Renault Clio (II)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Tak už se mi to stalo.... :(
Mal som lepeny naraznik na R21, robil mi to jeden chlapik v dost amaterskych podmienkach a urobil to celkom dobre. Pri blizkom skumani sa miesto lepenia dalo najst, ale on tvrdil, ze keby sme sa s tym pohrali (vytmelili a vybrusili to), tak by to nebolo poznat vobec. To sa mi nechcelo, narazniky som nemal lakovane. Sused si dal lepit naraznik profifirme a okrem toho, ze nie celkom perfektne sedel, sa nedalo poznat, ze je lepeny a kde presne (on ho ale romlatil tak, ze ho doniesol domov v igelitke). Lepenie mozem iba doporucit. BTW praslkina, ako mas ty by isla urcite zlepit aj doma chemoprenom, potom vybrusit a namalovat. A ked nikomu nepovies kde to bolo, tak to ani nenajde :-))) -
« Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
Urobil som novy rekord spotreby: Na trase Bratislava-Praha (od tabule k tabuli za 2.5h = 130km/h priemer) + 200km po Prahe + spat tak isto rychlo som spotreboval 72l na celkovych 900km. Takze priemeran spotreba je rovnych 8l :-))) Kto s Cliom ma tromfne?
-
"-- skrytý --" 31.01.04 13:07
« Re: Tak už se mi to stalo.... :(
Díval jsem se na ceny a nový blatní bez nástřiku 1500 Kč + 1500 asi za nástřik. Ale sehnal jsem u nás firmu, která to opravuje svařováním. Předběžně si řekli o 600 Kč s tím, že barvu na nástřik už mám koupená dávno. Sic je tmavší i když ji míchali dle čísla. Nejdřív to zkusím a uvidím jak to dopadne. Budu informovat -
"-- skrytý --" 30.01.04 20:05
« Tak už se mi to stalo.... :(
Dnes u nás napadlo najednou tolik sněhu, které jsem už roky neviděl. Tak jsem se rozhodl, že nasadím řetězy. Asi pře dvěma roky jsem to musel udělat a jezdilo se s nimi parádně. No dost mi to dalo v tom marastu než jsem je nasadil a postupně dotahoval. Poto jsem celý odpoledne jezdil a bylo to super. Ale pak to přišlo. Musel jsem zastavit v navátém sněhu a když jsem se rozjížděl, zachtl řetěz přední zástěrku a celou ji otočil o 180° a blatní praskl. Sic nevytrhl žadnou část, ale je tam 15 cm prasklina. Tak jsem nad tím smutně seděl, obě zástěrky jsem sundal a vzal jsem aspoň izolepu a blatník slepil. Nevíte radu. Jde to nějak zavařit nebo slepit????? Pomozte, dík předem, zdraví smutný Sněženek