Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.01.04  12:15

« Příští týden servis

Tak mám už po druhé nabourané clio. Na to, že je půl roku staré mě to docela štve. Nějaká ženská to do mě vrazila ze zadu na přechodu. Nárazník je skoro netknutý, ale zadní čelo se hnulo do vnitř a dokonce podlaha kufru. K Auto-Pilařovi už to dávat nebudu. Zkusím teď Otava servis na jižním městě. Snad mi v rámci záruky opraví ty vrzaní v interiéru - palubka, sedačka spolujezdce, dveře spolujezdce atd.
    Jinak s tím motorem 1.5dCI/48kW jsem spokojenej. Jenom jezdím pořád nad 5l. Průměr mám 5,3 až 5,5 l/100km. Až se dostanu na 4l jako AJVN, tak si budu pískat.
    Jinak ty Vaše příspěvky viz "Chudáci nafťaci" čtu s velkým úsměvem.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.04  09:22

« Re: Chudaci naftaci :o)

no ... aj u nas sa to moze pisat ftaci aj ftaky, ale naftaci sa nepise, pise sa iba naftaky ... vlastne s medzerou - na ftaky, ale niektori to niekedy robia aj bez (tych gumakov naftakov) ... ti co si plnia nie len svoje spolocenske povinnosti ale aj biologicke :-))) ... ja som si ale svoje biologocke uz splnil, tak sa venujem uz len tym spolocenskym :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:48

no ... a ted si mozna oddie rekne, ze uz chape, proc tu vydrzel ten nadpis "chudaci naftaci" :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:46

yyyyy: :-)))))))))) pozri na casy tych nasich dvoch prispevkov o tom istom :-))))))))) Nazorny dukaz toho, ze telepatie funguje od Cech az po Slovensko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:44

Teda chalani, mne to mozna neni jasne, ale to mi musi matuS vysvetlit. :-)) Kdyz yyyyy psal ... sex nie je korenim tvojho zivota, ty si len od neho obcas oddychnes ... tak to jako ze si obcas potrebujes odpocinout od zivota a utikas od reality k sexu? Anebo presne naopak? Zijes stale sexem, stale pred vrcholem za vrcholem, jako ta krivka od naftaku a kdyz si potrebujes odpocinout, tak vyhodis kvalt a jedes v te vzacne chvilce zivotem na neutral? :-))
    Ted uz mozna chapu volbu lufa a yyyyy, oni si rikaj, ze kdyz budou jako ten benzinak, tak se sice zadny extra veliky vrchol od nich neceka, ale zase tak rychle z toho vrcholu neodpadnou :-)))
    Hmm, no jo, z toho plyne, ze my, dieselaci, my jsme citlivejsi natury, my holt musime umet s tim plynem daleko citliveji, aby nam ty saze nechytly moc brzo. .... :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  21:44

ajvn> ale tak ma napadlo, to je ako s tym benzinakom, najdolezitejsie to vyvrcholenie na konci, nie ako s dizlom, ze najprv silne ramena a ked dojde na lamanie chleba tak odkvecne :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  21:40

ajvn> no a mne potom hovor se vsetko prekrutim, to som teda povodne vobec nemyslel o sexe :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  21:04

yyyyy: Ypsilonku, jak jsi myslel tu Tvou vetu ... ale vzdy lepsie ako ked to tam na konci odpadne nie?
    No v zasade souhlasim, protoze porad lepsi odpadnout na konci, nez pred koncem. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.01.04  20:13

:)) tak tak
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  20:04

inak na www.renault.sk sa daju najst tocaky skoro vsetkych renoltich motorov. Tam aj jasne vidno gde to dizel vyhrava a gde to prehrava, staci si pozriet vykon v maxime otacok a vykon v polovici otacok
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…