Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  06:21

« Re: Polsední záruční oprava;

S tim mezichladicem zkus treba
    [odkaz]
    inzeruji i podporu pro kkk tak by to mohlo byt nadejne
    radu cennych informaci cerpam na
    [odkaz]
    tam je hodne zkusenych praktiku, mozna poradi
    [odkaz]
    je spise zamerene na tdi, ale take bych to zkusil
    a dej vedet vysledek. Moznost doplneni do 48kw verze by me zajimala.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  00:07

« Poslední záruční oprava

Tak už mám cliouše opět v servisu. Nic hroznýho. Jenom mi promažou ty klouby pod šaltpákou a vymění mi řemen od alternátoru. Je to jen pro jistotu, protože ty pazvuky nepřestaly. Zkrátka mi končí záruka, tak něco mi ještě opraví. Palubka mi sice vrže tam a támhle, ale už na to prdím vzhledem ke kvalitě našich silnic. Ještě, že v tom servisu pracuje inteligentní a příjemný technik.
    PS: nevíte, kde levně sehnat přídavný mezichladič ???
    Odpovědi se tady asi těžko dočkám, ale zkusit se má všechno :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.05  23:59

« Re: Anténa

Tak si aspoň odpovím sám. Jde tam jak z felicie, tak octavie a mnoha dalších aut. U renaultu stojí cca 380,-. Koupil jsem tedy neoriginál u škodovky za 139,-. Tak uvidím jak mi dlouho vydrží.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.05  14:45

« novacik s kazetakom

pekny den cliaci, tak som sa zaregistroval, aby to tu nevymrelo :)
    som si to tu vsetko preciatl, a dufam, ze sa 90% vasich problemov vyhnem >:D
    ja zatial okrem trosku vrzgajucej palubky problem nemam. pravda ale mam ho necely rok (25000km).
    mimochodom, mam tam radio s kazetakom (orig.) a chcel by som ho vymenit za nejake s CD a MP3 prehravanim, ale rad by som aby sa info zobrazovalo na cliackom displeji a nie len na radiu a aby mi aj nadalej fungovalo ovladanie pod volantom. viete mi niekto poradit co kupit, pripadne na koho sa obratit?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.05  08:00

« Anténa

O víkendu mi ukradli v Říčanech na cliu anténu. Nevíte jest-li tam jde z felicie? Zdá se mi to totožné.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.05  11:54

« Re: Vyplaseny novy majitel - dotazy

vitej onegear :-) Ropaci se nam tu mnozi >:D K tomu heveru, ptal jsem se na to taky v servisu, shodou okolnosti letos pri posledni garancce, a tvrdili mi, ze se to ma dat pod tu kolmou hranu prahu.
    Samozapaly pri vypnuti neeviduju, zadna dalsi aditiva ja osobne jeste nepridaval, takze v tomhle fundovane neporadim. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.05  06:34

« Vyplaseny novy majitel - dotazy

Ahoj,
    mam nove clio 1.5dci 48kw, zatim studuji manual a zvykam si - muj prvni diesel. Pred koupi jsem toto forum dost dukladne procital i nekolik let do historie, tak Vas jiz trochu znam :-)
    Prosim, mam nasledujici dotazy
    Procital jsem v manualu popis zvedani auta na mobilni hever, neni tam zcela jasne o co se ma hlava heveru zaprit, o plochu podlahy za prahem nebo opravdu o hranu plechove priruby prahu ?
    Pri vypinani motoru mi dojde jeste asi k jednomu az dvema "samozapalum" - je to bezne u dieselu ? Mam ted naftu aral, ktera ma udajne hodne vysoke cetanove cislo, mozna je to tim.
    Pouzivate nejaka "cistici" aditiva do nafty ?
    Prozatimni poznatky - z motoru jsem nadsen, z ostrosti brz vyplasen.
    Dik za Vase nazory.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  23:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Defend Lock

dlabas: 8km od Rican? :-) To bude asi opacnym smerem, kdyz zminujes Benesovsko, ale ciste nahodou, nejsi na tu stranu smerem na Skvorec? Tam jezdivam jednou tydne :-) To by odpovidalo tem popojizdeckam do Prahy pres Ujezd nad Lesy a Bechovice, tam to byva po ranu sileny :-) Ikdyz ja to ze Skvorce beru prave pres ty Ricany na D1. Ale chce to byt stale jednim uchem na radiu a davat bacha na hlaseni bouracek, nulty az patnacty km na D1, to je evergreen :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  21:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Defend Lock

Bydlím cca 8km od Říčan. Kdyžtak se někdy někde sejdem. Tuším, že jsi z Berouna. Jezdím hlavně Černokosteleckou a D1 a směr Benešov za rodinou.
    Jinak se s autem taky chystám do servisu. Na konci května mi končí záruka. Potřebuji opravit vrzání šaltpáky - docela to ruší, když na kterýkoliv stupeň přidáváš a ubířáš. Pak se mi ještě občas rozkmitá při brzdění na 4.st nebo 5st. - musím to ještě otestovat, abych nebyl za blbce.
    Dále a hlavně se s nimi potřebuji domluvit na tom záhadném vrzání v zimním období. Protože ta výměna napínacích kladek vůbec nepomohla. Je to sice kravina, ale mě to pěkně štve. Navíc teď to nedělá, ale na podzim to na 95% opět začne - teplota pod cca 10 stupňů.
    To all: aby jste neměli všichni pocit, že si jen stěžuji, tak musím napsat, že mě cliouš nikdy nenechal nikde viset. Jenom zkrátka trpí od začátku různými mouchami a protože jich bylo a je víc, tak mě to štvě. Kvalitu prací autoservisů Renault nechci házet do jednoho koše. To co mi neopravili, tam kde jsem ho koupil, tak mi opravili u jiného dealera. Možná Vám je všechny někdy sepíšu. Jen doufám, že mě po záruce nezačnou zlobit věci jako: turbo a vše kolem elektrických obvodů a řídící jednotka.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  13:22

« Re: Re: Re: Re: Defend Lock

dlabas: ad ty popojizdecky na kraji Prahy .. ze ktereho smeru jezdivas do Prahy? od D5 a Barrandovem dolu? Tam je to notorika :-) Anebo jsi odjinud?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…