Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.11.05  14:23

« Re: defeeeekt

btw., pri opravach podobnych defektu pneu (behoun, v jedne z kolmych drazek) .. je takova oprava naprosto bezproblemova zalezitost, nebo s tim muze vzniknout v prubehu jezdeni nejaka komplikace??
    a kdyz jsem u toho vyptavani .. je nejaka nejzazsi mez (kolik mm osinku), kdy uz se musi brzdova desticka vymenit z duvodu hrozby cehokoliv?
    diiiiky ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.11.05  14:20

« defeeeekt

V sobotu jsem se jal prehazovat letni za zimni .. no vnitrek prednich desticek je opravdu tak na dojeti do konce roku, kdy planuju 120tis. prohlidku, ale co me zarmoutilo .. jedna z mych mesic novych CPC2 letnaku (zadni prava) s sebou pribrala cestou pekny sroubek a ten si to zavrtal skrz pneu. Byl tam pomerne dost fest, takze pneu viditelne neuchazela. No ted uz lezi v pneuservisu na opravu. Ale moc me to netesi. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.05  10:39

« Re: Re: žádám radu

Kua, toľko peňazí.
    Na stránkach www.renault.cz sa v sekcii "Můj Renault" dajú stiahnuť manuály snáď na všetky súčasné renaulty (po registrácii). :idea:
    Zadarmo :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.05  15:13

« Re: žádám radu

Renault ČR - stoji to asi 1.500, ale ked ju chces, zozenu ti ju...(do mesiaca)
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.05  23:51

« Renault Clio 1,6, automat

Ahoj, tak jsme s manželkou na cestě ke koupi Renaultu.Clio 1,6 , automatu.Je to peknej kousek z roku '99. Jaké máte zkušenosti?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.05  21:24

« Slavte s námi

"Slavte s námi"
    Dnem konání srazu je sobota 19.11.2005 od 10.00hod v Praze na volné ploše parkoviště obchodního centra METROPOLE ZLIČÍN [odkaz] . Zúčastnit se mohou samozřejmě i majitelé dalších značek, kteří mají obdobnou zkušenost.
    Cílem setkání je upozornit na zaběhnutou praxi prodejců nových vozů, kteří jaksi zapomínají, že dle zákona má zákazník nárok na výměnu výrobku či odstoupení od kupní smlouvy po 3 stejných nebo 4 různých opravách. Automobily nepodléhají, co se týče uplatňování odpovědnosti prodejce za vady, žádnému speciálnímu zákonnému režimu.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.11.05  16:23

« Re: Re: Re: nepokoje ve Francii

xenon je super dokial sa ti neodpali jednotka ako mne - servis citroen: "no, to mate problem, pretoze tu jednotku nedodavame samostatne ale iba s celym svetlom - 30.000sk"
    v servise xenonov - 6.500sk
    cena xenonovej vybojky - citroen okolo 7000sk, xenon servis 2500sk
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.05  14:08

« Re: Re: nepokoje ve Francii

dlabas: kolik mam nalitano celkove nebo na tech novych CPC2? :-) Celkem uz 117.305 km a na tech novych 5.353 km. Jojo, taky jsem se nechal zlakat tim reklamnim trikem o par procent lepsim valivem treni. Jsou to vsivaci :-) Ikdyz kdo vi, treba casem .. jako ty minule. Clovek to pricital tu stale lepsi spotrebu hlavne zajeti motoru a svemu umeni, ale mozna to ojizdeni pneu v tom taky hralo roli a to same prijde i u tehle. >:D
    Jo to Clio III, taky jsem si to bajvoko pocital, kdyz by to melo mit, co bych rad, aby to bylo vybavou a dynamikou srovnatelne s mym, tak bych byl na pulmega .. ikdyz je fakt, ze ten sestikvalt jsem si tam prihodil jen tak nenapadne, sestikvalt bych chtel :P A mozna i ty xenony bych nakonec vzal. Ted se bude pomalu porad svitit, ty H7 dost odchazi, ta xenonova vybojka je v tomhle snad bezudrzbova, nebo ne? Ale vahal bych, jestli jit do takove ceny, ikdyz na druhou stranu, to Clio III je uz zase o neco vetsi auto, o pet litru vetsi nadrz, to je fajn .. jen ten kufr by mohl byt vetsi.
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.05  11:41

« žádám radu

Kdo mi poradí, kde seženu manuál ke Cliu II 1,5 dCi r.v. 2003
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.11.05  08:12

« Re: nepokoje ve Francii

To Ajvn: Tak kolik už máš nalítáno? Ty CPC2 jsou asi divné, když mají mít o 12% nižší valivý odpor než předchůdce - zkus reklamaci :-) Jinak nové clio je o 130Kg težší a ten motor co by se nám líbil 1.5dCi 78kw - 6-ti kvalt stojí cca 500tis. Jinak už jsem na zimacích a pohoda. Už si zapisuju km na těch nových CPC2, abych věděl kolik mi vydrží. A o servisu a co mi našli jsi asi četl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…