Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 24.01.05 15:57
« Re: Ake pneu na leto?
zdravime noveho Cliaka :)
nejsi namisto peedrom spis speedrom? >:D
ale k tematu .. ja mel obuto uz od vyrobce Continental Premium Contact (CPC) R15 185/55, ted je budu na jare po prezuti ze zimaku menit za nove, najely mi 62.000, tech 1000-2000, nez se dokopu do pneuservisu, mi to jeste najede, takze s vydrzi spokojenost. Jizdni vlastnosti v dane tride vynikajici (sucho i mokro), jukni do diskuse o Pneu, je tam rovnez vychvalovana. Urcite s touhle gumou neudelas chybu, navic jsou pomerne tiche a s velmi priznivym valivym odporem. Ja budu porizovat zase ty same. -
"-- skrytý --" 24.01.05 08:57
« Ake pneu na leto?
Zdravim vsetkych Clio fanusikov. V novembri som sa stal stastnym vlastnikom Clia. Zatial maximalna spokojnost, v podstate este zabieham.
Ale zacinam uz rozmyslat do coho to obut na leto. Letnaky na ktorych to bolo obute som vymenil za zimne. Chcel by som tam dat ALU disky a k tomu zodpovedajuce pneu 185/55 R15 alebo 195/50 R15. Preto by som rad vedel do coho obuvate vy a co sa vam zda vhodnejsie. Z hladiska ceny jednoznacne vyhrava 195/50, problem bude asi ze nie su v technickom. A co jazdne vlastnosti? -
"-- skrytý --" 21.01.05 16:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
yyyyy: Na tom, co robim, mozno zalezi ... na tom, co si myslim, vobec, ale vobec nezalezi. :-) To je zaujimave tak maximalne pre mna. :-D Ci to zaujima este niekoho ineho, to uz je zaplat panboh len jeho vec. ;-) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
DOOOOOBBBBBRRRRREEEEEE, pockat s deckami az bude naozajstne auto :-!
To ja som mal decka ked ti lepsi mali S120 a ti menej majetnejsi S105 :roll:
vrchol umenia bolo nandat do toho hlboky kocik ... batozinu ZA zadne sedadla, vrch kocika aj s deckom NA zadne sedadla, odmontovat kolieska z podvozku, podvozok do kufra a kolieska do kosika od podvozku, nacapovat benzin za 8Kcs z vylaty 2000Kcs a uz sa slo >:D ... hoci aj dva krat do mesiaca ;-)
To ti teda k tomu autu pribalili dost sluzne pneu. Zrejme si to mal uz aj s hlinikacmi. Zatial som sa moc nezaoberal znackou. Aj ked uz pokukavam po Dunlop SP01. Zatial mam dilemu aky rozmer vybrat. Keby som mal zobrat 185/55 R15 CPC + hlinikace tak to by ma vyslo asi hooodne draho. Kedze CPC patria medzi najdrahsie pneu. Aj ked kilometrovy vykon maju pekny, ten ma moc nezaujima, lebo najazdim dost malo km, takze za 4 roky by som ich tak ci tak menil, lebo by boli stare.