Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Cena za servisní služby v rámci záruky
To urcite, pokud mi budou menit desticky nebo kotouce, tak je jasne ze za to zaplatim. Ale co kdyz si budu stezovat ze mi to nejelo (coz je vec kterou by mela pokrut zaruka) - oni nic nezjisti - a budou tu praci po me chtit zaplatit. Maji na to pravo? Zadarmo delat urcite nebudou, takze to nekomu budou muset nauctovat >:D
drCvach -
"-- skrytý --" 15.09.05 11:52
« Re: Cena za servisní služby v rámci záruky
Pokud jde o praci na veci, ktera je v ramci zaruky menena nebo opravovana, tak za tuto odvedenou praci neplatis. Ale mam za to, ze pokud jde o praci na nezarucnim zasahu (napr. ze Ti kamen rozbil mlhovku a je nutna vymena mlhovky), tak tam musis odvedenou praci uz platit. -
« Cena za servisní služby v rámci záruky
Zdravím,
ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s placením oprav v rámci záruky.
Pokud kupříkladu auto občas nejede, já ho odvezu do servisu, tam zjistěj že nic nezjistili - můžou ode mne chtít něco zaplatit?
Platí se při záručních opravách třeba práce?
díky za odpověď,
drCvach -
« Záruční knížka
Zdravím,
bohužel musím kvůli poruchám na motoru navštívit autorizovaný servis :(, kde po mě kromě servisní knížky chtějí i záruční knížku. Jak to vůbec vypadá? Já mám jenom tu servisní. Thalii jsem kupoval od leasingovky(zabavená z finančního leasingu). Je to velký problém, když ji nemám?
Díky za pomoc,
drCvach