Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 25.09.02 12:22
« Re: navnadili ste ma
To je vazne uplne super vyrobok, ja som snim vcera vecer natrel vsetky okna, aj karoseriu, a rano bola na mieste len kopa prachu!!! Zavolal som preistotu policajtov na nahlasil kradez, ale kym prisli policajti aj tu kopu prachu co zostala z auta rozfukal vietor. Na mieste kde som mal zaparkovane auto, ostala len cokolada ktoru som mal v priehradke. Aspon viem, ze tie Ecka a chemikalie co davaju do potravin maju svoj vyznam. Takze po mojom aute uz nieje ani stopa, nahlasim to poistovni a kupim nove :))) -
« Re: navnadili ste ma
MatuS> neviem z coho mat ten kryt, ale doteraz vzdy ked sa mi to vylialo, alebo ked som pouzil handricku, tak prislusny postihnuty material sa rozpadol po par tyzdnoch na prach ako keby si ho polial kyselinou. Tak aby si nedopadol podobne :-) ... potom daj spravu ... ale myslim ze agresivny je len ten alkohol alebo rozpustadlo co v tom je. ten tuk by mal byt neskodny (po zaschnuti) -
matuS 25.09.02 01:05
« navnadili ste ma
ste ma vcera navnadili, tak som si ten zazrak kupil aj ja na priezor helmy :-)
na flasticke je napisane ze sa to nema pouzivat na plasticke veci :-)
no ale ajtak, natrel som to tam, perfektne mi to vylestilo priezor a navyse aj zahladilo male skrabance!! tak to ma potesilo. len dufam ze do rana sa mi priezor nevyparil :-)
stalo to 10.30aud, a vola sa to rain-x
frkol som na to potom vodu ale nijako specialne sa mi to nezdalo. uvidime ked bude prsat (dufam ze tak skoro nebude) ale potesilo ma to kvoli tym skrabancom.