Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.05  13:52

« JET Pha Pocernice - cena paliv

pokud nekdo jedete kolem a mate hladoveho konika:
    nafta 28.40, Natur 95 28.30 ... minimalne dnes v 9:30 tomu tak bylo. 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.05  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Sjíždění - opotřebení pneumatik

ikdyz ... byt spolujezdcem .. a nechat sebou "rezat" do prava, do utahle zatacky, pekne s zivym plotem, pres a za ktery neni videt .. to taky neni pro spolujezdce zadny med :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.05  11:19

« Re: Re: Re: Re: Sjíždění - opotřebení pneumatik

dlabas: jestli to nebude tak, ze ridici, evropskemu kontinentalnimu, se lepe rezou levotocive zatacky, zatimco spolujezdci a nebo anglickemu ridici se lepe rezou ty prave zatacky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.05  10:45

« Re: Re: Re: Sjíždění - opotřebení pneumatik

Občas nějakou zatáčku říznu, to je fakt. Líp se řežou ty levotočivé :-!
    Každopádně nechám vše překontrolovat než budu dávat nové pneu. V okolí praha-východ ty silnice stojí čím dál víc za prd. Občas bych si radši přál 14" kola. Jenže ty 15" tomu cliu zkrátka sedí. Mám najeto 53.500,- ale měl jsem tam i zimáky, takže kolik ne těch CPC nevím. Každopádně nikde nejsou slike.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.05  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: policejni kontrola

lufiku, aktualne maji ty moje CPC-letnaky za sebou 71.350km (zimni probeh na zimakach v tomhle udaji uz pochopitelne neni). To vis, lakaji me ta dve magicka cisla .. aspon 75 .. nebo jeste lepe 80tis? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.05  10:16

« Re: Re: Sjíždění - opotřebení pneumatik

dlabas: Miro me predbehl. Mozna trenujete v Monze .. nebo v Brazilii na Interlagos, to je myslim taky na opacnou ruku (oval proti smeru hod.rucicek), nez ostatni okruhy, ze jo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.05  07:47

« Re: Sjíždění - opotřebení pneumatik

dlabas: tak o probleme s pneumatikami Ti mozem dost popisat, ale urcite nemam problem na pravom prednom kolese. Ja mam problem na zadnych a uz je jasne co to robilo. Nahovno cely podvozok. Geometria OK moze znamenat v tolerancii a tak sa moze toto prihodit. Nechaj si este zmerat razvory naprav, ci to koleso nienahodou mimo svojho miesta. U mna je tento problem. Inak ak mate s kamosom ten isty problem a jazdite tu istu trasu, moho by to byt vecou jazdneho stylu, mate poceste par peknych lavotocivych zakrut, ktore si radi reznete.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.07.05  20:16

« Sjíždění - opotřebení pneumatik

Jako Ajvn mám od výrobce CONTINENTAL Premium Contact.
    Byl jsem dokonce před cca půl rokem na geometrii, protože jsem spozoroval, že se mi pneu více sjíždí. Geometrie byla OK.
    Problém je, že nejvíce mám opotřebené pravé přední pneu (u spolujezdce) a to dost nerovnoměrně. Vnější strana mám cca 1,5mm, ale střed a vnitřní starana 3-3,5mm. Ostatní kola jsou celkem v pohodě.
    U kámoše na Megane Grantour se také víc sjíždí to samé kolo.
    Jaké máte zkušenosti nebo rady a tipy?
    Chci je letos dojezdit a pak půjdu asi do CPC2.
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.05  15:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: policejni kontrola

Vyrobcovia asi menia zmes aj pred touto hranicou. Na mojich Continental SportContact2 nejako nemozem dojazdit posledny milimeter :-) Ta guma je tam uz dost tvrda a odolava opotrebeniu vyrazne lepsie, ako ked mala hlboky dezen (gumy maju cca. 16 mesiacov od vyroby, vekom to asi nebude). A uz vobec nedrzi tak, ako kedysi. Tam, kde som kedysi presiel 110 dnes uz pri 90km/h piskaju. Umerne tomu som prisposobil styl jazdy, ale ak mi niekde niekto skoci do cesty a ja to neubrzdim, budem moct vinit iba seba, aj ked je guma este v zakonom stanovenom limite.
    BTW aj tak mi to ale bzdi lepsie, ako nova Fabia na Barumkach >:-[]
    to Ajvn - kolko si na tych gumach natocil?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.07.05  22:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: policejni kontrola

Ale to s tím defektem je také pravda: ojeté gumy jsou na něj mnohem náchylnější - je tam totiž "méně materiálu".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…