Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 26.05.05 12:21
« tahlo rizeni
Tak mam definitivne prohlidle auto pred koncem zaruky, vcera jsem si Cliouse odvezl ze servisu jeste s vymenenym levym tahlem rizeni, byla v nem vule a celkove mi promazli predni napravu a udelali geometrii vozu .. vse jeste v zaruce zdarma. No poslechem je to na jizde urcite znat. Jeste vecer jsem prehodil gumy zpatky z nesjetych zimaku na letni sjete na dojezdeni (na nich mi to servis odmital vychytat z much, proto to prohazovani ;-) ) .. uz se lepsim, uz jsem to stihl se vsi pripravou a uklidem za 45minut, ale do tech 6 vterin mam porad co zlepsovat >:D No a dneska rano na tech letnakach musim priznat, ze to kolem te 50tky uz nerezonuje, nevibruje, takze ty prohozene a vyskakane gumy byly nejspis umocnene navic tou vuli v cepu rizeni. No .. ted se "tesim" na ten okamzik, az se mi za 700km prehoupne pocitadlo na 100.000 km, asi Cliousovi koupim venec burtu a dam mu je pres noc kolem krku, zaslouzi si je >:D -
"-- skrytý --" 25.05.05 09:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Renault jako Renault >:D Jen se obavam, ze s timhle "drobeckem" bych u nas v praci do parkingu vjezdem neprojel 8)
Heled, lidi, uz jste nekdo jel v takovymhle vysokym kamionu? Jestli jo, mam zvidavy dotaz ... kdyz je mokra silnice, taky i v tyhle vysce chyta vodni trist od pred nim jedoucich aut na predni sklo nebo je tam uplne vysmatej a maximalne mu to zamaze nejakej poletujici hmyz? >:-[]
a predpokladam ze malokto jazdi s autom setrnejsie nez on....