Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 13.01.04 17:18
« Re: Chudaci naftaci :o)
oddie: Rikas, ze takoveho mutanta, eko-tanecnika jsi jeste nevidel? :-) Tancovani ja rad, ale po pokracovackach jsem se tomu musel vazneji prestat venovat, nebyl cas .. jezis, to uz je let!. Ale naposledy jsem tancoval ted o vikendu kontrolovanym zpusobem s Cliousem na snehu na horach :-)) -
"-- skrytý --" 13.01.04 16:35
« Re: Chudaci naftaci :o)
yyyyy: jezdeni bez razeni je stejne tak plane, jako kdyz pri tancovani s partnerkou neni panev v kontaktu s jeji panvi. To je proste to koreni jezdeni, si nemuzu pomoct :-))
Mne se libi, jak si radu mych narazek vylozis uplne jinak, nez jsem je myslel .. viz. ten automat :-)) -
« Re: Chudaci naftaci :o)
Nastup turba a vykony pri urcitych otackach najdes, ked das pre auto vytvorit Car specific data. Bez toho sa diesel fakt neda simulovat. A potrebne udaje cerpam z webu, vsetko co som potreboval som nasiel. Napr. www.renault.co.uk ma zverejnenych dost vela technickych udajov. -
« Re: Chudaci naftaci :o)
yyyy - vidis to trochu skreslene. S vyssimi otackami rastu aj vsetky odpory, preto by taky plochy motor bol opat klasicky skorodieselovy, subjektivne by najlpesie tahal dole. Idealna je charakteristika mierne stupajuceho tocaku az takmer do konca. Ale taky diesel asi nikdy neuvidime a benzinaky majuce takuto charakteristiku sa prezentuju ako sportove :-( A jalove motory so zatahom nikde sa prezentuju ako rodinne auto s plynulym zatahom :-)))