Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

29.01.04  18:54

« Re: Brzdy

Teraz len zostava zistit, ci Thalie maju tuto ficuru. Ja ju v Cliu mam (aspon podla manualu), tak dufam, ze ked bude treba, tak sa aj rozsvieti. Ja ale aj tak kontrolujem brzdy castejsie - vzdy ked prezuvam na zimne alebo letne gumy, tak omrknem, v akom su to stave :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.04  11:16

« Brzdy

Ja mam Thaliu a dosticky mi menili na garancke pri 60000 km ale nic mi nesvietilo, ani som nezbadal slabsi ucinok brzd
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.04  10:54

« Re: ad brzdove desticky

no pozeral som archiv:

Jméno: que

Datum: 24-09-2003 v 19:37:04

Příspěvek číslo: 2011

Předmět: Re: brzdove platnicky

38 tis. - Renault Thalia

Mohol by mi pouzivate "que" (ak sem este chodi) napisat, ci sa mu rozsvierila nejaka kontrolka, ked mal platnicky na vymenu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.04  10:48

a ja som aj to myslel, tak, ze kontrolku reklamovat nemozem, lebo na kontrolku sa vztahuje asi zaruka na auto, ktora uz nieje :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.04  09:32

Samozrejme myslel som reklamovat tu kontrolku, nie brzdy. Ad moje jazdenie: nastartujem, zaradim za 1 a pohnem sa, potom preradim na 2 atd. a ked dosiahnem 130, tak uz nepridavam ani nebrzdim :-) Vela mam najazdene na dialniciach a aj mimo jazdim v podstate dialnicny rezim. Ale casto sa rad zveziem trochu ostrejsie a v meste ked nikto nie je za mnou, vychutnavam si ten pocit, ako sa auto stavia na predok pri ostrom brzdeni. BTW 1.4 16V Clio ma vacsie brzdy, ako zvysok s mensou motorizaciou (vyrobene 11/2000). Ja mam presne take iste brzdy, ako Ajvn. Neviem, ake davali na Thaliu, mozno tie mensie a preto sa rychlejsie opotrebovavaju.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  20:30

luf, ja si zas neviem predstavit, ako brzdis, ked Ti original tak dlho vydrzal. Ja mam 105.500. A na reklamaciu, to uz asi nieje, som thalia, rv2001. Aj ked na tu kontrolku ci To ma fakt svietit, sa opytam.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.04  09:33

chinin - tak to je na reklamaciu. Kontrola stavu je tam a ma byt funkcna. Na mojom starom R21 fungovala aj ked auto malo 12 rokov, tak preco by nemala na Cliu? BTW neviem si predstavit ako musis jazdit, ked si uz 2x menil. Ja mam 102tis a su tam original.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.04  00:00

Ja som menil ako som pisal uz 2krat, nikdy sa mi nerosvietila kontrolka. Ze je cas na vymenu som prisiel od skutocne neznesitelneho zvuku pri brzdeni ako keby sa trel kov o kov.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.01.04  19:54

« Re: a jeste jeden postreh k ABS na kluzku

na axku zadok tiez tak utecie
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.04  11:18

« Re: a jeste jeden postreh k ABS na kluzku

luf: Ono je hrozne nebezpecne podlehnout pocitu, ze dopredu vis, ze chces ten zadek utrhnout a proto to automaticky cele zvladnes. Jo, ten zadek jo, ten je zvladnutelny celkem dobre, ale beda, kdyz nezatoci ten predek, to clovek hodne svizne prehodnoti situaci. Mne se to jednou po ceste stalo a rychle me to z tehle blbinek vylecilo :)

Jinak souhlasim, ze kontra smyk je casto dobry kopanec, silnejsi, nez ten prvni smyk :-) Ale zkouset se mi to nechce, hodiny o 900 stupnu mi stacili v zivote jednou :))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…