Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.05  09:05

« Re: Re: Moje 60tisic. prohlídka

BLOKOVÁ VÝJIMKA v praxi
    Vstupem České republiky do EU se zásadně změnila pravidla a možnosti pro prodej a servis osobních vozidel i pro české podnikatelské subjekty (nařízení Evropské komise č. 1400/2002 – tzv. Bloková vyjímka).
    Co to znamená v praxi? :
    Servis vozidel
    • nezávislý/neznačkový servis může provádět veškeré nezáruční opravy a údržby
    stanovené výrobcem na jakémkoliv vozidle, aniž by tím zákazník ztrácel záruku
    daného výrobce
    • při opravě, nebo údržbě může takový servis použít i díly jiné, než dodané výrobcem
    • platnost záruky je samozřejmě podmíněna odborně a řádně provedenou prací
    takového servisu
    • záruční opravu, na kterou se vztahuje záruka výrobce provádí pouze autorizovaný
    servis a používá jen originální náhradní díly
    • nezávislý/neznačkový servis má dle Blokové výjimky přístup ke všem technickým
    informacím, diagnostickému a jinému vybavení, které jsou potřebné k opravě a
    údržbě vozů dané ho výrobce.
    • nezávislý/neznačkový servis má možnost školit své zaměstnance ve spolupráci se
    zastoupením daného výrobce
    • obchodní společnosti se značkovým servisem mohou provozovat , po splnění
    určitých kritérií, značkový i neznačkový servis i jiného výrobce
    Prodej vozidel
    • základním cílem je zajištění efektivní distribuce motorových vozidel v zájmu
    zákazníků a zajištění účinné konkurence mezi distribučními systémy jednotlivých
    výrobců
    • prodejci vozů mohou, po splnění některých kritérií, bez omezení prodávat vozy
    i jiných výrobců, tzv. Multibranding
    • smlouvy s výrobcem dané značky jsou odděleny. Prodejce vozů má možnost
    uzavřít smlouvu odděleně, na prodej, příp. jen servis, nebo obojí
    • prodejní aktivity (inzerce apod.) jsou bez regionálního omezení
    • od října 2005 bude uvolněna tzv. lokační neboli pobočková klauzule.
    Každý obchodník s automobily si bude moci kdekoli v EU otevřít svoji pobočku nebo
    vyskladňovací místo, aniž by mu v tom příslušný výrobce, nebo importér bránil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.05  08:36

« Re: Moje 60tisic. prohlídka

Tak jsem volal do Kladna - K&N car s.r.o. a řekli mi 7000,- což už se mi zdá přijatelné.
    Jake s nimi máte zkušenosti?
    Dík
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.10.05  22:49

« Moje 60tisic. prohlídka

Tak jsem volal do Renaultu, ze chci 60tis prohlídku + brzdové destičky a řekli mi cca 11000,- :x
    Takže s nimi končím. Záslepku na EGR ventil pro 1.5dCi stále nemají.
    Servisovat mi to bude známej a jen v případě vážné chyby zajedu na diagnostiku. Jinak je u dieselových motorů celkem drahý palivový filtr.
    Dále přecházím na 20tis interval výměny oleje.
    To Ajvn: CPC2 zatím spokojenost
    Clio do HR a zpět ve 4 lidech + pěkně naložené a jelo se prevážně po dálnicích za 5l/100km. Jelo nás 5aut a docela passati s tdi čumeli, jak mi to frčí a hned se ptali na motor >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.05  13:41

« Bez nadpisu

V Chorvatsku thalie bezne jazdia, predajca v Makarskej aj vedel objednat nahradne zadne okno na thaliu.
    V grecku som tiez videl kupu thalii z greckou znackou. Aj predajnu Renault kde mali vonku vystavene thalie. Divne bolo, ze tam boli uplne vsetky v bielej farbe! :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.05  13:32

« Clio III

Tak jsem v nem o vikendu sedel a celkem pekny, dost veci z megana, kufr super. Sedel jsem v nem jen chvilku, ale budiky nic moc.
    Vratil jsem se HR a videl jsem tam moc pekne 3-dv cliouse, ale cestou tam ani zpet ani jednu thalii. To se ty obludy prodavaji jen u nas a v SK.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:35

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.05  07:33

« Re: Re: Re: Negativni zkusenosti s prodejci Renault

tom69: teda nasrali Ta poriadne. Ako som zistil, je to skoro vsade :-). matuS: pokial by to tom69 supol do Mazdy3 , tak suhlasim s Tvojim nazorom, ale supol to len do Renault diskusie. Sice 4x, ale to mu hadam odpustime. Ako pisal IT, nech to vedia vsetci. Problem bude len v tom, ze tie nase plechovky budeme davat zadara a este k tomu pribalime sadu pneumatik, kedze Renault vravi, ze su stavane na 20-30tkm :-). Potom to mozno predame :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  20:10

« Re: Re: Negativni zkusenosti s prodejci Renault

Ono na druhou stranu, pokud se Renault chová arogantně a on se chová, Zákazníkem s velkým "Z" pro ně člověk přestává být v okamžiku, kdy vyjede z autosalonu, tak klidně,ať o tom případní zájemci o koupi rencla ví, co je potom čeká... Berme to tak, že ne 500 tis, ale třeba 300 tis je pro lidi dost peněz (asi ne pro Krejčíře a spol.) a oni odmítají uznat problém... Ať třeba zkrachují. Klidně. Myslím s prodejem aut u nás. Co se stane? Nic, zhola nic. Budou prodávat jiné, snad slušnější značky. Podle mne to zkoušejí, co sneseme.Mýlím se moc :?:
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.10.05  11:57

« Re: Negativni zkusenosti s prodejci Renault

Tom69 zas nebud jak pripeceny a nedavaj to do kazdej konfery....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.05  11:49

« Negativni zkusenosti s prodejci Renault

Negativni zkusenosti s prodejci Renault - piste prosim na: info.renault@email.cz
    Diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…