Renault Clio (II)
« Re: 100 000km je zivotnost Clia ???
To je celkom dobre mozne. Na mojom starom R21 som nemenil ziarovku ani raz, teraz na tom jazdi foter a musel menit ziarovku a nedavno. To auto mame uz cca. 11 rokov. Mne v Cliu original ziarovky odisli po roku, takmer naraz obe. Vymenil som ich za Silverstarky a tie maju deklarovanu nizsiu zivotnost, takze sa tym netrapim, ze odchadzaju. Ale preco odisla ta parkovacka mi je zahadou.
Nahodim inu temu - gumicky v stieracoch. Som na to moc citlivy alebo mi fakt prd vydrzia? Mam necely rok original Valeo a uz nechavaju smuhy, ktore sice hned vyschnu a okno je OK, ale ta chvilka ma neuveritelne serie. Co vy, stieraju vam uplne super alebo vam nevadi, ked chvilku mate na okne vlhku smuhu? -
« Re: 100 000km je zivotnost Clia ???
No neviem ludia, ziarovky som prestal menit odkedy som odpalil svoju poslednu skodu (mal som 4) odvtedy som menil len jednu ziarovku a to na espere - tak je treba vymontovat cele svetlo aby sa k tomu dalo dostat. Inak na ziadnom inom vehikli (skusil som fiat, ford, renolt, ale ani na Nexii) som ziarovku nemenil. ... ale uz sa tesim ako som toto napisal a ako sa prehupnem cez 100 000 ... uz aby som kupil celu sadu 2x ze? -
"-- skrytý --" 19.01.04 12:41
« Re: 100 000km je zivotnost Clia ???
luf, tak teraz uz chyba len odist aj dialkove svetlo a mas to komplet, vlastne este hmlovky a blinkry :o) Hmm, 100.000km, to musi byt asi blby pocit. To ako ked zistis, ze Tvojmu psimu milacikovi je tolko lidskych rokov, ze ked to vynasobis sedmi, tak je to vlatne uz takmer dochodca a po stenatku ani vidu, ani slechu. :-) Hovor mi to, ja uz mam cez 55.000 a mam podobne smutne pocity uz teraz :-) -
« 100 000km je zivotnost Clia ???
V piatok som prekrocil 100tis, celkom pekny pohlad na pocitadlo, ale za chvilku ma ta jednotka vpredu zacala stvat :-) Ale! hned nasledne som mal dve poruchy! Najskorej v sobotu odumrela ziarovka v stretavacke. Tu som vymenil a hned v nedelu som zistil, ze mi odisla aj ziarovka v parkovacke. Asi je treba auto predat tesne pred 100tis, ak sa to bude takto sypat aj dalej, tak neviem, neviem... :-)))