Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Zima klepe na dvere
>ta látka je napuštěná v papírovém ubrousku?< nie, je to priehladna "vodicka" nakvapkas na sklo, rozotries handrickou alebo papierikom (ja pouzivam hajzlak), nechas uschnut a oplachnes vodou aby sa zmyla ta "mastnota". Na jedno nanesenie je treba par kvapiek tak jedno decko pri aplikacii raz za mesiac ti vydrzi do blba. Funguje to dlhodobo, ale ucinok "slabne", tak treba cas od casu opakovat. -
Zbytocne budete vyhadzovat peniaze za vyrobky od ArmorAll alebo TurtleVax, to iste vyraba za tretinovu cenu Sheron. Tu na MC ktosi pisal, ze funguje rovnako, tak som ho vyskusal a je to OK. Od cca. 60km/h vyssie je pouzivanie stieracov zbytocne. Po aplikacii je sklo chvilu akoby mastne, ale ak to rozlestite po cca. 4 hodinach, vylesti sa (zeby toto bol najvacsi rozdiel oproti znackovym vyrobkom?). Zaujimavostou je, ze posledne som ho daval v novembri 2001 a ked je sklo ciste, funguje doteraz aj ked mam neriedenu nemrznucu zmes cely rok :-) Ale uz nefunguje na spinu a muchy, takze pre kvalitne osetrenie skla asi treba fakt pouzivat kazdy mesiac. Doporucujem aj na svetla. Zvnutra pouzivam Clean proti zahmlievaniu na normalne okna, funguje fajn a okna sa takmer nerosia, takze zvnutra som skrabal iba obcas (po oskrabani ale bolo treba nastriekat znova) -
Okno natriem papierikom, a tym potom pretriem aj stierace. Ked sadnes do auta vidis zamastene spinave sklo, tak ho proste ostriekam vodou a zotriem stieracmi. Potom je uz vsetko fasa. Len neodporucam ostrekovat moc intenzivne ak mas v ostrekovaci lieh - ci uz priamo alebo z roznych nemrznucich primesi - to tu vrstvu rozpusta - aj ked nie moc silno. -
to yyyyy: tak jsem v sobotu oběhl Tesco v Letňanech, Globus v Čakovicích a CČM a nikde ten zázrak neměli. V Tescu na mě dokonce koukal jak na cvoka. Škoda, budu pátrat dál. Jen dotaz - když natřeš i gumičky u stěračů, necháš je být, nebo je potom taky utíráš?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!