Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
take veci mam ja na paskach :-) ... clovek nikdy nevie kedy ho to schyti a pusti si to .... :-!
... ajvn na to pride az sa skonvertuje a bude mat decka ... >:-[] ... len z neho musime nejako vymamit adresu baby anieco s tym poriesit :mrgreen: potom aj pride na to ze treba zmenit temu na megan gradtour >:D -
« Re: Re: Re: Re: Cas leti
:twisted: evidentne si cez vianoce v telke nekukal Werichovu sol nad zlato ... nemohol by si si nepametat Buriana predniest tamtu repliku ... az na to ze hovoril o tajtrlikovi ....
nekto mne tady lechta a ja ze jsem tajtrlik? ... jednak nevim co to je ....
:mrgreen: -
"-- skrytý --" 21.01.05 13:26
« Re: Re: Re: Cas leti
yyyyy: K memu zklamani jsi prokazal, ze prdlousem byt nemuzes, zmylil jsem se. :-( Prdlous je osoba nejen ze mila, usmevava, privetiva, vesela kopa, pohodar a sprymar, ale zaroven neni vztahovacna, takze si umi udelat legraci i sama ze sebe :-) Nebo ze Ty to na nas jen tak hrajes? Ty! Ty! Ty! :-D -
"-- skrytý --" 21.01.05 11:45
« Re: Cas leti
orin: jo, ked som si ho kupil ... to boli casy ... moje prve auto, to som objevoval Ameriku priemerne raz za tyzden :-) Ted uz muzu jen pilovat svuj jizdni styl, Clious se chova konstatne, tak me nicim uz neprekvapuje. :-) Dokonce i ta spotreba uz zustava stabilni, zda se, ze je motor pri 88.050 km nejspis zajety. :-D Jsem na to koukam podobne jako Ty ... sice nejsem zenaty :), ale taky se moje myslenky spis upiraji na setreni na bydleni, nez na to, ze bych chtel obmenovat svuj vozovy park. Ani nevim, za co bych ho obmenil. To, co se mi opticky a vybavou libi, tak by bylo dost drahe, dneska sehnat pod pul meloun rozumneho (noveho) diesela je snad nerealne. :-( Jsem stastnej, co mam doma a zatim dlouhe roky menit nechci. Na mysli mam auto, pritelkyni nevymenim >:D A tamty dva prdlouse, ty nechavam jejich rozmarum, ostatne do tehle futuristicke debaty jsem je navrtal ja osobne. :-D -
« Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
Uz viem, ak toto citas, tak hore vidis combo "zobraz prispevky" a je tam "nove", tak to zmen na "archinv". A potom hladaj sekciu renolt a tam uvidis selijake temy, tak mrkni na scenic co ma tak vela prispevkov ... ak sa ti paci tak ju vytiahni nejakym prispevkom
(a napis to sem, lebo ja sme chodim len ked mi pride mail ze sem niekto napisal)
A s tou adresou Ti pomohu, bydli tam, kde ja, mam ji pekne pod bedlivym dohledem. :mrgreen: