Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.05  21:14

« Re:

ym: 4.5, hmm, klobouk teda doluuu, vyborny vykon. A tim spis, ze bez palubaku, to musis mit dobry cit pro chovani auta. No to jsem rad, ze tu takovy "blazen" nejsem jediny >:D Ikdyz me uz tu s tou moji "zalibou" asi maji nejspis i za naprosteho posuka. >:D .. a asi od pravdy daleko nejsou ;-) Ja si kolikrat rikam, jestli uz me neznaji ti TIRaci po cele Evrope, jedno jestli Cech, Slovak, Madar, Turek, Nemec, Holandan .. si rikaj .. hele, to je to zname modre Clio, to mame zase spolecnost na dlouhe kilometry zajistenou :roll:
    Jaky mam rekord? Na dlouhe strece myslim 2.53 palubakovych, ale kdyz prihodim obligatnich 8% odchylku od reality, tak jsme na realu 2.73. Pochopitelne takove kratke ulety, jako vcera, kdy jsem jel z Phy Veleslavina, oklikou Prahou pres Petriny, zpatky kolem Sarky a na okruh dal po D5 do Berouna, je to streka jen 32km, je to ale zacatek-konec prevysenim z kopce, takze se mi povedlo palubakovych 2,46, ale to je vazne ulet. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.05  19:34

« Re: Re:

>matuS: Tych 7.4l je znie zaujimavo pre 6 valec, mrkol som trosku na tech. parametre C5 a mimo mesta ma tabulkovu spotrebu 7.2l -> blizis sa k min. hranici pre C5 V6. A ja som myslel ekojazdu sa venuju len 4-valcovy :P
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 31.08.05  18:34

« Re:

ak mozem ja, tak moj osobny rekord na c5 v6 sa mi podaril min tyzden: 7.4l
    ale nohu som mal ako pierko :)
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.05  18:05

« Bez nadpisu

>Ajvn: Dakujem, dufam ze to tu trosku ozivim :roll: , 1.2 8V tu este nebola na pretrase. Priznavam, ze zhruba od zimy minuleho roku sa venujem takz. ekojazde. >Obdivujem tvoje vysledky su fakt super!<
    Kedze na cliu nemam PP, tak spotrebu musim vzdy vypocitavat podla pocitadla km a mnozstva dotankovaneho paliva. Moj osobny rekord na 964km je 44l benzinu, tj. 4,56l/100km (bolo to koncom juna tohto roku).
    Aky mas vlasne osobny rekord?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.05  14:41

« Re:

klobouk dolu, skvely vykon :-) tak vitej mezi nami!
    kdyz si vzpomenu na to same u sebe, prelouskat celou duskusi, v dobe, kdy jsem tu ale jeste neprispival .. a k tomu samemu cist navic mych pres 1000 prispevku ! .. kazdeho takoveho odvazlivce lituju, ja bych se tak dlouho poslouchat nemohl >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.05  13:06

« Bez nadpisu

>MatuS: Tak cca 7dni, kazdy den niekolko hodin - neratal som ich :-) Bol som zvedavy ake zavady na Cliu sa vam vyskytli a pospominal som si ktore som z nich mal :-) a vacsinou ano - napr. rychlo vypalujuce H7(samozrejme ze nemamvam problem s turbom, so zhaviacimi cievkami... ).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 31.08.05  12:12

« Re: Hallo all!

ty moj boh...fakt cele?
    kolko ti to trvalo?
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.05  11:06

« Hallo all!

Caute,
    nasiel som toto super forum a precital som ho cele od zaciatku. Je to fakt zaujimave citanie, vela uzitocnych informacii. Ak bude zaujem, tak sa s Vami podelim o moje skusenosti s 3-rocnym Cliom 1.2 8V, 82000 km, 5DV. Ta 1.2 nie je sice ziaden trhac asfaltu :-! , ale je celkom zivy s porovnanim motorov tej istej obj. kategorie od inych vyrobcov a inac s autom som celkom spokojny. :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.08.05  13:22

« Re: Re: Re: Re: Re: ClioV6

podla mna je to skvely test a je vidiet ze su to profici
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.05  12:54

« Re: Re: Re: Re: Re: ClioV6

Miro: No jasne, kdyz mi k tomu zapujcis svou CCSku kartu, tak tam budu na kameru zdimat na palubaku klidne 45litru/100km na plny kotel. >:D To by bylo, abych to pri rozjezdu z krizovatky za paleni gum na tu spotrebu nevytahnul! >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…