Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 11.05.05 00:07
« Poslední záruční oprava
Tak už mám cliouše opět v servisu. Nic hroznýho. Jenom mi promažou ty klouby pod šaltpákou a vymění mi řemen od alternátoru. Je to jen pro jistotu, protože ty pazvuky nepřestaly. Zkrátka mi končí záruka, tak něco mi ještě opraví. Palubka mi sice vrže tam a támhle, ale už na to prdím vzhledem ke kvalitě našich silnic. Ještě, že v tom servisu pracuje inteligentní a příjemný technik.
PS: nevíte, kde levně sehnat přídavný mezichladič ???
Odpovědi se tady asi těžko dočkám, ale zkusit se má všechno :mrgreen: -
« novacik s kazetakom
pekny den cliaci, tak som sa zaregistroval, aby to tu nevymrelo :)
som si to tu vsetko preciatl, a dufam, ze sa 90% vasich problemov vyhnem >:D
ja zatial okrem trosku vrzgajucej palubky problem nemam. pravda ale mam ho necely rok (25000km).
mimochodom, mam tam radio s kazetakom (orig.) a chcel by som ho vymenit za nejake s CD a MP3 prehravanim, ale rad by som aby sa info zobrazovalo na cliackom displeji a nie len na radiu a aby mi aj nadalej fungovalo ovladanie pod volantom. viete mi niekto poradit co kupit, pripadne na koho sa obratit? -
"-- skrytý --" 30.04.05 11:54
« Re: Vyplaseny novy majitel - dotazy
vitej onegear :-) Ropaci se nam tu mnozi >:D K tomu heveru, ptal jsem se na to taky v servisu, shodou okolnosti letos pri posledni garancce, a tvrdili mi, ze se to ma dat pod tu kolmou hranu prahu.
Samozapaly pri vypnuti neeviduju, zadna dalsi aditiva ja osobne jeste nepridaval, takze v tomhle fundovane neporadim. :) -
"-- skrytý --" 29.04.05 06:34
« Vyplaseny novy majitel - dotazy
Ahoj,
mam nove clio 1.5dci 48kw, zatim studuji manual a zvykam si - muj prvni diesel. Pred koupi jsem toto forum dost dukladne procital i nekolik let do historie, tak Vas jiz trochu znam :-)
Prosim, mam nasledujici dotazy
Procital jsem v manualu popis zvedani auta na mobilni hever, neni tam zcela jasne o co se ma hlava heveru zaprit, o plochu podlahy za prahem nebo opravdu o hranu plechove priruby prahu ?
Pri vypinani motoru mi dojde jeste asi k jednomu az dvema "samozapalum" - je to bezne u dieselu ? Mam ted naftu aral, ktera ma udajne hodne vysoke cetanove cislo, mozna je to tim.
Pouzivate nejaka "cistici" aditiva do nafty ?
Prozatimni poznatky - z motoru jsem nadsen, z ostrosti brz vyplasen.
Dik za Vase nazory. -
"-- skrytý --" 28.04.05 23:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Defend Lock
dlabas: 8km od Rican? :-) To bude asi opacnym smerem, kdyz zminujes Benesovsko, ale ciste nahodou, nejsi na tu stranu smerem na Skvorec? Tam jezdivam jednou tydne :-) To by odpovidalo tem popojizdeckam do Prahy pres Ujezd nad Lesy a Bechovice, tam to byva po ranu sileny :-) Ikdyz ja to ze Skvorce beru prave pres ty Ricany na D1. Ale chce to byt stale jednim uchem na radiu a davat bacha na hlaseni bouracek, nulty az patnacty km na D1, to je evergreen :) -
"-- skrytý --" 28.04.05 21:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Defend Lock
Bydlím cca 8km od Říčan. Kdyžtak se někdy někde sejdem. Tuším, že jsi z Berouna. Jezdím hlavně Černokosteleckou a D1 a směr Benešov za rodinou.
Jinak se s autem taky chystám do servisu. Na konci května mi končí záruka. Potřebuji opravit vrzání šaltpáky - docela to ruší, když na kterýkoliv stupeň přidáváš a ubířáš. Pak se mi ještě občas rozkmitá při brzdění na 4.st nebo 5st. - musím to ještě otestovat, abych nebyl za blbce.
Dále a hlavně se s nimi potřebuji domluvit na tom záhadném vrzání v zimním období. Protože ta výměna napínacích kladek vůbec nepomohla. Je to sice kravina, ale mě to pěkně štve. Navíc teď to nedělá, ale na podzim to na 95% opět začne - teplota pod cca 10 stupňů.
To all: aby jste neměli všichni pocit, že si jen stěžuji, tak musím napsat, že mě cliouš nikdy nenechal nikde viset. Jenom zkrátka trpí od začátku různými mouchami a protože jich bylo a je víc, tak mě to štvě. Kvalitu prací autoservisů Renault nechci házet do jednoho koše. To co mi neopravili, tam kde jsem ho koupil, tak mi opravili u jiného dealera. Možná Vám je všechny někdy sepíšu. Jen doufám, že mě po záruce nezačnou zlobit věci jako: turbo a vše kolem elektrických obvodů a řídící jednotka.
[odkaz]
inzeruji i podporu pro kkk tak by to mohlo byt nadejne
radu cennych informaci cerpam na
[odkaz]
tam je hodne zkusenych praktiku, mozna poradi
[odkaz]
je spise zamerene na tdi, ale take bych to zkusil
a dej vedet vysledek. Moznost doplneni do 48kw verze by me zajimala.