Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Digitalny ukazatel paliva
tak v tomto pripade Ti v servise povedia, ze to treba opravit, kedze to nieje v zaruke. Ja s tym skusenost nemam, len ma to napadlo. Neviem inac, ci ta oprava bude stat za to. Prever si, ako ti ukazuje rezerva a na ten priebeh sa vykasli. Oprava nebude len za par stovak. Omne to neukazuje tiez presne, ale lepsie ako tebe a aj tam ma hned na zaciato zaujimalo, kolko paliva hlasi rezerva. U mna cca 10,5l. -
« Re: Re: Digitalny ukazatel paliva
to miro> jje to mozne, nevyznam sa velmi v technike. preto sa pytam ci s tym maju aj in podobne skusenosti. Kazdopadne idem v pondelok na garancku tak sa tam spytam. Ale rad by som predtym vedel, ci je to "klasika" u clii, alebo len moj kus. Pretoze ked sa ich tam na nieco spytam, urcite to budu chciet opravit, alebo minimalne nauctovat :) -
« Digitalny ukazatel paliva
Tu to nejako vymrelo. To ste uz vseci cliicka predali? >:D
Zaujima ma, ci tu ma niekto Clio2 po facelifte, ktore uz ma digitalne ukazovatele teploty a paliva v nadrzi.
Tieto dve digitalne pi.....y ma strasne se...
U teploty to je este OK, ale palivo >:-[]
Zaujimalo by ma, ci to aj vam funguje tak strasne nepresne ako mne. Je tam 10 dielikov (9 mensich +1 akoze rezerva), kedze clio ma 50l nadrz tipoval by som, ze kazdy dielik by mal znamenat cca 5l paliva. Lenze u mna to funguje tak, ze na prvy dielik som schopny odjazdit aj 100km (jasne, je mozne ze mam benzin po hrdlo). druhy tak 70km, atd. ale 6 a 7 dielik zhasnu uz po odjazdeni 20-30 km. Takze nie som schopny ani priblizne urcit kolko paliva mam v nadrzi.
Upozornujem, ze so spotrebou to priamo nesuvisi, jazdim kazdy den rovnake trasy do prace a z pracce po prahe. Navyse to funguje uplne rovnako aj pri jazde po dialnici. :'-(
Je to chyba clii obecne, alebo je to len zavada mojho kusu a vam to odmeriava priblizne rovnako?
to ajvn: bud rad, ze mas budiky, co ja by som za ne dal. -
"-- skrytý --" 06.06.05 11:13
« Re: Re: Re: Re: uz jsem v "100.000km-Clubu"
:lol: No jo, jenze ja se ho hned tak rychle zbavit nechci, ja ho chci mit dobre jeste takovych 5 let :roll: , aby mi aspon najezdilo takovych 250.000 :-! Takze to ho pak ale za 200.000 neprodam, ikdyz bych se takove nabidce pochopitelne nebranil >:-[] -
"-- skrytý --" 06.06.05 10:56
« Re: Re: uz jsem v "100.000km-Clubu"
Miro, nene, na 626.916,70 Kc >:-[] Ale je v tom opravdu vsechno, porizovaci cena, veskere poplatky, i dve pokuty :), palivo, servis, doplnky (napr. autokosmetika, plachta apod.) a vybava (takze i takove veci jako zimaky, stresni nosice atd.) Je to zkratka zrout penez. :?
to miro: ale ved to auto ma rok. to musi byt v zaruke. >:-[]
keby nie tak na to kaslem, nejake tazke prachy im platit nebudem. zda sa ze rezerva ukazuje ako jedina OK. aj ked zatial som na doraz nesiel, takze neviem. ale ked zacne svietit rezerva tak natankujem 40l doplna na jedno vypnutie pistole.