Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Cas leti
Ajvn, ked si kupil Cliousa tak si sa velmi zivo rozprispevkoval :o) Kolko si uz najazdil, kolko si myslis, ze Ti este vydrzi - auto. Ach jaj, cas tak leti. Ja som stale spokojmy s Meganom I 1.6. Noveho tak skoro mat nebudem, manzelka dava prednost stavbe domu, takze moje obzory a nove dojmy stagnuju :o( Tamtich futuristov s kardiostimulatormi a automatickymi davkovacmi hyperviagry+ si nevsimaj :o))) -
"-- skrytý --" 17.01.05 10:29
« Re: Re: oprava po druhé
Poprvé jedu na lyže do zahraničí. Kámoš udělal tlupu 30-ti lidí a jede se do Dolomit. Cena je 3700,- za autobus a 6 dní ubytování. Permice je za 127,- euro. Zbytek za jídlo a pití >:D
Zkrátka by 10 tisíc mělo stačit.
Obava je z toho, že mě to tak nadchne, že už k nám jezdit nebudu. Vždyť ve Špindlu chtějí 550,- a jsi furt ve frontě. :x
Jinak jedeme od www.ck-vikend.cz
PS: v příspěvku je slovo "autobus", aby někdo neřval ;-) -
"-- skrytý --" 17.01.05 09:31
« Re: oprava po druhé
no dneska teda prituhlo, rano -9, ale Clious naskocil bez komplikaci hned napoprve :)
dlabasku, kam miris za snehem na lyze? Ja jsem z toho pocasi nestastnej, chtel bych taky vyrazit na bezky, mam sve oblibene misto v Krusnych, ale snehu je tak malo, ze by mi bylo lito skluznic je v tomhle rasovat :-( A to jsem se na zimu tesil celej rok :o( Tak nam nezbyva, nez s pritelkyni aspon chodit behat po svejch, kdyz nemuzem po prkynkach :-) -
"-- skrytý --" 16.01.05 20:24
« oprava po druhé
Tak nám klesly teploty a pazvuky z motoru jsou zpět.
Alternátor pomohl v tom, že je motor míň hlučnější. Opravdu byl přidřený.
Už se těším co mi na to ten přijímací technik řekne.
No nic budu ještě týden testovat a uvidím.
Na konci ledna jedu na týden na lyže, tak jim to tam nechám ať si kluci šikovní hrajou. Palubku jim tentokrát neodpustím.
A pak, že jsou clia v pohodě - asi mám smůlu :( -
"-- skrytý --" 13.01.05 10:22
« Re: Re: Re: Re: Re: oprava...
Tak tam mám nový aletrnátor. Ty pazvuky už to ráno nedělalo a motor má klidnější a méně hlučnější chod. Habnu mi seřídily. Palubklu nestihli, ale to nevadí - večer nevrazala a ráno ano. Záleží zkrátka na teplotě a náladě mého cliouše >:D
To Ajvn: P-307, r.v.2002, najeto celkem cca 40tis. jezdí 50% Praha a zbytek okolí Litoměřic.