Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.05  10:20

« Autosalon na Prime - Octavia 2.0 FSI

Dneska byl v autosalonu zajimavy test .. 12 posadek jezdilo dohromady 24hodin s dvoulitrovou FSI Octavkou .. celkovy prumer 4.9 a ta nejlepsi posadka za 4.2, to je docela slusny :shock: >:D No jo, ale jezdili jak to slo bez svetel, bez ventilace, bez radia .. to mam vsechno zaple >:D Ale je to stejne vyzva! Koukam ted do oficialnich udaju, kombinovana spotreba 7.4-7.6 a srazit to na 4.2, hm hm. Kam by az srazili spotrebu toho meho, kdyz ma tabulkove 4.2?
    Ale ty metody, jak na to, to me pobavilo. Ten nejlepsi jel bos, bez bot :D, ten testovaci jezdec z Primy zase v zavodnich botech .. a pekny zaber, jak byla Octavka povesena za zadkem nakladaku >:D To mi neco, resp. nekoho pripomina >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.05  09:44

« zpatky na zimaky

Tak me ceka za dva tydny jeste jedna navsteva servisu. Chtel jsem, aby mi pri te minule nedavno zkontrolovali predni napravu, jestli by se tam neco nenaslo na vymenu jeste pred koncem zaruky, pri pomale jizde pri prejizdeni nerovnosti se obcas neco ozve. Zadni loziska uz mam nova, tak treba i ta predni? :-) Nebo mozna cepy? ... kazdopadne mi to nezkontrolovali proto, ze tam mam pomerne uz hlucne relativne sjete gumy, takze by se jim to pry spatne hledalo, co tam pripadne dela problem. 8-s Nechce se mi kvuli tomu narychlo kupovat nove letnaky, kdyz koupi planuju o nejake ty tydny, mozna mesice pozdeji, tak mi nezbyde pristi vykend prezout zpatky na zimaky a jet tam se slusnyma zimakama, to jim pry vadit nebude. :-) No, kdyz mi tam neco vymeni, tak to za to dvoji cviceni s gumama navic snad bude stat za to. Aspon se zkusim priblizit casum v pitlane ve F1. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.05  17:44

« Re: Poslední záruční oprava

Promazali šaltpáku a je to lepší. Řemen zkontrolovali, ale závada se bohužel neprojevila. Takže to budu muset na 95% řešit v zimě. 8-s
    Jinak mi nějaká svině včera ukradla zadní SPZ. Prý se to teď stává. Jenže musím na policajty, leasingovku a pojišťovnu. Kvůli nějakýmu blbovi budu lítat po úřadech >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  06:21

« Re: Polsední záruční oprava;

S tim mezichladicem zkus treba
    [odkaz]
    inzeruji i podporu pro kkk tak by to mohlo byt nadejne
    radu cennych informaci cerpam na
    [odkaz]
    tam je hodne zkusenych praktiku, mozna poradi
    [odkaz]
    je spise zamerene na tdi, ale take bych to zkusil
    a dej vedet vysledek. Moznost doplneni do 48kw verze by me zajimala.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  00:07

« Poslední záruční oprava

Tak už mám cliouše opět v servisu. Nic hroznýho. Jenom mi promažou ty klouby pod šaltpákou a vymění mi řemen od alternátoru. Je to jen pro jistotu, protože ty pazvuky nepřestaly. Zkrátka mi končí záruka, tak něco mi ještě opraví. Palubka mi sice vrže tam a támhle, ale už na to prdím vzhledem ke kvalitě našich silnic. Ještě, že v tom servisu pracuje inteligentní a příjemný technik.
    PS: nevíte, kde levně sehnat přídavný mezichladič ???
    Odpovědi se tady asi těžko dočkám, ale zkusit se má všechno :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.05  23:59

« Re: Anténa

Tak si aspoň odpovím sám. Jde tam jak z felicie, tak octavie a mnoha dalších aut. U renaultu stojí cca 380,-. Koupil jsem tedy neoriginál u škodovky za 139,-. Tak uvidím jak mi dlouho vydrží.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.05  14:45

« novacik s kazetakom

pekny den cliaci, tak som sa zaregistroval, aby to tu nevymrelo :)
    som si to tu vsetko preciatl, a dufam, ze sa 90% vasich problemov vyhnem >:D
    ja zatial okrem trosku vrzgajucej palubky problem nemam. pravda ale mam ho necely rok (25000km).
    mimochodom, mam tam radio s kazetakom (orig.) a chcel by som ho vymenit za nejake s CD a MP3 prehravanim, ale rad by som aby sa info zobrazovalo na cliackom displeji a nie len na radiu a aby mi aj nadalej fungovalo ovladanie pod volantom. viete mi niekto poradit co kupit, pripadne na koho sa obratit?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.05.05  08:00

« Anténa

O víkendu mi ukradli v Říčanech na cliu anténu. Nevíte jest-li tam jde z felicie? Zdá se mi to totožné.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.05  11:54

« Re: Vyplaseny novy majitel - dotazy

vitej onegear :-) Ropaci se nam tu mnozi >:D K tomu heveru, ptal jsem se na to taky v servisu, shodou okolnosti letos pri posledni garancce, a tvrdili mi, ze se to ma dat pod tu kolmou hranu prahu.
    Samozapaly pri vypnuti neeviduju, zadna dalsi aditiva ja osobne jeste nepridaval, takze v tomhle fundovane neporadim. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.05  06:34

« Vyplaseny novy majitel - dotazy

Ahoj,
    mam nove clio 1.5dci 48kw, zatim studuji manual a zvykam si - muj prvni diesel. Pred koupi jsem toto forum dost dukladne procital i nekolik let do historie, tak Vas jiz trochu znam :-)
    Prosim, mam nasledujici dotazy
    Procital jsem v manualu popis zvedani auta na mobilni hever, neni tam zcela jasne o co se ma hlava heveru zaprit, o plochu podlahy za prahem nebo opravdu o hranu plechove priruby prahu ?
    Pri vypinani motoru mi dojde jeste asi k jednomu az dvema "samozapalum" - je to bezne u dieselu ? Mam ted naftu aral, ktera ma udajne hodne vysoke cetanove cislo, mozna je to tim.
    Pouzivate nejaka "cistici" aditiva do nafty ?
    Prozatimni poznatky - z motoru jsem nadsen, z ostrosti brz vyplasen.
    Dik za Vase nazory.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…