Renault Clio (II)
"-- skrytý --" 02.02.04 16:24
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
yyyyy: no pri rychlosti kamionu mas jistotu, ze nemusis porad brzdit a zrychlovat :-) Jinak je to mozna tezko chapatelne, dokud to clovek nezkusi, ale pro oci je to skutecne relax, pokud se povesis napr. za ten kamion a nemusis preostrovat na miliony objektu v Tve predni polosfere, ale sledujes "jeden" objekt v temer fixni vzdalenosti. (cimz nerikam, ze uplne resignuju na provoz kolem sebe, vcetne pred sebou,to pochopitelne taky stale sleduju). Je to otazka. Kdyz jedes rychle, rychleji se Ti unavi ocni svaly, ale mas vic vzruchu a tim se udrzujes vzhuru. Pokud jedes jako v kocaru za tirakem, oci se Ti moc neunavi, ale zase si musis dokazat vyvolat dostatek vzruchu jinym zpusobem .. pri radiu si zpivat, zvejkacka, atd.. :-) Horsi je, kdyz jedes dlouhou streku a zjistis, ze Ti zvejka vytahala uz vsechny Tvoje plomby ze zubu a ze jsi uz ochraptelej :-))) -
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
Tak to teda nie, v sedacke auta som si V ZIVOTE neodpocinul a uz vobec nie za tirakom 90. Zaspavam aj po rakusku, kde chodim "do straty desiatky" cize 140-150 tachacovych (mimochodom ~7,4l/100 megan kombi 1.416V) a aj to je na mna dost, zobudim sa az v nemecku kde idem co dialnica da, cize do najblizsieho predbiehajuceho kamiona (priemrne 7.9 rychlost sialene premenliva). Keby som "odpocival" tak odpadnem uz v Passau a v Koline som pozajtra :-) Ak valis, urobis to za noc, ak nevalis, urobis to za 2 dni, moj cas a limitovana dlzka zivota volia valit. Nejakych 15 euro usetreneho benzinu za to nevymenim. -
"-- skrytý --" 02.02.04 15:10
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
luf, kdeze, to jedlo je na prednej sedacke spolujazdca .. coz vylucuje, ze vezes spolujazdca .. ale ked ho vezes, moze sa natahovat on.. resp. ona dozadu :-))
Heh, co mas proti Cliu pro muze? Clio je prave pro nas ... opak je C-3, Citrous je pro zenske :) -
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
Mozno ked si v zavetri za tirakom, tak na to mas cas, ale ked ides 150+, musis mat oci na stopkach, lebo ti tiraci ich vacsinou nemaju v spatnych zrkadlach :-( A ked prepasnes tu pravu chvilku napriklad natahovanim sa za jedlom na zadnu sedacku, moze byt dobrzdenie dost tvrdy oriesok. Ale ked idem niekde vyslovene daleko, tak samozrejme mam nachystanu zasobu jedla, aby som nikde nestracal cas. Ale Praha-Blava to je trapnych 350km, to vydrzim, ved som chlap (aj ked mam Clio). -
"-- skrytý --" 02.02.04 13:48
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
luf, byvas hladny za volantom? Aaah, to rob ako ja, mat za sedackou spolujazdca dve flase 2l limonady (tam dosiahnes:) a mat na tej sedacke polozenu nejaku krabicku a v tom napriklad susenky, cokoladu, bonbony, zuvacky :-))), pomeranc, rajce, papriku, okurku, horalku ci tatranku .. zkratka plny komfort ako v Air France pocas letu :-)) Nemluve o tom, ze tolko jadla a pitia funguje ako ten tirak za Tvojim chrbatom :-))) -
"-- skrytý --" 02.02.04 13:44
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
Tak takhle rychle jsem s tim jel jen jednou, kdyz jsem mel ropacka mesic a nechal jsem se v kopci unest tim, jak snadno to na 150 zrychlilo. :-) Ale spotrebu si nepamatuju, nemluve o kopci a o tom, ze v tu dobu mi to jeste zralo o 50% vic, nez to zere ted. :))
150 je na me zbytecne moc :-) Ja si lebedim, kdyz najdu nejakeho tiraka, co jede porad mezi 90-100. Sice bych byl v te Blave mozna az o 1/2 casu pomaleji nez Ty :), ale kdyz Ti to za tim tirakem jede za 2.6-3.0, no nejed tak. :-) A to nemluvim o tom, jak si za nim krasne odpocines a relaxujes :)) No a kdyby se nahodou stalo, ze by na tiraka slo spani a sinul si to do svodidel, tak mu jen bliknes dalkovejma do zrcatek a aspon udelas nejaky dobry skutek. :-)) Pokud by ovsem slo spani driv na Tebe, v tom pripade doporucuju jet mezi dvema tirakama, aby podobne na Tebe zablikal ten vzadu. :-))) -
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
BTW to nie su zavody. 150-170 je na dialnici uplne pohodova cestovna rychlost. A radsej ako sediet za volantom seidm doma v kresle, preto sa takto ponahlam. Navyse vacsinou byvam aj hladny a tak za Brnom pridavam este viacej :-) -
« Re: Nieco pre Ajvna - rekordna spotreba :-)
Pozor! Cas je iba od tabule koniec Prahy po tabulu zaciatok BA. Ajvn - v praxi to znamena, valit stale 140-150, aby to s hranicami, odbockou v Brne a nejakymi obmedzeniami (kde ja uzkoprso dodrzujem rychlost) vyslo na priemer 130. Dokaze ten tvoj ropak tak rychlo vobec tocit klukovkou? :-)))