Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 16.03.05 11:40
« nove ContiPremiumContact 2
tak jsem s potesenim zjistil, ze uz svetlo sveta spatril pokracovatel CPC pneu, CPC2. Na e-pneu zatim ceny nema, budou jak avizuje 20.3., ale na strankach barumu ceny jsou a vypadaji dokonce levnejsi vuci rychlostnim limitum, nez na tom e-pneu u stare verze. A vsechny parametry maji byt vylepsene, vydrz dokonce o 14%, lepsi valivy odpor, lepsi na mokru .. uz se tesim, na jare musim menit za nove, tak tohle je jasna volba :-) Za cca 2500 kus, to nejde nekoupit :-) Akorat me prekvapilo, ze radikalne zmenili vzorek gumy. -
matuS 07.03.05 14:15
« Re: Re: Re: Re: Re: mala uvaha
keby si to bral po suciastkach tak mozno by si vymenoval este dalsich 20 spolocnosti ktore dodavaju suciastky do vsetkych automobiliek.
takze do tejto roviny by som to nestaval, lebo rovnake suciastky mozu byt namahane rozlicne - ci uz umiestnenim na motore, alebo vykonom motora atd atd. -
« Re: Re: Re: Re: mala uvaha
matuS - mas pravdu, z tychto prispevkov to vyzera dost biedne. Nastastie moje skusenosti s Renaultmi su dobre. A vsetko je to otazka pohladu - kamarad s Fabiou dal za 100t km do oprav vyse 20.000 a je nadseny, ake to je bezproblemove auto. Ja som na Cliu dal za taku istu dobu do oprav 6.000 a hooodne ma sralo, ze sa na aute nieco vysypalo este pred najazdenim 100t km. Ale ked som vyberal dalsie auto, tak som zase skoncil u Renaultu. Na trhu nebol rozumny konkurent, ktory by nebol o 100tis drahsi. Takze ked si to tak vezmes, tak mam na opravy k dobru prave tych 100, ktore som usetril na cene. Vo vysledku po 200.000 km bude mozno cena kvalitneho a draheho vs. lacnejsieho a menej kvalitneho rovnaka (ale skorej si myslim, ze furt bude vyhodnejsi ten lacnejsi, uz len koli casovej hodnote penazi)
BTW z tu vymenovanych zavad na Renault nespadaju vstrekovace (Bosh?), turbo (Garett?), riadiaca jednotka (Siemens), moje brzdy (Lucas). Toto su suciastky, ktore najdete aj v autach inych vyrobcov. Takze neviem, ako by sme si pomohli mat inu znacku auta. -
"-- skrytý --" 05.03.05 18:58
« Re: Re: Re: mala uvaha
matuS: balik sponzorstva .. to je hezky terminus technicus, budu si to pamatovat :-D Jestli jsem to myslel vazne? Pochopitelne, jsem realista. Nekdo, kdo si kupuje Toyotu za vyrazne drazsi porizovaci naklady, tak s vedomim, nebo spis s pravdepodobnosti, ale vysokou:), ze pak do servisu bude jezdit jen na servisni prohlidky. Nejsem slepy zastance ruznych TUV statistik poruchovosti a pod., ale urcite nelze nevidet, ze nektere znacky maji kvalitu jinde, nez treba bohuzel Renault. Ale s tim vedomim jsem do te koupi sel. S tim, ze se za sebe pokusim to auto netyrat a nezkracovat mu vlastni blbosti jeho zivotnost, ale s uvedomenim si, ze se neco nejspis podelat muze. I proto jsem zkalkuloval, ze do te prodlouzene zaruky i za ty penize pujdu, protoze se mi to snad vyplati. Vyplatilo se :-) Mimochodem, ja pri koupi vedel, ze nekupuju auto s tim, ze ho po trech letech prodam nekam dal, ale ze ho chci mit delsi dobu. Takze po tech letech mozna do Clia dam tolik penez na opravy, ze se to zacne blizit porizovaci cene Toyoty :), ale ty penize jsem daval z ruky pomaleji a nedelal jsem si tak okamzite vetsi diru do svych financi. -
« Re: mala uvaha
no ... s 3 renoltom, nie s 2hym, ale je fakt ze ma len nieco cez 15000 ... takze tak ... mimochodom na sceniku sa teraz v zime objavuje nejaky permonik - obcas ma rano vynulovane hodiny (stalo sa asi 3x) ... nevie niekto nieco? ... kam kopnut a tak .... -
"-- skrytý --" 04.03.05 14:02
« dodatek k malé úvaze
Ajvn: docela zajímavá úvaha. Turbo občas odejde, nevím jestli jsi psal příčinu poruchy, bývá to mazací olej(renault má podle mne dost dlouhé inervaly výměny=30 tis, já je zkrátil na polovinu a jiný olej,žádný long-life), hnát studené do otáček, hned vypnout po velkém zatížení motoru, špatná nafta. Renault turba nedělá, seč se to pak vztahuje na značku, to je jasné.Také úlet při výrobě-tolerance,vyvážení rotoru.... Jinak by turbo mělo vydržet. viz:
[odkaz]
[odkaz]