Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

03.04.05  22:19

« reanult laguna 1,9 dti

Vím že to úplně nespadá do téhle diskuse ale chtěl bych se zeptat jestli má cenu koupit tohle auto r.v. 1999 když má najeto 278 tis km, kolik to vůbec vydrží, díky za odpovědi
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.05  01:52

« Pozdrav z Anglie

Cau vsichni,
    jsem na dovce v Anglii. Jezdi tu dost cliaku, zatim vsechno v benzinu. Jizda v levo je fakt sila, ale mozna budu mit moznost si to vyzkouset. Mej te se :-) Dlabas
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.05  14:16

« klinak, servis

No tak mam pokracovanie kladky klinaku. Som tam rano prisiel ze sa pozriem na tu kladku. Hadzala ako prasa, takze sa nedivim ze remen pada. ale prave priviezli objednanu novu na toto auto ( podla VIN ). rovno mi ju ukazal, a hla bola uplne ina ako ta zla :-). aj sa chvilu cudovali ale ze ju tam skusia dat. vecer som prisiel po auto. baterka nabita, ale staru kladku som nemohol najst ( pytal som si ju vziat so sebou ). na otazku kde je sa chlap stratil a po hodnej chvili dosiel ze sa niekde stratila, co sa nezastavim inokedy :-) . dalsia nahodicka. na naliehanie ze ju hccem ju opet hladali a po dosej chvili sa nasla v smetaku. tak teraz mam v kufri kladku a snazim sa zistit ci patri do mojho auta. ma na sebe nejake evidencne cislo tak verim ze to pojde. viete poradit nejaky katalog na clio? celkom ma zaujima ci v tom aute bola odzaciatku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.05  11:26

« Re: Re:

Miro, mozna je rozdil jen v poctu mechaniku. Zatimco u F1 mas napr. ctyri mechaniky jen na to, aby koukali pri pitstopu na kola, jak hezky vypadaji :), tak v Renault autorizovanem servisu Ti kolem auta casto beha jediny mechanik, ale cenu si necha zaplatit takovou, jako by okolo behal mnohoclenny spickovy tym F1. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

22.03.05  08:38

« Re:

Ajvn: to vitazstvo potesilo ale v servise ma aj tak hned schladili :-) Mozno na F1 su lepsi mechanici
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.05  21:29

« Re: baterka, klinak a autoservis

Normělně jim to omlať o hlavu. Protože garanční prohlídka tuto kontrolu obsahuje. Po 200km by mě to pěkně naštvalo. Hodně štěstí
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.05  20:24

« Bez nadpisu

Nezbyva, nez si vylepsit naladu a duveru v Renaulta aspon zpravou z rozpalene Malajsie, kde vozy Renault vyhraly uz druhy zavod po sobe ve Formuli 1. :-) To, s cim jezdime, je lepsi nez Ferrari, BMW, Mercedes, Toyota, Honda, Ford .. to neni spatne, ne? Neni nad Clio >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.03.05  15:52

« Re: Re: nove ContiPremiumContact 2

skus este apneu.cz ja som od nich gumy bral a boli v pohode
    mne napisali ze na slovensko neposielaju :(
  • 00 Reagovat !

foto

21.03.05  15:37

« baterka, klinak a autoservis

dnes som zaviezol clio ( 1.4 16 V ) do servisu. nedobijalo mi baterku. zavada - spadnuty klinak lebo kladka ktora ho toci ma nejake vychylky a pada z nej ak ho nahodia. oprava s dielom cca 8000 skk. museli ste to niekto uz menit ? co ma ale zarazilo ze sa mi to stalo 200 kilakov po garancke po 60000. Ok moze byt nahoda, ale viete mi poradit ako by som zistil ci mi tu kladku 'nahodou' nevymenil nejaky dobrak za vadnu? idem sa pozriet na to auto a tajne dufam ze ak to urobili tak nejaku stopu najdem. Inak vsetko v znackovom servise ku ktoremu som jaksi prave stratil doveru.
    cuso
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.05  14:05

« Re: nove ContiPremiumContact 2

skus este apneu.cz ja som od nich gumy bral a boli v pohode
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…