Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Bez nadpisu
>Ajvn: Dakujem, dufam ze to tu trosku ozivim :roll: , 1.2 8V tu este nebola na pretrase. Priznavam, ze zhruba od zimy minuleho roku sa venujem takz. ekojazde. >Obdivujem tvoje vysledky su fakt super!<
Kedze na cliu nemam PP, tak spotrebu musim vzdy vypocitavat podla pocitadla km a mnozstva dotankovaneho paliva. Moj osobny rekord na 964km je 44l benzinu, tj. 4,56l/100km (bolo to koncom juna tohto roku).
Aky mas vlasne osobny rekord? -
"-- skrytý --" 31.08.05 14:41
« Re:
klobouk dolu, skvely vykon :-) tak vitej mezi nami!
kdyz si vzpomenu na to same u sebe, prelouskat celou duskusi, v dobe, kdy jsem tu ale jeste neprispival .. a k tomu samemu cist navic mych pres 1000 prispevku ! .. kazdeho takoveho odvazlivce lituju, ja bych se tak dlouho poslouchat nemohl >:-[] -
« Bez nadpisu
>MatuS: Tak cca 7dni, kazdy den niekolko hodin - neratal som ich :-) Bol som zvedavy ake zavady na Cliu sa vam vyskytli a pospominal som si ktore som z nich mal :-) a vacsinou ano - napr. rychlo vypalujuce H7(samozrejme ze nemamvam problem s turbom, so zhaviacimi cievkami... ). -
« Hallo all!
Caute,
nasiel som toto super forum a precital som ho cele od zaciatku. Je to fakt zaujimave citanie, vela uzitocnych informacii. Ak bude zaujem, tak sa s Vami podelim o moje skusenosti s 3-rocnym Cliom 1.2 8V, 82000 km, 5DV. Ta 1.2 nie je sice ziaden trhac asfaltu :-! , ale je celkom zivy s porovnanim motorov tej istej obj. kategorie od inych vyrobcov a inac s autom som celkom spokojny. :) -
"-- skrytý --" 26.08.05 12:54
« Re: Re: Re: Re: Re: ClioV6
Miro: No jasne, kdyz mi k tomu zapujcis svou CCSku kartu, tak tam budu na kameru zdimat na palubaku klidne 45litru/100km na plny kotel. >:D To by bylo, abych to pri rozjezdu z krizovatky za paleni gum na tu spotrebu nevytahnul! >:-[]
Jaky mam rekord? Na dlouhe strece myslim 2.53 palubakovych, ale kdyz prihodim obligatnich 8% odchylku od reality, tak jsme na realu 2.73. Pochopitelne takove kratke ulety, jako vcera, kdy jsem jel z Phy Veleslavina, oklikou Prahou pres Petriny, zpatky kolem Sarky a na okruh dal po D5 do Berouna, je to streka jen 32km, je to ale zacatek-konec prevysenim z kopce, takze se mi povedlo palubakovych 2,46, ale to je vazne ulet. :-)