Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 28.04.05 23:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Defend Lock
dlabas: 8km od Rican? :-) To bude asi opacnym smerem, kdyz zminujes Benesovsko, ale ciste nahodou, nejsi na tu stranu smerem na Skvorec? Tam jezdivam jednou tydne :-) To by odpovidalo tem popojizdeckam do Prahy pres Ujezd nad Lesy a Bechovice, tam to byva po ranu sileny :-) Ikdyz ja to ze Skvorce beru prave pres ty Ricany na D1. Ale chce to byt stale jednim uchem na radiu a davat bacha na hlaseni bouracek, nulty az patnacty km na D1, to je evergreen :) -
"-- skrytý --" 28.04.05 21:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Defend Lock
Bydlím cca 8km od Říčan. Kdyžtak se někdy někde sejdem. Tuším, že jsi z Berouna. Jezdím hlavně Černokosteleckou a D1 a směr Benešov za rodinou.
Jinak se s autem taky chystám do servisu. Na konci května mi končí záruka. Potřebuji opravit vrzání šaltpáky - docela to ruší, když na kterýkoliv stupeň přidáváš a ubířáš. Pak se mi ještě občas rozkmitá při brzdění na 4.st nebo 5st. - musím to ještě otestovat, abych nebyl za blbce.
Dále a hlavně se s nimi potřebuji domluvit na tom záhadném vrzání v zimním období. Protože ta výměna napínacích kladek vůbec nepomohla. Je to sice kravina, ale mě to pěkně štve. Navíc teď to nedělá, ale na podzim to na 95% opět začne - teplota pod cca 10 stupňů.
To all: aby jste neměli všichni pocit, že si jen stěžuji, tak musím napsat, že mě cliouš nikdy nenechal nikde viset. Jenom zkrátka trpí od začátku různými mouchami a protože jich bylo a je víc, tak mě to štvě. Kvalitu prací autoservisů Renault nechci házet do jednoho koše. To co mi neopravili, tam kde jsem ho koupil, tak mi opravili u jiného dealera. Možná Vám je všechny někdy sepíšu. Jen doufám, že mě po záruce nezačnou zlobit věci jako: turbo a vše kolem elektrických obvodů a řídící jednotka. -
"-- skrytý --" 28.04.05 12:35
« Re: Re: Re: Re: Defend Lock
dlabas: Momentalne na to nemohu juknout, mam od pondelka auto v servisu, aby mi pred koncem zaruky jednak opravili znovu nefunkcni defend lock :-( a ty obcasne problemy se zamykanim auta. No to je vubec perla, jeste stesti, ze mi to pri posledni garancce objevili i na Kladne v servisu, vedi, ze si nevymyslim :-) .. ted si s tim hrajou od pondelka. Dneska jsem jim volal, jak jim to jde:-) a sdelili mi, ze se jim to zatim nedari vyvolat .. ze to pres den xkrat zamykaji odemykaji... pak me cinklo, ze mu jeste zavolam a reknu mu, ze kdyz auto stoji a jde zamknout, pak jde zamknout porad, ze se nikdy nestalo, ze by stojici si ten svuj status rozmyslelo >:D Tak mi rekli, aha, tak to my s tim zkusime delat nejake zkusebni jizdy. Hmm, ale ze jsem jim tohle musel rikat ja a ze je to za cele tri dny zkouseni nenapadlo? Ach jo, ach jo. :shock: Pritom jsem jim pri privezeni popsal kompletni popis, kdy se to stava, jakymi moznymi zpusoby se to necha uzivatelsky odstranit, postupne, kdyz jednotlive metody selhavaji (otoceni klickem do druhe polohy, reset palubaku, nastartovani motoru), v jakem modulu se to na diagnostice projevi, jako jake chovani .. proste pulku prace jsem jim usetril, skoda slov. Jo, pry behem toho vymlatili obe baterky, v obou dalkacich, tak uz tam mam pry obe nove :-) No je to proste zabava s tim Renault-servisem. Ja si stejne myslim, ze je to nejaky mischmasch v ridici jednotce, v zavislosti mozna i na ukonech ridice po dojeti .. jestli si hraje s palubakem, nehraje, jak moc :-), jestli se ukazou takove nebo makove hodnoty, zkratka neco se tam mozna blbe bufferuje a pak se pos*re nejaka I/O fronta, ktera je spolecna i pro instrukce z jinych modulu, jako je ten dekodovaci. Cert vi. Spis to vidim na soft nez na hw. Kdyz bude nejhur, tak si od nich necham vystavit nejaky doklad, ze mam nedoresenou dvakrat reklamovanou vec z doby zaruky a ze jeji pripadna oprava po skonceni bude resena v ramci garance zdarma.
Jo a perlicka, ptal jsem se, kdy se ma menit rozvodak a tyhle legracky .. tak mi tam nasli v seznamu ukonu podle kilometraze, ze je to vymena pri 120.000 km .. a cenu mi rekl od boku mezi 10-12tis. Kc :shock: Co tam vsechno meni, ze je to tak sproste drahe? :!: -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: prohozeni prednich a zadnich pneu
Lufove slova mozem len potvrdit, Megan naozaj velmi dobre brzdi. Uz som si t tiez vyskusal. :-) Taktiez jeho ovladatelnost pri brzdeni sa mi zda velmi dobra, len doteraz so nemal auto, ktore by sa dalo s tymto zrovnavat( Fatak, Felda a Brava). -
"-- skrytý --" 16.04.05 08:46
« Fofrklacek aneb šaltpáka
Když jedu na 4.st z kopce a brzdím motorem, tak mi kmitá hlavice z leva do prava a naopak >:D A dotoho všeho když řadím, tak mi v tom pěkně vrže. Včera jsem se chtěl kouknout jest-li tam mám vazelínu kolem toho kloubu ve středovým panelu a ulomil jsem si packy na tom deklíku pod šaltpákou. Včera mi šla špatně vyřadit 3-ka a když odemykám zpátečku, tak mi ten fofr klacek jde taky blbě.
Asi si to vezmu na jámu a kouknu se, jest-li tam není bordel okolo constructu, protože ty renaulťacký volové to nemají kryté.
Nemám kryt pod tunelem ani motorem. Máte ho tam někdo? -
"-- skrytý --" 15.04.05 10:09
« Defend Lock
tak uz mi zase nejde zamknout DL. Asi se tam neco hlo a ten trn nechce projit skrz .. uz mi to jednou davali do kupy. Uz mam 96tis., tak tam pred 100vkou zajedu, at mi to udelaji jeste v ramci zaruky. Jinak koukam, ze tady nic noveho, stale mrtvo :)