Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.05  07:51

« Re: LPG

tak o tejto moznosti som uvazoval aj ja. Dokonca som v Poslku asiel jedneho dealera, co tuto montaz na Renault robil. Mal tam cenu cca 40t Skk. Islo tusim o priamy vstrek. Par rokov dozadu Renault robil LPG Scenica, ale asi bol hodne problemovi a tak to zaniklo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.05  19:14

« LPG

nazdar, chcel som sa spytat, ci uz niekto z vas neuvazoval o LPG? tie ceny benzinu ma uz zacinaju * a ani vyhlad do buducnosti nehovori nic o ich poklese. navyse uz nemienim viac podporovat cenovu politiku vyj*** slovnaftu. bol som sa spytat aj u predajcu, ale ten mi to vyhovoril roznymi argumentami, z coho sa medzi riadkami dalo skorej vyrozumiet, ze mi to nerobime, tak to ani nedoporucejeme... ak tu uz bola v minulosti o tomto rec, prosim nekamenujte ma, snazil som sa tento thread prejst cely a aj thread o LPG, ale o cliu nigde ani slovo, al. som aspon nic nenasiel. diq
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.05  18:06

« Re: Re: CLIO III

No já mám Clio před faceliftem a tak žádná kolečka v zadních světlech nemám. Navíc, mně se moc nelíbí ani ta nová světla, ta nečirá s jednoduchou optikou ale můžu. Snad to neříkám proto že je mám:-) Zadní okno je super. Pomalu jsem se musel dostávat do designu Stila, ale teď by se mi červený kombík moc líbil.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.05  15:59

« Re: Re: CLIO III

Ajvn: mas pravdu. Na poprve ma chytil iba Megan II a Astra II Combi. Na podruhe Avensis, Focus II a Croma. Taktiez som strasne odsudzoval Vectru a teraz :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.05  15:19

« Re: CLIO III

ale ruku na srdce ...
    kdyz jste si vybirali za sve auto dvojkove Clio, kdyz jste ho videli poprve, hned to byla laska na prvni pohled nebo se Vam ta jeho prdelka uplne nezdala? Mam-li byt uprimny, vzhledove me to auto poprve prilis nechytlo, hlavne kvuli tomu zadku, tem zvlastnim svetlum, tomu kolecku v nich :-), taky diky tomu zadnimu oknu.
    Az kdyz jsem o tom zacal vazne uvazovat, ze si neco takoveho koupim, tak ve mne narustala laska k tem tvarum >:D .. no a dneska na nej nedam dopustit. Ono to mozna zafunguje podobne i u toho z nas, kdo zacne o te trojce Cliu uvazovat ;-) A taky az to vozitko uvidime na zivo, v te spravne barve, ktera tomu autu sekne ..
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.05  12:43

« CLIO III

Hm tak tohle se mi asi líbit nebude. Ani to zaoblené sklo na pátých dveřích nenechali...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.06.05  11:48

« Re: Kabelaz pod volantom

diky za info, mne zatim nic neprislo.
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.05  10:21

« Kabelaz pod volantom

Tak som bol dnes v servise nech sa mi na to mrknu. trvalo to asi 15 min a vsetko bolo OK :-)
    ide vraj o to, ze po airbagom vodica vo volante su kable, ktore maju byt v nejakom zlabku a zistili ze "dost casto" su tam len tak hodene :shock:
    takze to pre istotu kontroluju. kazdopadne v AMOSe alebo ako sa to vola sa s tym este nestretli :)
    takze tak
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.05  16:43

« Re: Re: Re: orin s5

ja som nedostal nic, ale mam Megana
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.05  16:34

« Re: Re: orin s5

potom uz staci len si otvorit benzinku a mas vystarano :)))
    mimochodom, prisiel mi papier od renaultu, ze sa mam dostavit na preventivnu prehliadku izolacie kablov pod volantom 8-s ... blablabla... zdarma kdekolvek v autorizovanom servise.
    neviete niekto o tom nieco? doslo vam to?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…