Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  10:08

« Re: kamínek... a FOTO...

BTW chlapci, neberiete to moc vazne? Ze si vytlacate "bedary" z ksichtu pochopim, ale opravovat kazdu somarinu na laku je trosku chore :-). Ved je to len stroj, nebudujte si k nemu citovu vazbu! Lebo ked nahodou pride krupobitie, tak pojdete do cvokarne. Moje auto po krupobiti ma strechu dierkovanu ako golfova lopticka. A myslite, ze nejazdi? Jazdi! A nikto si to nema sancu vsimnut, ked ho predbieham! Tos tak.

ajvn - nic netreba vyklepavat, proste sa to zagituje a prestrieka cela kapota a mas auto ako nove. Ak neveris lakyrnikom a klampiarom tam u vas, pridi do Blavy, na Panonskej ceste maju vyborneho klapiara, ten ti to urcite neodflakne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  09:59

« Re: 100.000

Zatial nie, chyba mi este 4700km :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.03  23:20

« Scenic

Je to trochu mimo, ale před časem jsme se tu bavili - měl jsem objednán Scenic 1.5dci a nebyl jsem si jist výkonem, tak jsem na poslední chvíli objednávku změnil na 1.9dci... no a dnes jsem si vůz přebíral.
    Po něco málo najetých kilometrech mám takovýto pocit: S 1.9dci to jede tak akorát, ale motor má najeto asi 30km, takže jeho čas ještě přijde. Zajetá octavia tdi 81kW je svižnější. S 1.5 si to moc neumím představit... ale kdo ví:-) Scenic je super tichý, subjektivně předstihuje octavii, motor prakticky není slyšet, odhlučnění interiéru se skoro rovná S80, kterou znám. Zpracování vynikající, materiály na pohled i dotek příjemné (Privilege). Trochu mě rozladila převodovka, zatím jde dost ztuha a k exaktnímu chodu má poměrně daleko. Snad se to zlepší. Auto je veliký a prostorný, mých 195cm nemá vepředu problém, vzadu až na stísněný prostor kolem hlavy taky ne. Všude je spousta elektroniky, automaty na kdeco, malá nevýhoda palubní desky - stav kilometrů je jedním z údajů počítače, člověk se tam musí docvakat. Víc by se mi to líbilo jako samostatná položka.
    Tož tak:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.03  23:08

« Re: kamínek... a FOTO...

To Clio je ale pěkněj Megane:-) Ne, tak to nebude:-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  20:55

« kamínek... a FOTO...

Móóóóóóc s tebou soucítím. Zrovna zítra se připravuji, že budu opravovat drobné šrámy od kamínků a jedno škrtnutí z parkoviště, ale to jsou všechno drobnústky bez promáčknutí. Nejsem lakýrník, ale myslím, že by stálo za úvahu to zakytovat, zabrousit a zalakovat. Nevím... budu tě informovat o svých úspěších. Nechal jsem si namíchat orig. lak i orig. tužku a na vrch budu dávat bezbarvý lak. Už mne to stálo 700 Kč. A NAVÍC ... ZAUJALO MNE SPÍŠ TOTO FOTO -- NOVÉ CLIOIII: [odkaz] ..... zdraví Sněženek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  18:05

« Re: 100.000

no chcel som tym odkazat na tento obrazok:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  18:03

« 100.000

Podarilo sa niekomu z vas TOTO?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.03  13:26

« kaminek :(

Ach jo, tak jsem dneska bez nalady, vcera vecer na dalnici sleduju kaminek, jak skace jak rotacni Dumm Buster bomba smerem ke mne na cumak auta. Svetlomet to sice minulo, ale chytila to hrana kapoty, teda par cm nad ni .. a udelalo to tam nejen prorazenou tecku do laku, ale i trochu dulek :((( Na pohled je to videt, ach jo. Je to v miste, kde zevnitr je dalsi oddelena vrstva plechu, takze to vyklepat zevnitr nejde. Nemate nekdo zkusenosti s takovym zarizenim u klempiru? Na to postizene misto se prilepi podle velikosti dulku plastova "figurka", to lepidlo rychle pevne zaschne na limitni dobu, ta figurka se veme do tahu takovym uchytem, proti karoserii je to dvema prisavkama, pakou se ta figurka vytahne nahoru, tzn. ten dulek se trochu pretahne na druhou stranu a pak se to jen doklepe do roviny? VIdel jsem to pred dvema roky na AutoShow v Letnanech, bylo to uzasne, co s tim ten Svycar umel. Jen nevim, jestli to nekdo v Cechach uz taky pouziva a jestli by to bylo vhodne i na takovyhle muj maly dulek a stalo by to za to :-/ Spis asi ne :-( Hm, mam smutek, fnuk.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.11.03  12:31

« Re: Clio 1,8

Jeste ke Cliu. Kontakt na me je pdanek@chello.cz Predem diky za tipy.
  • 00 Reagovat !

foto

25.11.03  12:28

« Clio 1,8

Zhanim papiry na Clio RSi (1,8 8 ventil) 3. dv., r. v 93 plus minus. Nevi nekdo o necem?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…