Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 24.01.05 22:37
« Re: Re: Re: Re: Ake pneu na leto?
To Ajvn: ty jsi s tím jel maximálně 150 km/hod ???? :---) ????
To já tachometrově 178 km/hod, ale to už bylo na 4.250ot/min a to už je dost. Fakt mi tam chybí 6-ti kvalt. Dostanu se na 160-165km/hod při 4000ot/min a to beru jako konec. Nechci přes tyhle otáčky jít dál, protože to nemá cenu. 6-ti kvalt nedávají ani do 80k, 100k verze. Podle mého názoru je to velká škoda.
A teď mám otázku blbce: jak je možné když máme úplně stejnou převodovku, že Ti to jede rychleji. Motor je výkonější, ale převodovka je stejná = stejné převody = stejná rychlost. Jen vím, že v přehledu motorů je to psané. Já mám maximálku papírově 162km/hod.
PS: a ještě Ti to míň žere >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 24.01.05 21:50
« Re: Re: Re: Ake pneu na leto?
No jestli se nepletu, tak ty CPC v tomhle rozmeru maji na e-pneu.cz za cca 2.550 kus. Myslim, ze je to v tom rychlostnim indexu do 190km/h (T), ty do 210 (H) jsou o neco drazsi, ale ten muj ropak beztak papirove jezdi nejvic 175 a v praxi jsem s tim pres 150 stejne nejel, tak by mi tyhle za tu cenu stacily :-) Jinak mas pravdu, ty CPC jsem tam mel z fabriky diky tomu, ze to bylo kupovane s hlinikacema. -
"-- skrytý --" 24.01.05 18:51
« Re: Re: Ake pneu na leto?
Nie zatial len peedrom >:D
To ti teda k tomu autu pribalili dost sluzne pneu. Zrejme si to mal uz aj s hlinikacmi. Zatial som sa moc nezaoberal znackou. Aj ked uz pokukavam po Dunlop SP01. Zatial mam dilemu aky rozmer vybrat. Keby som mal zobrat 185/55 R15 CPC + hlinikace tak to by ma vyslo asi hooodne draho. Kedze CPC patria medzi najdrahsie pneu. Aj ked kilometrovy vykon maju pekny, ten ma moc nezaujima, lebo najazdim dost malo km, takze za 4 roky by som ich tak ci tak menil, lebo by boli stare. -
"-- skrytý --" 24.01.05 15:57
« Re: Ake pneu na leto?
zdravime noveho Cliaka :)
nejsi namisto peedrom spis speedrom? >:D
ale k tematu .. ja mel obuto uz od vyrobce Continental Premium Contact (CPC) R15 185/55, ted je budu na jare po prezuti ze zimaku menit za nove, najely mi 62.000, tech 1000-2000, nez se dokopu do pneuservisu, mi to jeste najede, takze s vydrzi spokojenost. Jizdni vlastnosti v dane tride vynikajici (sucho i mokro), jukni do diskuse o Pneu, je tam rovnez vychvalovana. Urcite s touhle gumou neudelas chybu, navic jsou pomerne tiche a s velmi priznivym valivym odporem. Ja budu porizovat zase ty same. -
"-- skrytý --" 24.01.05 08:57
« Ake pneu na leto?
Zdravim vsetkych Clio fanusikov. V novembri som sa stal stastnym vlastnikom Clia. Zatial maximalna spokojnost, v podstate este zabieham.
Ale zacinam uz rozmyslat do coho to obut na leto. Letnaky na ktorych to bolo obute som vymenil za zimne. Chcel by som tam dat ALU disky a k tomu zodpovedajuce pneu 185/55 R15 alebo 195/50 R15. Preto by som rad vedel do coho obuvate vy a co sa vam zda vhodnejsie. Z hladiska ceny jednoznacne vyhrava 195/50, problem bude asi ze nie su v technickom. A co jazdne vlastnosti? -
"-- skrytý --" 21.01.05 16:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cas leti
yyyyy: Na tom, co robim, mozno zalezi ... na tom, co si myslim, vobec, ale vobec nezalezi. :-) To je zaujimave tak maximalne pre mna. :-D Ci to zaujima este niekoho ineho, to uz je zaplat panboh len jeho vec. ;-)
A proc mi to papirove, jen papirove :-), jede rychlejc, se stejnou prevodovkou? Asi proto, ze tech mych vic koniku zaprazenych pod kapotou umi rychlejc kmitat nozickama >:D
P.S. No nevim, jestli mi to min zere, ted je to v zime naprd, ze 3.2 v lete ted jezdim za 3.6-3.7 v zime. :'-( :*) :-! :shock: :P