Renault Clio (II)
« klinak, servis
No tak mam pokracovanie kladky klinaku. Som tam rano prisiel ze sa pozriem na tu kladku. Hadzala ako prasa, takze sa nedivim ze remen pada. ale prave priviezli objednanu novu na toto auto ( podla VIN ). rovno mi ju ukazal, a hla bola uplne ina ako ta zla :-). aj sa chvilu cudovali ale ze ju tam skusia dat. vecer som prisiel po auto. baterka nabita, ale staru kladku som nemohol najst ( pytal som si ju vziat so sebou ). na otazku kde je sa chlap stratil a po hodnej chvili dosiel ze sa niekde stratila, co sa nezastavim inokedy :-) . dalsia nahodicka. na naliehanie ze ju hccem ju opet hladali a po dosej chvili sa nasla v smetaku. tak teraz mam v kufri kladku a snazim sa zistit ci patri do mojho auta. ma na sebe nejake evidencne cislo tak verim ze to pojde. viete poradit nejaky katalog na clio? celkom ma zaujima ci v tom aute bola odzaciatku. -
"-- skrytý --" 22.03.05 11:26
Miro, mozna je rozdil jen v poctu mechaniku. Zatimco u F1 mas napr. ctyri mechaniky jen na to, aby koukali pri pitstopu na kola, jak hezky vypadaji :), tak v Renault autorizovanem servisu Ti kolem auta casto beha jediny mechanik, ale cenu si necha zaplatit takovou, jako by okolo behal mnohoclenny spickovy tym F1. >:-[] -
"-- skrytý --" 21.03.05 20:24
Nezbyva, nez si vylepsit naladu a duveru v Renaulta aspon zpravou z rozpalene Malajsie, kde vozy Renault vyhraly uz druhy zavod po sobe ve Formuli 1. :-) To, s cim jezdime, je lepsi nez Ferrari, BMW, Mercedes, Toyota, Honda, Ford .. to neni spatne, ne? Neni nad Clio >:D -
« baterka, klinak a autoservis
dnes som zaviezol clio ( 1.4 16 V ) do servisu. nedobijalo mi baterku. zavada - spadnuty klinak lebo kladka ktora ho toci ma nejake vychylky a pada z nej ak ho nahodia. oprava s dielom cca 8000 skk. museli ste to niekto uz menit ? co ma ale zarazilo ze sa mi to stalo 200 kilakov po garancke po 60000. Ok moze byt nahoda, ale viete mi poradit ako by som zistil ci mi tu kladku 'nahodou' nevymenil nejaky dobrak za vadnu? idem sa pozriet na to auto a tajne dufam ze ak to urobili tak nejaku stopu najdem. Inak vsetko v znackovom servise ku ktoremu som jaksi prave stratil doveru.
cuso