Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Digitalny ukazatel paliv
Co si tak matne spominam, tak mi Clio ukazovalo tiez nelinearne. Na prvy dielik sa jazdilo hodne dlho, polovicu ukazovalo po spaleni 17l a na posledny dielik pred rezervou som opat jazdil hodne dlho. Po zasvieteni rezervy som natankoval tiez okolo 40l.
Podotykam, ze som mal Clio s budikmi (este pred faceliftom) z roku 2000. Asi ich to moc netrapi, ked to ani v ramci faceliftu neodstranili.
Miro - kolko je teda ta rezerva Meganu? Po pipnuti je tam 10l, ak sa nemylim? -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Digitalny ukazatel paliva
no priblizne to mam samozrejme zmaknute. pre mna je fakt nejdolezitejsie, ze rezerva je rezerva a ma cca 10l. :)
inak to nie je nejaka velka zavada, takze pokial v servise sa budu tvarit ze je kaoze vsetko OK, tak aj ja sa tak mozem tvarit >:D
nastastie, za celu dobu, co mam clijko (13 mesiacov, 270000km), ma trapia len taketo "blbosti".
takze vam dakujem za reakcie :D -
"-- skrytý --" 08.06.05 14:59
« Re: Re: Digitalny ukazatel paliva
byl jsem pomalej, aha, tak PP niet .. hmm :-( No pokud by ty carky ukazovaly aspon pri kazde nadrzi stejne, tak si holt zapamatovat, ktera carka kolik litru. Mozna to neni nejidealnejsi, ale pro Tvuj prehled by to bylo taky dostacujici a presne. Jestli tam nemas PP, tak si to nekdy ocejchuj pri delsi plynule jizde, po kolika km Ti to ubyva a pak si to zpetne podle dotankovaneho paliva zkus prepocist. -
"-- skrytý --" 08.06.05 14:54
« Re: Digitalny ukazatel paliva
ups, to je pro me novinka, novejsi Cliousi ukazuji tohle digitalne? :shock: .. ja si toho na zadnem obrazku nevsiml. Jdu jukat, to me zajima :-) Ale za rucicky a budicky jsem rad ;-) No jak pise yyyyy, co se spis ridit podle PP, podle spalenych litru? (teda pokud to resis jako ja, ze to nulujes vzdy s nove natankovanou plnou nadrzi) + nezapomenout brat v uvahu tu u me cca 6-7% optimistickou odchylku PP oproti realite :) -
« Re: Re: Re: Re: Digitalny ukazatel paliva
YYYYY: moj PP usukava o asi 4,5l. Teda ukaze 10l ja viem, ze je tam 14,5l :-) Ale to riby as niekedy po prekroceni polovice, ak sa nepletiem. To len k presnosti PP. Ja som si to otestoval nie zrovna sravnym sposobom, pri prvej nadrzi, hned po kupe som si pozical bandasku, natankoval 5l benzinu a siel do prveho zadrhnutia. Obchod, servis netusia, kolko je v nadrzi benzinu po pipnuti,
Čomu nerozumiem že po pípnutí rezervy mi PP neukazuje dojazd... :'-(