Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

18.12.03  08:36

« Re: Clio fáze 3

Zcela fyzicky, ale na internetu jsem už fotky viděl někdy před měsícem (něco bylo i na autorevue.cz)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.03  08:05

« Re: Clio fáze 3

to myslíš na netu nebo fyzicky v nějakém autosalonu? Jestli na netu napiš adresu.. dík
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.03  22:24

« Clio fáze 3

Dneska jsem v autosalónu viděl poslední verzi Clia, která se začne prodávat v lednu. Vnější změny malé, šedá pod předními světlomety, u Sport lakované nárazníky. O to lepší je ale interiér, sedačky mají nová čalounění, viděl jsem základní authentique a bylo to moc hezký. V přístrojové kapličce je nově taky grafický display. Vypadá hodně dospěle, o to víc se těším na nový model:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.03  20:55

« Re: Pravé zrkadlo

Ospravedlnujem sa za nevhodne slovo v mojom prispevku, ale este aj po tyzdni som strasne nasrdeny. Zrkadielko som nasiel v katalogu Auto Kelly, nove stoji polovicu toho co u Renaultu! Idem si ho objednat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.03  20:52

« Re: Brzdová světla

Aj u mojeho Clia je to tak.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.03  00:00

« zadni brzdy v meganu

Do jakych verzi se v meganu I montovali kotouce na zadni napravu? Predpokladam, ze do vsech dvoulitru, ale co treba megane coupe 1,6 16V?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.03  23:33

« Brzdová světla

Je normální, že bez otočeného klíčku v zapalování mi nesvítí brzdová světla? Nebo mám na autě někde chybu?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.12.03  11:47

« Pravé zrkadlo

Nevie niekto z vás, ako sa dáva dolu kryt spätného zrkadielka z vnútornej strany? Minulý víkend mi niekto ujebal pravé spätné zrkadielko (nech mu opadá mäso z kostí na rukách) a 10 litrov na nové teraz pred vianocami nemám. Chcem skúsiť na šrotovisku, ale rád by som vedel, ako je na dverách uchytené. Niečo polámať pri demontáži vnútorného krytu nechcem. Inak nemá niekto zbytočné pravé spätné zrkadlo, v elektrike, s čidlom teplomera a lakované vo farbe voza (ja si ho rád prelakujem)? Za každú radu ďakujem!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.03  22:05

« Re: sníh... a radost z jízdy ...zimní radovánky

JA s autem blbnu od soboty...daji se daji najit silnice, kde je nadherny snich...dneska jsem na to vytahl Renaulta....J
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 09.12.03  18:30

« Re: sníh... a radost z jízdy ...zimní radovánky

schon před Vánocemi je fajn, pozoruju to hlavně na řidičích, jak jsou v těch kolonách v Praze krásně klidní...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…