Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.05.05  15:30

« Re: Re:

jasne, moderne dizle su velmi sporovlive. len ja uz mam v mozgu zakorenenu tu vymenu Ajvnovho turba...keby nepriplatil zaruku, tak neusetril nic.
    a predpokladam ze malokto jazdi s autom setrnejsie nez on....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.05  15:30

« Re: Re:

bruno, je to ako pise YYYYY, ked emocie nechas v Leone Cupra, tak to je realne . Keby mal YYYYY 1.5 100k , tak by pri tom istom style jazdy asi pokoril aj hranicu 4l. Bez emociii :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.05  15:15

« Re:

neviem ako jazdi ajvn, ale ja teraz v tom teple s grantourom a 1.9 dci po bratislavskom obchvate karlovka - vajnory a nazat jazdim za 4,3 - 4,7 podla vetra :-), takze pri jeho ekojazde, malom kliu a o 1/4 mensom motore preco nie? ... len emocie musis nechat doma
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.05  15:03

« Bez nadpisu

Mám otázku,tá hodnota 3,5l to myslíš vážne? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.05  12:21

« tahlo rizeni

Tak mam definitivne prohlidle auto pred koncem zaruky, vcera jsem si Cliouse odvezl ze servisu jeste s vymenenym levym tahlem rizeni, byla v nem vule a celkove mi promazli predni napravu a udelali geometrii vozu .. vse jeste v zaruce zdarma. No poslechem je to na jizde urcite znat. Jeste vecer jsem prehodil gumy zpatky z nesjetych zimaku na letni sjete na dojezdeni (na nich mi to servis odmital vychytat z much, proto to prohazovani ;-) ) .. uz se lepsim, uz jsem to stihl se vsi pripravou a uklidem za 45minut, ale do tech 6 vterin mam porad co zlepsovat >:D No a dneska rano na tech letnakach musim priznat, ze to kolem te 50tky uz nerezonuje, nevibruje, takze ty prohozene a vyskakane gumy byly nejspis umocnene navic tou vuli v cepu rizeni. No .. ted se "tesim" na ten okamzik, az se mi za 700km prehoupne pocitadlo na 100.000 km, asi Cliousovi koupim venec burtu a dam mu je pres noc kolem krku, zaslouzi si je >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.05  09:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Renault jako Renault >:D Jen se obavam, ze s timhle "drobeckem" bych u nas v praci do parkingu vjezdem neprojel 8)
    Heled, lidi, uz jste nekdo jel v takovymhle vysokym kamionu? Jestli jo, mam zvidavy dotaz ... kdyz je mokra silnice, taky i v tyhle vysce chyta vodni trist od pred nim jedoucich aut na predni sklo nebo je tam uplne vysmatej a maximalne mu to zamaze nejakej poletujici hmyz? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.05  18:00

:))))
    do diskuzie o Cliu je to vylozene dobre tema :))
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.05  17:55

Ale poznas, na dialnici ich pravidelne obiehas. Turbo diesel s objemom 11 929 cm3, vykon 440PS, tocak nad 1000Nm, nadrz na 400l, obrazok [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.05  16:58

nepoznam
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.05  16:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Auto

yyyyy - skorej som pokukaval po Renault Magnum s nadstavbou na spanie. To je moj taky maly sen - kukat sa na vsetkych vodicov z vysky. Keby som mal istotu, ze si na seba tych 7mil zarobi...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…