Renault Clio (II)
« Re: Brzdy
Teraz len zostava zistit, ci Thalie maju tuto ficuru. Ja ju v Cliu mam (aspon podla manualu), tak dufam, ze ked bude treba, tak sa aj rozsvieti. Ja ale aj tak kontrolujem brzdy castejsie - vzdy ked prezuvam na zimne alebo letne gumy, tak omrknem, v akom su to stave :-))) -
"-- skrytý --" 29.01.04 10:54
no pozeral som archiv:
Jméno: que
Datum: 24-09-2003 v 19:37:04
Příspěvek číslo: 2011
Předmět: Re: brzdove platnicky
38 tis. - Renault Thalia
Mohol by mi pouzivate "que" (ak sem este chodi) napisat, ci sa mu rozsvierila nejaka kontrolka, ked mal platnicky na vymenu?
« Re: ad brzdove desticky
Samozrejme myslel som reklamovat tu kontrolku, nie brzdy. Ad moje jazdenie: nastartujem, zaradim za 1 a pohnem sa, potom preradim na 2 atd. a ked dosiahnem 130, tak uz nepridavam ani nebrzdim :-) Vela mam najazdene na dialniciach a aj mimo jazdim v podstate dialnicny rezim. Ale casto sa rad zveziem trochu ostrejsie a v meste ked nikto nie je za mnou, vychutnavam si ten pocit, ako sa auto stavia na predok pri ostrom brzdeni. BTW 1.4 16V Clio ma vacsie brzdy, ako zvysok s mensou motorizaciou (vyrobene 11/2000). Ja mam presne take iste brzdy, ako Ajvn. Neviem, ake davali na Thaliu, mozno tie mensie a preto sa rychlejsie opotrebovavaju. -
« Re: ad brzdove desticky
chinin - tak to je na reklamaciu. Kontrola stavu je tam a ma byt funkcna. Na mojom starom R21 fungovala aj ked auto malo 12 rokov, tak preco by nemala na Cliu? BTW neviem si predstavit ako musis jazdit, ked si uz 2x menil. Ja mam 102tis a su tam original. -
"-- skrytý --" 27.01.04 11:18
« Re: a jeste jeden postreh k ABS na kluzku
luf: Ono je hrozne nebezpecne podlehnout pocitu, ze dopredu vis, ze chces ten zadek utrhnout a proto to automaticky cele zvladnes. Jo, ten zadek jo, ten je zvladnutelny celkem dobre, ale beda, kdyz nezatoci ten predek, to clovek hodne svizne prehodnoti situaci. Mne se to jednou po ceste stalo a rychle me to z tehle blbinek vylecilo :)
Jinak souhlasim, ze kontra smyk je casto dobry kopanec, silnejsi, nez ten prvni smyk :-) Ale zkouset se mi to nechce, hodiny o 900 stupnu mi stacili v zivote jednou :))