Renault Clio (II)
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autosalon na
yyyyy - ja som mojej volbe tiez relativne rad. Len vzdy, ked sa zveziem Meganom mojho fotra, tak je mi trochu luto tych 400t, co som dal navyse za toho mojho >:D Co vsetko ine som si za tie prachy mohol kupit... No ved nic, este chvilka a bude auto splatene a uz ma to tak moc trapit nebude (teda pokial sa nevrhnem na dalsi uver a nekupim si zase nieco na byvanie :roll: ) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autosalon na Pri
no neviem, mne bolo od zaciatku jasne ze tie prachy sa na spotrebe nevratia, aj ked pri terajsich cenach sa ten dizel vracia rychlejsie, mna proste vzalo ako to jazdilo, a bolo to prve auto co som si prvych par mesiacov proste vecer sadol a len tak z prce sa este povozil po okoli, to som predtym nikdy nerobil, ja som tej volbe rad a som spokojny -
« Re: Re: Re: Re: Re:
Miro> srandujes, v starom kombiku som mal 1.4ku ta este nemala variabilne casovanie a ak si prelistujes clio forum hodne dozadu, najdes ze som tam pisal ze sa s takou spotrebou jazdit bez problemov da, a to som nemal tempomat, ale nohu s emociami ... a tiez som napisal ze by ma to dlho nebavilo >:-[] -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Autosalon na Prime - Octavia
Miro - fuj, jazdit po dialniciach 100 je zvrhlost! Vacsinu nemecka som jazdil mojich klasickych 120 a po francuzsku maju obmedzenia na neplatenych dialniciach na 110 a casto aj menej. Priemerna rychlost po vcerajsom dni jazdenia v Prahe je okolo 80km/h (ale priznavam ze pol dna jazdenia po Prahe zdvihlo priemernu spotrebu na 6.2). Som ten povodny prispevok napisal trochu nezrozumitelne - ked jazdim na usporu tak jazdim 100 na tempomat. Pri 100km/h mam spotrebu asi 5.7, k tomu este doplachtovanie pred dedinami a som na mojich priemernych 5.5. Ale zase na druhu stranu, nech sa snazim akokolvek, pod 5.4 som sa este nikdy nedostal.
yyyyy - ty ma nestvi! Vzdy, ked ma moj motor niecim potesi, ty ma schladis tym, ako je dizel lepsi. A to mojej istote, ci som zvolil spravne, moc nepridava :-) Vlastne doteraz neviem, ci som volil spravne.