Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.05  21:43

« Re: Re: jednotne ceny

No v te veci me napadlo, ze doufam, ze ty ceny jsou nejen za material, ale i za praci. Vzdyt v tech vytypovanych ukonech musi jit prece o normovanou praci, pak by ty jednotne ceny mely teprve smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  23:06

« Re: jednotne ceny

Odpověď č.2
    Dobrý den,
    ano prostudovala bohužel na našich stránkách není pravidelná prohlídka
    přesně definovaná, upřesňuji tedy jedná se o 30 000km prohlídku. Jednotné
    ceny by měly dle našich podmínek dodržovat všechny autorizované servisy.
    Nemáme informaci, že by některý z dealerů toto nedodržoval. Pokud máte
    zkušenost, že Vám byla jednotná cena zamítnuta prosím abyste nás informoval,
    který z našich dealerů prohlídku dělal.
    S pozdravem,
    Xxxxx XXXXXXXXX
    služby zákazníkům
    RENAULT Česká republika, a.s.
    Otázka č.2
    Vážená paní XXXXXXXXX,
    ale to jste mi bohužel vůbec neodpověděla na moji otázku. Ikdyby jste tam
    měli napsáno, že "uváděné ceny jsou pouze pro první garanční prohlídku", tak
    jste mi neodpověděla, jest-li tuto cenu musí autorizované servisy dodržovat.
    Navíc rozdíl v zásahu techniků při první nebo druhé či třetí garanační
    prohlídce není velký. Naopak cenový rozdíl autorizovaných servisů je značný.
    Na Vašem webu víc o tom není. Nezáleží jest-li má někdo interval garančních
    prohlídek 30tis km nebo míň. Je to rozdělené podle druhu paliva a typu
    vozidla.
    Prostudovala jste vůbec jaké informace uvádíte na webu ???
    Pravidelná prohlídka udržba - dle mého názoru je pravidelná garanční
    prohlídka. Je tato doměnka či názor spravný???
    Info k této prohlídce máte:
    Nabídka se vztahuje na modely prodané před květnem 2002.
    Přesahuje-li objem oleje pro daný model uvedenou hodnotu, platí cena o 1
    úroveň vyšší, není-li uvedeno jinak.
    Předem děkuji za vyčerpávající odpoveď
    Dlabas
    Odpověď č.1
    > Dobrý den,
    >
    > děkujeme za návštěvu naší internetové stránky a za Váš dotaz.
    > Momentálně ještě nejsou stanoveny jednotlné ceny na 60 000km prohlídku.
    Prozatím se jednotná cena týká pouze prohlídky po 30 000km.
    S pozdravem,
    Xxxxx XXXXXXXXX
    služby zákazníkům
    RENAULT Česká republika, a.s.
    Otázka č.1
    Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli \"jednotné ceny Renault\"
    zavazuje autorizované servisy k jejich dodržení. Už v názvu \"jednotná
    cena\" naznačuje, že pravděpodobně ano. Když jsem se ptal v jednom
    nejmenovaném autorizovaném servisu na Clio II - 1.5dCi, kde by garanční
    prohlídka měla vyjít na 3.190,-, tak mi bylo řečeno, že nejsou schopni cenu
    dodržet. Výměna předních brzdových destiček za 1.995,-. Celková cena mi
    vychází na 5.185,- + cena palivového filtru (výměna po 60tisících). Můžete
    mi prosím k této záležitosti poslat vyjádření. Předem děkuji
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  10:21

« jednotne ceny

Tusite, co je ten olej Motrio 10W40 ? Mezi motorovymi oleji to nemaj, takze kam se tenhle olej leje? Nebo je to alternativa za klasicke Elfy do motoru? Teda ne ze bych ho tam chtel, ja jsem s tim Excellium vzhledem i k periodam vymeny velmi spokojeny a autu se tenhle olej zamlouva, ikdyz nevim, jestli by se mu zamlouval i jinej, "horsi" :), ale to uz neni takovy cenovy rozdil, abych ze sebe delal testovaciho kralicka usacka.
    Jen me tam vazne rozesmiva ta cena za vymenu prednich steracu, 850, to se vazne smeju >:D Jsou totalne mimo realitu, za kolik se necha srovnatelne Valeo sehnat ani ne za polovicni cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  10:12

