Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.05  22:52

« Už je mám - CPC 2

Jelikož jedu za 14dní na jachtu do HR a pravděpodobně budu muset vzít cliouše, tak jsem mu koupil nové botičky. Nemá cenu riskovat pokutu a navíc bezpečí spolucestujících.
    Continental Premium Contact 2 - 185x55 R15 82H
    Ve všech směrech by měli být lepší, ale ty starší byly po vzhledové stránce (design) o něco lepší.
    To Ajvn: mají menší valivý odpor, tak se možná dostanu o 0,1 l/100 níž ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.05  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tak uz me mate zase zpatky :-) Cestoval jsem po Evrope, ale se svym Cliousem jen do Baden Wuentenberg v Germany, ale podival jsem se coby spolujezdec az do francouzskeho Rennes. Ale mam cestovani zase na dlouho dost, za necele dva a pul dne absolvovat B-W -> Rennes - B-W - Beroun, 2550 km, uz mi chybelo chozeni po vlastnich nohou. :-D
    Jo, Orin, to zaslzeni v oku chapu, taky jsem trochu slzel, kdyz jsem cestou u Frantiku videl tahac a na nem uz nove modely Cliouse :-)
    Miro: jojo, za kamionem to znat je, a jeste vic, kdyz je to za vic kamiony, tak tri az ctyri .. ale nemusis jet az tak na kufru, aby sis uzil jejich slipstream. Staci byt tak do 1 vteriny za nim. Ale ten muj absolutni rekord na dlouhe strece 2.53 jsem zajel v nedeli, kdy jsem zadny kamion nepotkal, takze .. ono to jde i bez nich ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.05  11:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

matus: to je ale nieco ineho, ale ked ti ide o palivo, musis sa drzat dost blizsko a reagujdostatocne prichlo pri 100 a odstupe do 10m :-) To je o hubu a videl som takeho manika ist z BA do TT :-), ja som ich sledoval asi z 30m :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 09.09.05  11:28

« Re: Re: Re: Re: Re:

ja som jazdil v zavese za kamionmi v AUD ked som cestoval, pretoze som nemal ram na kengury. sledovat svetla nebol vobec problem, ale tolko kamienkov ktore som schytal vtedy za 500km mi normalne trva asi 3 roky...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.05  11:19

« Re: Re: Re: Re:

Ajvn: tiraci Ta poznaju po celej europe, lebo pravidelne jazdis v ich zavese ? To by vysvetlovalo trosku tak extra nizsku spotrebu. Lebo ist v zavese je na plyne hooodne poznat, ale aj tie nervy pri sledovani brzdovych svetiel. Je to inak pekne o hubu. Skusal som to raz pre zaujimavost a uz nie. Inak aj jazda v kolone co sa ruti konstntnou rychlostu je citit.
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.05  10:54

« Bez nadpisu

So slzou v oku si spominam ako bol Ajvn nadrzany, ked cakal na svpjho milacika :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.05  06:46

« Re: Re: Re:

ym: Sice mi to lichoti, ale na rovinu .. jestli jsem king, to si o sobe reknu, az budu na sklonku sveho ridicskeho zivota bilancovat, pokud bych si mohl rict, ze jsem jezdil bez nehod, sebe i ostatni jsem vzdy v poradku dovezl, kam jsem chtel a ze jsem jezdil vuci ostatnim ne jako prase, ale ohleduplne. Pak si reknu, byl jsi kral za volantem a mohu byt za to na sebe pravem hrdy, .. ale driv je to predcasne. A to, s jakou spotrebou ten zivot odridim, to v tom moc velkou roli nehraje .. leda, ze pak za celozivotni zasluhy dostanu od Kiotske nadace cenu za prinos o snizovani ekologicke zateze prirody a pozvou me do nejake jejich hall of fame. >:D
    Jakou mam barvu? Koukam do objednavkoveho listu a mam tam "F47 modra metaliza" :-) Hmm, neni ani svetla, neni ani tmava, ma takovy lehky cink do petroleove? .. a moc nebyva videt .. byla strikana na limit.serii Extreme jak v mem roce 2002, tak myslim i v minulem 2004 (to si ale nejsem jisty). Ted frcim na tyden do D a F, az se vratim do republiky, muzes mi sem hodit svuj mail a poslu Ti nejaky obrazek tohohle auta v te same barve z nejakych dobovych prospektu. Resp. muj mail je, svete div se ... clio-extreme@volny.cz :-!
    Jo a je to petidverak.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.05  21:43

« Re: Re:

>Ajvn: Si proste king! Na tych 2,54 urcite nemam sancu.
    Inac akej farby presnejsie mas auto? Modru kralovsku, metalizovu alebo perletovu? Mas 3D alebo 5D verziu?
    Inac trosku tu zacnem pridavat, muchy mojho milacika.
    Napr. papa olej, cca 1liter na 10 tis. km, olej davam ELF EVOLUTION SRX 0W30, aky tam naliali po narodeni vo fabrike. Zatial to je znesitelne a nechcem si dat rozrypat motor v servise. Pokracovanie poruch nabuduce...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.05  11:01

« Re:

luf, setiny to neukazuje. Ale po tolika najetych km uz vis pomerne velmi presne, po kolika stometrech, v jakem jizdnim rezimu, to uzira dalsi setinu ze zobrazene desetiny. A pri zapoceti dalsi jizdy se to necha dobre zkontrolovat, jestli ten "zustatek" z rozjete desetiny odpovida tomu, co jsi pred tim svym trenovanym odhadem odecetl. :-! Takze pak to v praxi vypada tak, ze staci zachytit nastup nove desetiny a behem jizdy Ti povim, mezi kterymi patniky pravdepodobne spadne dalsi desetina spotreby. :-) Ne, ted vazne, na patniky to netrefim , ale +-150-200 metru vcelku ano >:D
    Teda tu vzdalenost prubezne neodecitam tachometrem, to uz bych vsechno nezvladal porad preklikavat :), vzdalenost mi mozek sleduje okometricky :)
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.05  09:58

« Bez nadpisu

Ajvn - PP na cliu ukazuje aj stotiny? To su mi teda veci, hmm, hmm... :shock:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…