Renault Clio (II)
« Re: Chudaci naftaci :o)
no ... aj u nas sa to moze pisat ftaci aj ftaky, ale naftaci sa nepise, pise sa iba naftaky ... vlastne s medzerou - na ftaky, ale niektori to niekedy robia aj bez (tych gumakov naftakov) ... ti co si plnia nie len svoje spolocenske povinnosti ale aj biologicke :-))) ... ja som si ale svoje biologocke uz splnil, tak sa venujem uz len tym spolocenskym :-))) -
"-- skrytý --" 13.01.04 21:44
« Re: Chudaci naftaci :o)
Teda chalani, mne to mozna neni jasne, ale to mi musi matuS vysvetlit. :-)) Kdyz yyyyy psal ... sex nie je korenim tvojho zivota, ty si len od neho obcas oddychnes ... tak to jako ze si obcas potrebujes odpocinout od zivota a utikas od reality k sexu? Anebo presne naopak? Zijes stale sexem, stale pred vrcholem za vrcholem, jako ta krivka od naftaku a kdyz si potrebujes odpocinout, tak vyhodis kvalt a jedes v te vzacne chvilce zivotem na neutral? :-))
Ted uz mozna chapu volbu lufa a yyyyy, oni si rikaj, ze kdyz budou jako ten benzinak, tak se sice zadny extra veliky vrchol od nich neceka, ale zase tak rychle z toho vrcholu neodpadnou :-)))
Hmm, no jo, z toho plyne, ze my, dieselaci, my jsme citlivejsi natury, my holt musime umet s tim plynem daleko citliveji, aby nam ty saze nechytly moc brzo. .... :-))))))
Jinak s tím motorem 1.5dCI/48kW jsem spokojenej. Jenom jezdím pořád nad 5l. Průměr mám 5,3 až 5,5 l/100km. Až se dostanu na 4l jako AJVN, tak si budu pískat.
Jinak ty Vaše příspěvky viz "Chudáci nafťaci" čtu s velkým úsměvem.