re: oprava...

>Co si tu asi tak budeme psat, az se budeme znat 20 let?:-[] ... tie maju na streche (tej velkej priehladnej) zalozne slnecne kolektory :mrgreen:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…