Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 22.07.05 15:54
« Re: Re: Re: Re: Re: policejni kontrola
Miro >:D Ja bych rad ... az po konci tehle letni sezony .. kdyz by to jeste slo :-) Zatim je mam pod kontrolou a na vode s nima pres 80-85 nejezdim >:-[] Akorat je fakt, ze staci mazlavo, nebo prach ve spojeni s pogumovanym povrchem naseho parkingu a ta guma uz zacina klouzat :-) Ale jinak na suchy asfalt do zatacek je spickova >:D
Nikde jsem nenasel nejakou analyzu, jak roste riziko defektu s mensi vyskou dezenu. Ale z tohohle trochu obavu mam, chytit nejakej spicatej kamen .. hmm. :( -
"-- skrytý --" 22.07.05 12:15
« Re: Re: Re: policejni kontrola
No ten nalitek samozrejme registruju, akorat jsem nikdy nemeril, jestli je ten nalitek prave v one zakonem stanovene vysi, anebo tesne pod ni? Protoze pokud je presne v uvedene vysi, tak mohu argumentovat .. vidite? je tam ten nalitek, sice je v rovine s behounem, ale to znamena, ze je to sice limitni, ale stale platne! ... Na tom nalitku uz neni moc patrne, kdy i on se zacina sjizdet :-)
Ja teda predpokladam, ze se meri ty podelne drazky, ktere byvaji +- ve stredni sekci gumy a ze nemeri ty odtokove krajni pricne, ktere se ve finale sjizdi o neco rychleji. -
"-- skrytý --" 22.07.05 10:03
« policejni kontrola
Tak si me pani policiste dneska opet vybrali v Radotine ... stoji tam celkem casto, uz si me tam vybrali po treti :-) Byli prijemni, korektni .. pouze me upozornili, ze moje zadni pneu uz jsou na hrane :roll: >:-[] No jsou, no jsou, a ani ty predni uz nevoni novotou :P Pamatujete si to nekdo z autoskoly, kolik musi mit? 1.4mm? A bere se nejnizsi drazka, prumer, nebo se meri nejlepsi drazka na pneu? Kdyby se merily vnejsi, budu mit stazenou *, kdyby vnitrni, budu naprosto v klidu. -
« To Ajvn
Mas pravdu. Ceny zak. poistenia su stanovene od objemu motora, ma sa to zmenit - budu stanovene od vykonu motora. Mal som na mysli 95 % dizlov s objemom 1.9, u ktorych je ZP o 100% vyssia ako u 1.8. Cena nafty ide neskutocne nad N95. Ale musim sa pochvalit. V utorok som siel trasu Zilina - Levice (cca 170 km) so spotrebou 5,2. Na 110k 1.6 megan combi sa mi to zda super :oDDD
V poslednom case mam ale problem nastartovat teply motor. Starter toci, toci ale motor nechyta. Prosim vazenych pritomnych s podobnou skusenostou, aby mi pomohli diagnostikovat uvedeny problem. Studeny motor startuje perfektne. Dik.