Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.05  10:51

« Re: k motorům 1,5 dCi 60 kW

Hellebrande, jak doslo na ty vstriky? Bylo to nejak pozvolne nebo to odeslo z niceho nic? Nejprve to hur tahlo? Nebo to rovnou zacalo jet na min valcu???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.05  10:36

« Re: Budu mít Megana 1.6

dlabas: Jelikoz jsem takovy zvuk jeste nezazil, nebo aspon o tom nevim :), jak se pozna, ze je slyset remen? Co je to za druh zvuku, v jakych rezimech? ... dik
    (napr. dneska uz vim, jak jsou slyset spatna loziska na naprave >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 23.02.05  10:25

« Re: Re: Re: Budu mít Megana 1.6

U meho stareho megana jsem zatim musel menit komplet predni brzdy a tlumice (11.000 Kc vse predchozi majitel slevil z pozadovane ceny vozu).
    Ted mi prasknul chladic a odeslo topeni. Chladic 3.000.
    Topeni za 6.000 (1.000 teleso + 5.000 prace) jsem odmitl, to se radsi o vymenu pokusim v lete sam..
    No, kdyz jsou koukal, ze predchozi majitel do vozu behem 2 let investoval 40.000, tak jsem byl presvedceny, ze me bude slouzit bezproblemu..
    Jizdni vlastnosti a pohodli je super, ale myslite, ze dalsi vuz bude Renault?
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.05  09:25

« Zvuk dCi

Zdravím vás všetkých. Chcel by som sa niekoho opýtať, kto ma dCi, aký zvuk má joho motor. U mňa to nie je typický zvuk ako má napr. Octavia,(viem, že používa PD a nie CR) no ťažko by som ho opísal, snáď len, že tam niečo ako keby šuchotalo, klepotanie takmer nepočuť a ak , tak len veľmi slabo. Ináč som spokojný, spotreba výborná, zatiaľ všetko OK. Ďakujem za reakcie.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.02.05  09:21

« Re: Re: k motorům 1,5 dCi 60 kW

moje posledne tri su renolty a nestazujem sa .... co som nesposobil sam boli len tie zapalovacie cievky a mozno nejaka ziarovka ... takze vocogo ... a 4 rocna zaruka to isti :-!
    ... mozno to bude este tym ze s tym jazdim po cestach a nie po macacich hlavach ... mozno, neviem ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.05  09:04

« Re: k motorům 1,5 dCi 60 kW

Mám v rodině (i) Renaulta, byť starou 21, ovšem s velmi malým km proběhem (cca 80 tis. km). Mělo by na něm stát upozornění: "Pozor, jen pro fandy značky a šikovné automechaniky!" Co já jsem se na něm už navyšíval! Přesto ho mám rád: když zrovna jezdí, tak se sním jezdí docela solidně (motor 2.2, automat, tempomat, klima...); nikdo mi ho (doufám) neukradne; jinak se nemám v čem hrabat ("hlavní auto" v rodině je Mitsubishi s najetými cca 130 tis. km, na které se však nemusí sahat); toho Renaulta jsem dostal zadarmo (původní majitelka - moje sestra - nebyla ani zručná ani příznivkyně značky, takže se ho ráda zbavila...).
    PS: Neberte to osobně, vím, že dnešní Renaulty jsou už z poněkud jiného těsta, přesto bych si jako nový vůz Renaulta nikdy nekoupil, a to nikoli pouze na základě zkušeností s tou mou starou 21!
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.05  06:49

« k motorům 1,5 dCi 60 kW

Úplně nejvíc je člověk nadšený z toho, když mu za 2,5 roku provozu a najetých 115 000,- odejdou úplně 2 vstřikovací jednotky ( každá jedna za
    10 000,- Kč( pravda už včetně DPH) a ty další dvě jsou podle vyjádření servisu "na hraně" a je jen otázkou času, kdy se budou muset vyměnit i ty.
    Nejvíce jsem se ale na značku Renault naštval před 14 dny.Dcerá má Clio 1,2 55 kW a odešla jí řídící jednotka motoru.Originál by u nás stála 25 000,-.Nechala si přivést rovněž samozřejmě originál ze značkového servisu z Itálie za 580 Euro.Ve Francii cena prosím stejná těch 580 Euro.A ten propastný rozdíl v ceně je už i na mě silné kafe.
    Takže až budu kupovat 7.6.2005 další auto, tak to určitě nebude Renault.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.05  23:26

« Re: Re: Budu mít Megana 1.6

HaHaHa - moc jsem se nezasmál.
    Nejsem z toho dvakrát nadšený, že s ním pořád něco je, ale co naděláš..
    Grantour je super, ale po těchto zkušenostech bych asi už do renaultu nešel....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.05  21:39

« Re: Budu mít Megana 1.6

>budu mít od čtvrtka Megana 1.6 hatchback<
    ... takze zase nic no .... tak to pocka az si ho kupis ... myslim skutocne auto .... to zacina az od grandtura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.05  21:06

« Budu mít Megana 1.6

Tak asi budu mít od čtvrtka Megana 1.6 hatchback.
    Švagr odjíždí na hory, tak si ho půjčím a dám cliouše do servisu.
    Pořád tam mám ty pazvuky + se začal ozývat řemen.
    Do května je v záruce, tak ať se snaží a to mám najeto jen 43tis.
    A pak že máme kvalitní auta... :?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…