Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 07.07.05 19:06
« Re: Re: nic noveho
Miro: to si odporuje, ne? :-) Jestli je u Vas tak rusno, to proto, ze resite problemy? Jak by mi pak mohlo byt veselo? >:D Nene, ja budu vesely proto, ze mam skoro bezproblemove Clio >:-[] Ale rad Vas tu, Meganaky, stale vidim .. uz sice nejste bratrickove, ale bratranci jsou taky rodinna prizen. ;-) -
"-- skrytý --" 28.06.05 20:10
« Re: Re: Re: Re: LPG
ja som uz takmer rozhodnuty, ze do toho idem. teraz uz len najst daku spolahlivu firmu. ako je to potom so schvalovanim? clio nie je medzi hromadne schvalenymi autami na prestavbu na LPG. ten technik ma blaznil, ze motor na to nie je konstruovany, ze to zanasa ventily ci co a ze na to su stavane fabie a skody 120 (urcite na LPG pred 30 rokmi sudruhovia mysleli :-) a podobne keci. -
« Re: Re: LPG
Vo francuzsku jazdia LPG (oni to teda nazyvaju GPL) bezne aj teraz. Na kope benzinovych Meganov II, Scenicov II alebo Clii som to videl (ale na ziadnej Lagune, tie boli vsetky dCi alebo 3.0 V6 :shock: ) Takze urcite tam nebude ziadny technicky problem. Skorej si myslim, ze originalne upravy na plyn u nas vobec neboli predajne koli cene. Kazda firma robiaca upravy to zvladne za mensi peniaz a o to ide v prvom rade ;-)