Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 17.06.05 12:02
« Re: CLIO III ...
na autorevue.cz uz je taky kratke preview noveho Clia, i dost fotek ... ale co me zaujalo, ten detailnejsi pohled z boku na palubku a volant .. ze by .. ze by .. formulove razeni pod volantem? :-) Hm, ale to asi s manualni prevodovkou a za jeji cenu nebude >:D -
"-- skrytý --" 15.06.05 00:00
« Re: Re: Vzduchový filtr, mezichladič
dlabas, no tomu rikam hint!!! Super .. je fakt, ze mam stredove zpetne zrcatko, tak naco obe bocni, jen to zvysuje odpor vzduchu, ty usi strycka Fida :-) .. hned pojedu lacinejc >:D ;-) Kdyz uz tak treba nejezdite, tak aspon mate eco-mysleni, to se mi na Vas, pratele, kamaradi, moc libi ... jsem tu dobre, mezi temi spravnymi, mezi svymi :-! >:-[] -
"-- skrytý --" 14.06.05 20:13
« Re: Vzduchový filtr, mezichladič
Tady je to fakt hustý. Opět si odpovím sám :-!
No ono se stačí kouknout na: [odkaz]
Jinak ten filtr tam má něco přes 50tis.
Jěště musím zjistit, jest-li je tam váha vzduchu. Protože jest-li je, tak na green filter můžů zapomenout.
To Ajvn:
sklopíš zrcátka, vyměníš filtr a ty 2l/100km zvládneš ;-) -
"-- skrytý --" 14.06.05 19:33
knaks: ono, mezi námi, výměna oleje v motoru(doufej že celá náplň),olejového filtru, snad i vzduchového a pylového(účtují, ale občas se nějak pozapomene... kámošce na O1 TDI v 60 tis účtovali a nevyměnili palivový-1800Kč, vzduchový taktéž zůstal), vynulování počítače, odfajfknutí položek, co se "kontrolovalo" asi opravdu víc času nezabere a větší finanční hodnotu nemá. Nebo jim křivdím, ale potom proč nemohu být u auta(chápu BOZP), proč není do dílen vidět...Znám servis, kde v porevolučním nadšení proskleno, bylo vše vidět a dnes už několik let zazděno. Ano, jsem skeptik, co se servisů týče a poctivým se uřímně omlouvám. Dnes jsem objednal auto a majitel a prodejce v jedné osobě zdůraznil, že zákazník při prohlídce může u auta být, že to naopak vítá, aby si mohl promluvit s mechanikem. Takový malý rodinný podnik. Takže je to o lidech, jako vše. -
« 1. garancka
Tak mam za sebou garancku po 30000km. Po vsetkom moznom, co som na nete o servise renaultu cital mozem povedat, ze som nadmieru spokojny. Ked som zistoval ceny tak som zistil ze rozdiely su brutalne. V prahe, kde to mam nablizsie mi v OTAVA servise vraveli 5500-6000 Kc. :shock: Nakoniec som garancku spojil s navstevou rodicov na slovensku a v nitrianskom renaulte TT-CAR mi to spravili "na pockanie" za 3300,- SK:D kompletne. Kedze nemam s cliom ziadny vyrazny problem, tak som tam ani nic, nez garancnu prehliadku neriesil.
"Na pockanie" myslim, ze som tak asi 2,5 hodinky na to pockal :)
Nicmenej, ich pristup, ochota a kvalita bola super. Mozem vrelo doporucit kazdemu, kto to ma poruke. Ak budu takto pokracovat, rad u nich kupim aj dalsie auto, ak ma renault dovtedy nesklame :) -
"-- skrytý --" 14.06.05 12:44
« Re: Re: Re: kral spotreby
dlabasku, neprovokuj, nebo nad plan vyrazim za sluncem na jih a prubnu to. >:D Joo, to by bylo krasne, ale nerealne, pred dvema roky jsem to jel, to jsem jeste tak hard eco sice nebyl, ale jel jsem to za 2.8 a realny odhad?, ... tahle streka se pod 2.5 srazit nejspis neda :-( .. a to i pres ten vyskovy rozdil -220 metru k dobru. 8) -
« Re: Re: Re: kral spotreby
Kam sa hrabem s mojimi 5.6 :-( Ale zase o vymozenosti typu svetla, radio, ventilator (+ chvilu klima) a tempomat som sa nechcel pripravit.
BTW nieco sa vo mne zlomilo (asi som si dokazal, ze sa da jazdit aj usporne) a odvtedy uz vobec benzin nesetrim ;-)
Byl jsem u renaultu a zeptal se na váhu vzduchu. Takže na to prdím.
PS: tak co, už střádáte na Clio III???
To Ajvn: co říkáš na ty motory dCi???