Renault Clio (II)

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  12:43

« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)

luf: si naozaj dobrý, ale myslím si, že by si sa mohol ešte trošku zlepšiť v spotrebe. Ale čas BA - PH je naozaj dobrý. Skúsim aj ja vyhrabat nejaké staré údaje na tejto trase a hodím ich sem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.04  12:26

« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)

ja Ta tromfnem :-)))) .. aj ked 130 stale, neviem neviem, tolko rychlo som stabilne uz nejel ani nepametam :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  11:43

« Re: Tak už se mi to stalo.... :(

Sorac, som prehliadol, ze nejde o naraznik, ale o blatnik. Ale asi ako kazdy plast by sa mal dat zlepit bez problemov.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.04  11:37

Mal som lepeny naraznik na R21, robil mi to jeden chlapik v dost amaterskych podmienkach a urobil to celkom dobre. Pri blizkom skumani sa miesto lepenia dalo najst, ale on tvrdil, ze keby sme sa s tym pohrali (vytmelili a vybrusili to), tak by to nebolo poznat vobec. To sa mi nechcelo, narazniky som nemal lakovane. Sused si dal lepit naraznik profifirme a okrem toho, ze nie celkom perfektne sedel, sa nedalo poznat, ze je lepeny a kde presne (on ho ale romlatil tak, ze ho doniesol domov v igelitke). Lepenie mozem iba doporucit. BTW praslkina, ako mas ty by isla urcite zlepit aj doma chemoprenom, potom vybrusit a namalovat. A ked nikomu nepovies kde to bolo, tak to ani nenajde :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.04  11:30

« Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)

Urobil som novy rekord spotreby: Na trase Bratislava-Praha (od tabule k tabuli za 2.5h = 130km/h priemer) + 200km po Prahe + spat tak isto rychlo som spotreboval 72l na celkovych 900km. Takze priemeran spotreba je rovnych 8l :-))) Kto s Cliom ma tromfne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.04  10:45

« Re: Příští týden servis

Tak a hotovo. Oprava stála necelých 30tisíc a na pojišťovně mi to proplatí do 10-dnů. Ale nejlepší na tom všem je, že už mi tam nic nevrže. Fakt paráda. Jinak na záruku mi vyměnily celý pás u řidiče. Nechtěl se vracet mrcha.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.04  13:07

Díval jsem se na ceny a nový blatní bez nástřiku 1500 Kč + 1500 asi za nástřik. Ale sehnal jsem u nás firmu, která to opravuje svařováním. Předběžně si řekli o 600 Kč s tím, že barvu na nástřik už mám koupená dávno. Sic je tmavší i když ji míchali dle čísla. Nejdřív to zkusím a uvidím jak to dopadne. Budu informovat
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 31.01.04  08:45

kup novy blatnik.
    na citr. ax stal novy blatnik tusim 1000sk novy, neznackovy. (z ELITu) ak mas metlu, nastrek ta vyjde do 3000. Ceny su v SKK, takze si to prerataj.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.04  20:05

« Tak už se mi to stalo.... :(

Dnes u nás napadlo najednou tolik sněhu, které jsem už roky neviděl. Tak jsem se rozhodl, že nasadím řetězy. Asi pře dvěma roky jsem to musel udělat a jezdilo se s nimi parádně. No dost mi to dalo v tom marastu než jsem je nasadil a postupně dotahoval. Poto jsem celý odpoledne jezdil a bylo to super. Ale pak to přišlo. Musel jsem zastavit v navátém sněhu a když jsem se rozjížděl, zachtl řetěz přední zástěrku a celou ji otočil o 180° a blatní praskl. Sic nevytrhl žadnou část, ale je tam 15 cm prasklina. Tak jsem nad tím smutně seděl, obě zástěrky jsem sundal a vzal jsem aspoň izolepu a blatník slepil. Nevíte radu. Jde to nějak zavařit nebo slepit????? Pomozte, dík předem, zdraví smutný Sněženek
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.04  19:11

« Re: ad brzdove desticky

to chinin: nie, ziadna kontrolka sa mi nerozsvietila, len tie brdzy pri brzdeni dost piskali.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…