« Re: Re: Re: EGR ventil

dlabasku, dik za link. Ja neco podobneho, ale mensi, ne tak komplexni, videl v podobe nejakeho reklamniho dokumentu pri posledni garancce v servisu. Tak aspon, ze se uracili to dat na web. To mi na Renaultu ostatne dost vadilo v porovnani treba s Peugeotem, ktery mel neco podobneho na webu uz pred lety, pekne transparentni, co kolik stoji, pri jake garancce se plati co a za kolik. A ne, ze clovek v jednom z autorizovanych servisu bude platit neco jineho, nez v druhem. Snad se trochu blyska na lepsi casy a Renault si z te zpetne vazby od zakazniku taky neco vyvodil a bude pracovat na zlepseni sveho poprodejniho jmena.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  10:10

« Re: cena nafty

orin: Jakto, ze u Vas ma benzinak polovicni zakonnou pojistku? Bavime se o srovnatelnych objemech, tzn. 1.4 16V vs. 1.5dCi? V Cechach oboji spada do kategorie mezi 1.2-1.85, nebo tak nejak, takze zakonnou pojistku maji obe auta shodnou. U Vas to funguje jinak??
    No s tou eliminaci nejsi daleko od pravdy :-) Porad koketuju s myslenkou, ze muj excelovsky soubor plny zajimavych analytickych sheetu ze zivota meho Cliouse >:D doplnim jeste o jednu krivku grafu, kde bude videt, jak se vyviji ma spotreba na nadrz proti cene paliv, jak jdou ty krivky v neprime umere proti sobe a vysledna cena na kilak zustava stejna, ne-li jeste lepsi >:D Ale ne, tak to asi nebude, za tri roky mi ty * zdrazili naftu o vic jak 50% :'-( To je dost hnus. Ajvn se sice snazi, sec muze, ale tohle je i na nej nerovny boj. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.05  23:12

« Re: Re: EGR ventil

Ze servisu: Je tam na prd a spíš dělá problémy: z Lagun dCi ho vyndaváme automaticky. Na 1.5dCi nemáme záslepky. Při garančce ho čistí.
    Jinak koukali jste na: [odkaz]
    PS: naftu beru ARAL, OMW
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.05  21:02

« cena nafty

Neviem jako v Cechach, ale cena nafty v SR je uz korunu nad N95.
    Pri spotrebe 5.5 a 1/2 ceny zak. poistky som happy ze nemam dizla.
    Jedine na co ma nenechava v ladovom klude je Ajvnova spotreba, ktora eliminuje ceny zakonneho poistenia a stupajuce ceny nafty su jej ukradnute :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.05  05:47

« Re: EGR ventil

Me jako nejlepsi prevenci proti zanaseni egr radili brat kvalitni naftu - ale nevi jak to poznam :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.07.05  18:26

« Re: EGR ventil

dlabas ... jestli tusim dobre, tak naposledy mi ho cistili nekde mezi 50-60tis., kdyz se mi neco nepozdavalo, viz. ta kontrolka elektroniky. Ale pak se ukazalo, ze to cele bylo tou porusenou kabelazi akceleratoru a po tehle vymene uz zadny problem. Pri 90ti mi ho urcite necistili. Takze nechci to zakriknout, ale tenhle bazmek, co by tam ani pomalu byt nemusel, mi zatim funguje. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.07.05  22:37

« EGR ventil

To Ajvn: už jsi ho čistil nebo nechal čistit?
    A co ostatní?
    Díky
    Dlabas
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…