Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  19:59

« Re: Chudaci naftaci :o)

matuS, sak mu povedz rovno ze sex nie je korenim tvojho zivota, ty si len od neho obcas oddychnes :-) ... tak co by si sa bavil o takych kazdodennostiach no nie? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.01.04  19:54

ja? ved ja som sa tu o sexe snad nikdy nebavil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  17:33

luf> ale vzdy lepsie ako ked to tam na konci odpadne nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  17:19

matuS: Zajimave, ze kdykoliv tu dam zaminku na peprne tema, Ty jsi prvni, kdo se toho chytne se vsi paradou! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  17:18

oddie: Rikas, ze takoveho mutanta, eko-tanecnika jsi jeste nevidel? :-) Tancovani ja rad, ale po pokracovackach jsem se tomu musel vazneji prestat venovat, nebyl cas .. jezis, to uz je let!. Ale naposledy jsem tancoval ted o vikendu kontrolovanym zpusobem s Cliousem na snehu na horach :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  17:03

Ajvn: ty jsi tanečník? Tohle by totiž laik nikdy neřek...
    All: Nechcete už změnit nadpis, "chudáci nafťáci" mě nějak tluče přes oči, já mám taky naftu... :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.01.04  16:57

pri tancovani je mi jedno ci sa panvy dotykaju. hlavne nech sa dotykaju pri jebacke :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  16:35

yyyyy: jezdeni bez razeni je stejne tak plane, jako kdyz pri tancovani s partnerkou neni panev v kontaktu s jeji panvi. To je proste to koreni jezdeni, si nemuzu pomoct :-))

Mne se libi, jak si radu mych narazek vylozis uplne jinak, nez jsem je myslel .. viz. ten automat :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  16:14

Nastup turba a vykony pri urcitych otackach najdes, ked das pre auto vytvorit Car specific data. Bez toho sa diesel fakt neda simulovat. A potrebne udaje cerpam z webu, vsetko co som potreboval som nasiel. Napr. www.renault.co.uk ma zverejnenych dost vela technickych udajov.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  16:10

yyyy - vidis to trochu skreslene. S vyssimi otackami rastu aj vsetky odpory, preto by taky plochy motor bol opat klasicky skorodieselovy, subjektivne by najlpesie tahal dole. Idealna je charakteristika mierne stupajuceho tocaku az takmer do konca. Ale taky diesel asi nikdy neuvidime a benzinaky majuce takuto charakteristiku sa prezentuju ako sportove :-( A jalove motory so zatahom nikde sa prezentuju ako rodinne auto s plynulym zatahom :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…