Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

20.01.05  09:10

« Re: Re: Cas leti

miro> este bola diskusia scenic, tam to mas kompaktnejsie, titotuto top beru skorej ako ekorely :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.05  08:21

« Re: Cas leti

hosi, nechcete si o Megane I vytvorit diskusiu? Rad si precitam vase skusenosti. Tuto sa to miesa . Pred par rokmi som si ho velmi chcel kupit, ale odhovorili ma od toho a tak som skoncil pri II.
  • « 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 20.01.05  07:19

« Re: Cas leti

Jee, ja mam taky M 1, 1.6. Ale celkem kratcem jen od zari. Je teda starsi (97/130.000), ale jsem zatim navysost spokojen.
    Prumerna spotreba 6.3-6.5.
    Jezdime s nim vetsinou na vzdalenost 130km, ale i tak.
    Jak ses na tom ty, smim li se zeptat..
  • 00 Reagovat !

foto

19.01.05  20:53

« Cas leti

Ajvn, ked si kupil Cliousa tak si sa velmi zivo rozprispevkoval :o) Kolko si uz najazdil, kolko si myslis, ze Ti este vydrzi - auto. Ach jaj, cas tak leti. Ja som stale spokojmy s Meganom I 1.6. Noveho tak skoro mat nebudem, manzelka dava prednost stavbe domu, takze moje obzory a nove dojmy stagnuju :o( Tamtich futuristov s kardiostimulatormi a automatickymi davkovacmi hyperviagry+ si nevsimaj :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.05  10:29

« Re: Re: oprava po druhé

Poprvé jedu na lyže do zahraničí. Kámoš udělal tlupu 30-ti lidí a jede se do Dolomit. Cena je 3700,- za autobus a 6 dní ubytování. Permice je za 127,- euro. Zbytek za jídlo a pití >:D
    Zkrátka by 10 tisíc mělo stačit.
    Obava je z toho, že mě to tak nadchne, že už k nám jezdit nebudu. Vždyť ve Špindlu chtějí 550,- a jsi furt ve frontě. :x
    Jinak jedeme od www.ck-vikend.cz
    PS: v příspěvku je slovo "autobus", aby někdo neřval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.01.05  09:31

« Re: oprava po druhé

no dneska teda prituhlo, rano -9, ale Clious naskocil bez komplikaci hned napoprve :)
    dlabasku, kam miris za snehem na lyze? Ja jsem z toho pocasi nestastnej, chtel bych taky vyrazit na bezky, mam sve oblibene misto v Krusnych, ale snehu je tak malo, ze by mi bylo lito skluznic je v tomhle rasovat :-( A to jsem se na zimu tesil celej rok :o( Tak nam nezbyva, nez s pritelkyni aspon chodit behat po svejch, kdyz nemuzem po prkynkach :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.01.05  20:24

« oprava po druhé

Tak nám klesly teploty a pazvuky z motoru jsou zpět.
    Alternátor pomohl v tom, že je motor míň hlučnější. Opravdu byl přidřený.
    Už se těším co mi na to ten přijímací technik řekne.
    No nic budu ještě týden testovat a uvidím.
    Na konci ledna jedu na týden na lyže, tak jim to tam nechám ať si kluci šikovní hrajou. Palubku jim tentokrát neodpustím.
    A pak, že jsou clia v pohodě - asi mám smůlu :(
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.05  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

no luf, je to blbe, na titane ziadne kryogenicke jazera asi nie su ... tu su prve fortky: [odkaz] tak to budeme s tymi kardiostimulatormi musiet nejako doklepat tu, takze zbohom 22 storocie :|
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.05  14:04

« Re: Ajvn, neobvinuj ma

luf, ja Te prece neobvinuju, ale pochop, ze si nejakej legitimni cil najit musime a Ty se tu tak krasne vyjimas >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.05  10:22

« Re: Re: Re: Re: Re: oprava...

Tak tam mám nový aletrnátor. Ty pazvuky už to ráno nedělalo a motor má klidnější a méně hlučnější chod. Habnu mi seřídily. Palubklu nestihli, ale to nevadí - večer nevrazala a ráno ano. Záleží zkrátka na teplotě a náladě mého cliouše >:D
    To Ajvn: P-307, r.v.2002, najeto celkem cca 40tis. jezdí 50% Praha a zbytek okolí Litoměřic.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…